Povezane vesti
Nemanja otišao na odmor u popularno grčko letovalište, pa razočaran zakukao na mrežama: "Da sam znao šta me čeka, ne bih…
Blic 24.07.2025
Nakon što je Zakintos godinama unazad važio za jednu od najtraženijih destinacija u Grčkoj, sve češće se javljaju turisti koji se sa popularnog ostrva vraćaju razočarani. Umesto obećanih nestvarnih plaža i tirkiznog mora, pojedinci priznaju da je… »
Srbin došao na Zakintos i doživeo šok: "Da sam ovo ranije znao, ne bi me videle ove plaže"
Mondo 24.07.2025
Nakon nekoliko dana provedenih na Zakintosu, turista iz Srbije, Nemanja, podelio je svoje iskustvo koje se, kako sam kaže, nimalo ne poklapa s uobičajenim preporukama o ovom popularnom grčkom ostrvu. Iako se godinama unazad nalazi na listi omiljenih… »
Vesti dana »

Smederevo: Uhapšeno dvoje zbog utaje poreza i falsifikovanja službenih isprava
RTV pre 1 satjoš 62 povezane

Student Jovičić štrajkuje glađu nakon produženja pritvora, u pismu poručuje: Borim se za pravdu životom
Nedeljnik pre 5 satijoš 21 povezana

Portparol Evropske komisije: Netačni navodi Rusije da EU podstiče proteste u Srbiji
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih

Uznemirujuće! Prvi snimak sa mesta velike tragedije: Evo gde je preminuo Dejan Milovanović
Kurir pre 20 minutajoš 83 povezane

Ludilo u Ligi šampiona: Vlahović spasio Juve, Benfika poražena, Real preživeo uz dva penala Mbapea!
Hot sport pre 46 minutajoš 24 povezane