Povezane vesti
Zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Veče nagrada, emocija i filmskih poruka
Subotica.com 24.07.2025
Svečanom dodelom nagrada i projekcijama filmova „Ej, salaši“ i „Samo mi reci da me voliš“, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoreno je 32. izdanje Festivala evropskog filma Palić, koje je tokom pet dana okupilo ljubitelje sedme umetnosti… »
Sinoć na Letnjoj pozornici na Paliću uručene festivalske nagrade
Politika 24.07.2025
Subotica – Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, sinoć je na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren 32. Festival… »
Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić
NIN 24.07.2025
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Uručenjem nagrada za najbolje filmove zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić
N1 Info 24.07.2025
Svečanošću uručenja festivalskih priznanja najboljim evropskim filmovima i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, u sredu je na Letnjoj pozornici na Paliću završen 32. Festival evropskog filma Palić… »
Svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić: Trijumf fima „Dva tužioca“ Sergeja Loznice
Danas 24.07.2025
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »
Uručenjem nagrada zatvoren Festival na Paliću
Radio 021 24.07.2025
Uručenjem festivalskih priznanja i projekcijom filmova "Ej, salaši" Maje Uzelac i "Samo mi reci da me voliš" An Le Ni, na Letnjoj pozornici na Paliću završen je 32. Festival evropskog filma Palić. Međunarodni žiri programa "Paralele i sudari" je dodelio… »
Dodelom nagrada završen 32. Festival evropskog filma Palić
RTV 24.07.2025
PALIĆ - Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim filmskim ostvarenjima, kao i projekcijom filma "Ej salaši" rediteljke Maje Uzelac, na Letnjoj pozornici na Paliću sinoć je zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić. Dobitnik Zlatnog… »
Uručenjem nagrada najboljim filmovima svečano zatvoren 32. Festival evropskog filma Palić
Telegraf 24.07.2025
Svečanom ceremonijom dodele festivalskih priznanja najboljim evropskim ostvarenjima, kao i projekcijom filmova „Ej, salaši“ Maje Uzelac i „Samo mi reci da me voliš” An Le Ni, u sredu 23. jula na Letnjoj pozornici na Paliću zatvoren je 32. Festival… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 5 satijoš 19 povezanih

Kremlj testira crvene linije NATO: Upad dronovima u Poljsku nova faza strategije "rezanja salame": Putin je majstor te igre (foto)
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 3 satajoš 1 povezana