Повезане вести

Аца Лукас терао пасторкину другарицу да меша ракију и вотку: Софија Шашић открила све детаље

Аца Лукас терао пасторкину другарицу да меша ракију и вотку: Софија Шашић открила све детаље

Мондо 24.07.2025
Иако је Софија Шашић више пута јавно говорила о блиском односу са бившим очухом Ацом Лукасом, сада су у јавност доспели нови детаљи. У једном подкасту у ком јој је друштво правила најбоља пријатељица Сандра Младеновић, Софија… »
Другарица Софије Шашић открила детаље провода са Ацом Лукасом: „Терао ме да вотку гасим ракијом“

Другарица Софије Шашић открила детаље провода са Ацом Лукасом: „Терао ме да вотку гасим ракијом“

Нова 24.07.2025
Софија Шашић недавно је гостовала у једном подкасту са другарицом где су се присетиле најлуђег провода. Њих две поделиле су причу о пијанству са Ацом Лукасом који је тада био у браку са Софијином мамом Соњом. Како је познато… »
"Аца Лукас ме је терао Да мешам ракију и вотку, завршила сам..." Другарица Софије Шашић открила пикантерије с певачем: Глава…

"Аца Лукас ме је терао Да мешам ракију и вотку, завршила сам..." Другарица Софије Шашић открила пикантерије с певачем: Глава…

Курир 24.07.2025
Софија Шашић никад није крила колико воли свог бившег очуха Ацу Лукаса, али досад се мало знало како они проводе време када нису пред камерама. Софија је недавно гостовала у једном подкасту, и то с најбољом другарицом Сандром… »

Вести дана »