Повезане вести

Директор СЗО упозорава: Масовна глад у Гази изазвана вештачком блокадом

Директор СЗО упозорава: Масовна глад у Гази изазвана вештачком блокадом

Недељник 23.07.2025
Генерални директор Светске здравствене организације (СЗО) изјавио је данас да „велики део становништва у Појасу Газе умире од глади“. „Не знам како бисте то другачије могли назвати осим да људи масовно умиру од глади, и то је… »
СЗО: Велики део становништва Појаса Газе умире од глади

Инсајдер 23.07.2025
Генерални директор Светске здравствене организације (СЗО) изјавио је данас да "велики део становништва у Појасу Газе умире од глади". 'Не знам како бисте то другачије могли назвати осим да људи масовно умиру од глади, и то је… »

Радио 021 23.07.2025
Генерални директор Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус изјавио је да "велики део становништва у Појасу Газе умире од глади". "Не знам како бисте то другачије могли назвати осим да људи масовно умиру од… »

Нова 23.07.2025
Генерални директор Светске здравствене организације (СЗО) изјавио је данас да "велики део становништва у Појасу Газе умире од глади". „Не знам како бисте то другачије могли назвати осим да људи масовно умиру од глади, и то је… »

Н1 Инфо 23.07.2025
Генерални директор Светске здравствене организације Тедрос Адханом Гебрејесус изјавио је данас да "велики део становништва у Појасу Газе умире од глади". "Не знам како бисте то другачије могли назвати осим да људи масовно умиру… »
Огласила се СЗО: Ситуација је драматична

Огласила се СЗО: Ситуација је драматична

Б92 23.07.2025
Директор Светске здравствене организације (СЗО), Тедрос Гебрејесус, изјавио је да велики део становништва Газе тренутно гладује. На конференцији за медије, Гебрејесус је нагласио да је ситуација у Гази драматична, оценивши да је… »

Вести дана »