Повезане вести

Српска певачица искеширала богатство за нова кола: Коштају као просечан стан у Београду

Српска певачица искеширала богатство за нова кола: Коштају као просечан стан у Београду

Мондо 23.07.2025
Певачица Александра Младеновић (31) напунила је батерије у Црној Гори, а по повратку у Београд почастила се новим, луксузним аутомобилом и себи тако испунила велику жељу. Извор за домаће медије каже да аутомобил који је… »
Српска певачица (31) купила бесну машину која вреди као један стан у Београду Одмах се похвалила: "Испунила сам себи жељу"

Српска певачица (31) купила бесну машину која вреди као један стан у Београду Одмах се похвалила: "Испунила сам себи жељу"

Блиц 23.07.2025
Певачица Александра Младеновић (31) напунила је батерије у Црној Гори, а по повратку у Београд почастила се новим, луксузним аутомобилом и себи тако испунила велику жељу. Извор за "Блиц" каже да аутомобил који је Александра… »
Напустила гранд, са мушкарцима нема среће, а САД је купила бесну машину која вреди као стан! Певачица се одмах похвалила…

Напустила гранд, са мушкарцима нема среће, а САД је купила бесну машину која вреди као стан! Певачица се одмах похвалила…

Курир 23.07.2025
Певачица Александра Младеновић (31) напунила је батерије у Црној Гори, а по повратку у Београд почастила се новим, луксузним аутомобилом и себи тако испунила велику жељу. Извор за медије каже да аутомобил који је Александра… »
Наша певачица искеширала новац за бесну машину: Ауто вреди као стан у Београду, она признала "Испунила сам..."

Наша певачица искеширала новац за бесну машину: Ауто вреди као стан у Београду, она признала "Испунила сам..."

Телеграф 23.07.2025
Певачица Александра Младеновић (31) напунила је батерије у Црној Гори припремивши се за предстојећу сезону. По повратку у Београд, заслужено, одлучила је да се почасти луксузним аутомобилом и тако је себи испунила жељу. Наиме… »

Вести дана »