Povezane vesti
Skandal! Sin poginule žene u avionskoj nesreći dobio tuđe posmrtne ostatke: ''Kako da znam da da u kovčegu sa njom nema još…
Alo pre 8 dana
Porodica izražava zabrinutost zbog nivoa odgovornosti prilikom transporta tela. Miten Patel, čija je majka poginula u avionskoj nesreći kompanije Er Indija, izjavio je za BBC da su „ostaci drugih osoba“ pronađeni u njenom kovčegu kada je telo vraćeno u… »
Sin žrtve pada aviona Er Indije tvrdi da su u kovčegu pogrešni posmrtni ostaci
Euronews pre 8 dana
Sin žene koja je poginula u avionskoj nesreći Er Indije izneo je za BBC zabrinutost da su u kovčegu pronađeni "drugi posmrtni ostaci" nakon što je njeno telo vraćeno u Veliku Britaniju. Miten Patel, čiji je otac takođe izgubio život u ovoj tragediji… »
Sin poginule žene u avionskoj nesreći dobio pogrešne posmrtne ostatke: Umalo nije sahranio pogrešnu osobu: "Kako da znam da u…
Blic pre 8 dana
Sin žene koja je poginula u padu aviona kompanije Er Indija rekao je za Bi-Bi-Si da su „tuđi ostaci“ pronađeni u njenom kovčegu nakon što je njeno telo vraćeno u Veliku Britaniju. Miten Patel, čiji je otac takođe poginuo u nesreći, rekao je da je… »
Sinu stradalog bračnog para poslati tuđi posmrtni ostaci: Pad aviona u Indiji prate brojne kontroverze (foto)
Kurir pre 8 dana
Sin žene koja je poginula u avionskoj nesreći Er Indija izjavio je da su u njenom kovčegu, nakon što je telo vraćeno u Veliku Britaniju, pronađeni i „drugi posmrtni ostaci“. Miten Patel, čiji je otac takođe poginuo u nesreći, rekao je da je mrtvozornik… »
Porodice u šoku nakon što su otvorile kovčege sa telima: Nove bizarnosti nakon pada aviona u Indiji
Večernje novosti pre 8 dana
SIN žene koja je poginula u padu aviona kompanije Air India izjavio je za Bi-Bi-Si da su u kovčegu s telom njegove majke pronađeni i „drugi ostaci“. Foto: Tanjug/AP Miten Patel, čiji je otac takođe nastradao u nesreći, rekao je da je patolog… »
Sin žrtve avionske nesreće: Dobio sam pogrešne posmrtne ostatke
N1 Info pre 8 dana
Tuđi posmrtni ostaci pronađeni su u kovčegu Shobhane Patel nakon što je njeno telo vraćeno u Veliku Britaniju, kaže njen sin. Sin žene koja je poginula u avionskoj nesreći kompanije Air India rekao je za BBC da su u njenom kovčegu pronađeni „drugi… »
Vesti dana »

Srđan Blagojević: Ova utakmica oslikava situaciju u kojoj se nalazimo
Danas pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 17 minutajoš 1 povezana

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 4 satijoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 4 satijoš 1 povezana