Povezane vesti
Nemanja otišao na odmor u popularno grčko letovalište, pa razočaran zakukao na mrežama: "Da sam znao šta me čeka, ne bih…
Blic pre 4 dana
Nakon što je Zakintos godinama unazad važio za jednu od najtraženijih destinacija u Grčkoj, sve češće se javljaju turisti koji se sa popularnog ostrva vraćaju razočarani. Umesto obećanih nestvarnih plaža i tirkiznog mora, pojedinci priznaju da je… »
Srbin došao na Zakintos i doživeo šok: "Da sam ovo ranije znao, ne bi me videle ove plaže"
Mondo pre 4 dana
Nakon nekoliko dana provedenih na Zakintosu, turista iz Srbije, Nemanja, podelio je svoje iskustvo koje se, kako sam kaže, nimalo ne poklapa s uobičajenim preporukama o ovom popularnom grčkom ostrvu. Iako se godinama unazad nalazi na listi omiljenih… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 8 satijoš 3 povezane

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane