Povezane vesti

Aca Lukas terao pastorkinu drugaricu da meša rakiju i votku: Sofija Šašić otkrila sve detalje

Aca Lukas terao pastorkinu drugaricu da meša rakiju i votku: Sofija Šašić otkrila sve detalje

Mondo pre 30 dana
Iako je Sofija Šašić više puta javno govorila o bliskom odnosu sa bivšim očuhom Acom Lukasom, sada su u javnost dospeli novi detalji. U jednom podkastu u kom joj je društvo pravila najbolja prijateljica Sandra Mladenović, Sofija je otkrila jednu od… »
Drugarica Sofije Šašić otkrila detalje provoda sa Acom Lukasom: „Terao me da votku gasim rakijom“

Drugarica Sofije Šašić otkrila detalje provoda sa Acom Lukasom: „Terao me da votku gasim rakijom“

Nova pre 30 dana
Sofija Šašić nedavno je gostovala u jednom podkastu sa drugaricom gde su se prisetile najluđeg provoda. Njih dve podelile su priču o pijanstvu sa Acom Lukasom koji je tada bio u braku sa Sofijinom mamom Sonjom. Kako je poznato, Aca je Sofiju prihvatio… »
"Aca Lukas me je terao Da mešam rakiju i votku, završila sam..." Drugarica Sofije Šašić otkrila pikanterije s pevačem: Glava…

"Aca Lukas me je terao Da mešam rakiju i votku, završila sam..." Drugarica Sofije Šašić otkrila pikanterije s pevačem: Glava…

Kurir pre 30 dana
Sofija Šašić nikad nije krila koliko voli svog bivšeg očuha Acu Lukasa, ali dosad se malo znalo kako oni provode vreme kada nisu pred kamerama. Sofija je nedavno gostovala u jednom podkastu, i to s najboljom drugaricom Sandrom Mladenović, a onda su se… »

Vesti dana »