Povezane vesti

Zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Veče nagrada, emocija i filmskih poruka

Zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Veče nagrada, emocija i filmskih poruka

Subotica.com pre 5 dana
Svečanom dodelom nagrada i projekcijama filmova „Ej, salaši“ i „Samo mi reci da me voliš“, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoreno je 32. izdanje Festivala evropskog filma Palić, koje je tokom pet dana okupilo ljubitelje sedme umetnosti… »
Sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću uručene festivalske nagrade

Sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću uručene festivalske nagrade

Politika pre 4 dana
Subotica – Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, sinoć je na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren 32. Festival… »
Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

NIN pre 4 dana
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Uručenjem nagrada za najbolje filmove zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

Uručenjem nagrada za najbolje filmove zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić

N1 Info pre 4 dana
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Trijumf fima „Dva tužioca“ Sergeja Loznice

Svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Trijumf fima „Dva tužioca“ Sergeja Loznice

Danas pre 4 dana
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »
Uručenjem nagrada zatvoren Festival na Paliću

Uručenjem nagrada zatvoren Festival na Paliću

Radio 021 pre 4 dana
Uručenjem festivalskih priznanja i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, na Letnjoj pozornici na Paliću završen je 32. Festival evropskog filma Palić. Međunarodni žiri programa "Paralele i sudari" je dodelio… »
Dodelom nagrada završen 32. Festival evropskog filma Palić

Dodelom nagrada završen 32. Festival evropskog filma Palić

RTV pre 5 dana
PALIĆ - Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim filmskim ostvarenjima, kao i projekcijom filma "Ej salaši" rediteljke Maje Uzelac, na Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić. Dobitnik Zlatnog… »

Telegraf pre 5 dana
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »

Vesti dana »