Povezane vesti
Nemanja otišao na odmor u popularno grčko letovalište, pa razočaran zakukao na mrežama: "Da sam znao šta me čeka, ne bih…
Blic 24.07.2025
Nakon što je Zakintos godinama unazad važio za jednu od najtraženijih destinacija u Grčkoj, sve češće se javljaju turisti koji se sa popularnog ostrva vraćaju razočarani. Umesto obećanih nestvarnih plaža i tirkiznog mora, pojedinci priznaju da je… »
Srbin došao na Zakintos i doživeo šok: "Da sam ovo ranije znao, ne bi me videle ove plaže"
Mondo 24.07.2025
Nakon nekoliko dana provedenih na Zakintosu, turista iz Srbije, Nemanja, podelio je svoje iskustvo koje se, kako sam kaže, nimalo ne poklapa s uobičajenim preporukama o ovom popularnom grčkom ostrvu. Iako se godinama unazad nalazi na listi omiljenih… »
Vesti dana »
Zelenski konačno priznao: Amerika traži da prepustimo Donbas Rusiji ako želimo bezbednosne garancije!
Večernje novosti pre 21 minutajoš 47 povezanih
(Uživo) Svet na nogama! Stižu američki elitni padobranci, gorivo nestaje, Tramp spreman da otvori "vrata pakla"
Mondo pre 35 minutajoš 51 povezana
Kako je srpski vunderkind dao gol Engleskoj sa pola? "Primetio sam da je golman malo izašao"
Mondo pre 1 satjoš 38 povezanih
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
Danas pre 7 satijoš 16 povezanih