Povezane vesti

Zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Veče nagrada, emocija i filmskih poruka

Zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Veče nagrada, emocija i filmskih poruka

Subotica.com pre 26 dana
Svečanom dodelom nagrada i projekcijama filmova „Ej, salaši“ i „Samo mi reci da me voliš“, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoreno je 32. izdanje Festivala evropskog filma Palić, koje je tokom pet dana okupilo ljubitelje sedme umetnosti… »
Sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću uručene festivalske nagrade

Sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću uručene festivalske nagrade

Politika pre 25 dana
Subotica – Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, sinoć je na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren 32. Festival… »
Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

NIN pre 25 dana
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Uručenjem nagrada za najbolje filmove zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

Uručenjem nagrada za najbolje filmove zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

N1 Info pre 25 dana
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Trijumf fima „Dva tužioca“ Sergeja Loznice

Svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Trijumf fima „Dva tužioca“ Sergeja Loznice

Danas pre 25 dana
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »
Uručenjem nagrada zatvoren Festival na Paliću

Uručenjem nagrada zatvoren Festival na Paliću

Radio 021 pre 25 dana
Uručenjem festivalskih priznanja i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, na Letnjoj pozornici na Paliću završen je 32. Festival evropskog filma Palić. Međunarodni žiri programa "Paralele i sudari" je dodelio… »
Dodelom nagrada završen 32. Festival evropskog filma Palić

Dodelom nagrada završen 32. Festival evropskog filma Palić

RTV pre 25 dana
PALIĆ - Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim filmskim ostvarenjima, kao i projekcijom filma "Ej salaši" rediteljke Maje Uzelac, na Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić. Dobitnik Zlatnog… »

Telegraf pre 25 dana
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »

Vesti dana »