Povezane vesti

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića

Kurir pre 6 dana
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda " Dubioza kolektiv" premijerno u Srbiji predstavlja knjigu "Moje dubioze", a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje "Mountain Music Fest", a jedan… »
Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića!

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića!

Blic pre 6 dana
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu "Moje dubioze", a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta, počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music Fest, a jedan od… »

Nova pre 6 dana
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu Moje dubioze, a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. Divčibare, Srbija – U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music… »
Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare uz obradu „Teških boja“ kakvu još niste čuli

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare uz obradu „Teških boja“ kakvu još niste čuli

Danas pre 6 dana
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu Moje dubioze, a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music Fest, a jedan od… »

Vesti dana »