Povezane vesti

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića

Kurir 24.07.2025
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda " Dubioza kolektiv" premijerno u Srbiji predstavlja knjigu "Moje dubioze", a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje "Mountain Music Fest", a jedan… »
Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića!

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare: Jedini koncert u Srbiji i promocija knjige Brane Jakubovića!

Blic 24.07.2025
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu "Moje dubioze", a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta, počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music Fest, a jedan od… »
Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare uz obradu „Teških boja“ kakvu još niste čuli

Dubioza Kolektiv poziva na MMF Divčibare uz obradu „Teških boja“ kakvu još niste čuli

Danas 24.07.2025
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu Moje dubioze, a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music Fest, a jedan od… »

Nova 24.07.2025
Brano Jakubović, osnivač i frontmen benda Dubioza kolektiv premijerno u Srbiji predstavlja knjigu Moje dubioze, a veče kulminira nastupom benda na glavnoj bini Staza. Divčibare, Srbija – U petak, 1. avgusta počinje 10. jubilarno izdanje Mountain Music… »

Vesti dana »