Povezane vesti
"Planiram da kontaktiram Lenu" Ivan Marinković progovorio o odnosu sa ćerkom ali i Miljanom i malim Željkom
Telegraf 23.07.2025
Ivan Marinković pre par dana napustio Elitu nakon superfinala a odmah nakon izlaska prokomentarisao je odnos sa Miljanom kulić. - Miljana je otišla u Niš da završi šta ima, i ja ovde, i onda za par dana idem tamo, Željku je rođendan. Sad sam zvao da… »
"Planiram da kontaktiram lenu, liči mi na moju majku": Ivan Marinković iskreno o odnosu sa ćerkom, malim Željkom i Miljanom…
Blic 23.07.2025
Ivan Marinković progovorio je o svemu nakon izlaska iz "Elite", a prvo se osvrnuo na odnos sa Miljanom Kulić. "Miljana je otišla u Niš da završi šta ima, i ja ovde, i onda za par dana idem tamo, Željku je rođendan. Sad sam zvao da vidim da li je stigla i… »
Vesti dana »
"Ovo je model odnosa velikih sila": Prve izjave Si Đinpinga i Putina nakon sastanka u Pekingu
Mondo pre 21 minutajoš 33 povezane
Prvi snimci snažnog zemljotresa u Turskoj: Ljudi u panici izleću iz zgrada
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih
Protest radnika Dom zdravlja u Gračanici zbog hapšenja srpskih direktora (VIDEO)
RTV pre 11 minutajoš 22 povezane
Kolaps na auto-putu Subotica-Novi Sad; Prevrnuo se kamion, formirane kilometarske kolone FOTO/VIDEO
B92 pre 11 minutajoš 22 povezane