Povezane vesti
Advokat: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta tačno istražuju
Radio 021 pre 6 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u "kafkijanskoj atmosferi". "Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Advokat Tintor: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta istražuju
N1 Info pre 5 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u “kafkijanskoj atmosferi”. “Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Akademska i prosvetna zajednica pod pritiskom: Zvaničnici negiraju politički uticaj (VIDEO)
Insajder pre 5 dana
Pritisci na akademsku i prosvetnu zajednicu u Srbiji ne prestaju, uprkos izjavama zvaničnika da političkog uticaja nema. Sve češće se pokreću postupci protiv predstavnika univerziteta i smenjuju rukovodioci obrazovnih ustanova. Zvanična objašnjenja… »
Advokat Tintor: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta istražuju
Novi magazin pre 5 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u “kafkijanskoj atmosferi”. “Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Dan uživo: I kad ih izbacite, ostaju u srcima
N1 Info pre 5 dana
Uz pomoć policije, privatnog obezbeđenja, a ponegde i profesora, vlast izbacuje studente sa preostalih fakulteta u fizičkoj blokadi. Međutim, nije reč o kraju, već o nastavku borbe drugim sredstvima. O novoj fazi građanske i studentske pobune koja će se… »
Prorektor Filipović nakon saslušanja: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet
NIN pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice". "Razgovaralo… »
Saslušan prorektor Dejan Filipović: "Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice"
N1 Info pre 5 dana
Nakon jučerašnjeg ispitivanja prorektorke Univerziteta u Beograd Zorice Vujić, danas je na informativnom razgovoru u MUP-u bio i prorektor Dejan Filipović. On je u policiji na Novom Beogradu dva sata davao izjavu, a nakon toga ocenio je da je prijava… »
Prorektor Filipović posle saslušanja u policiji: Pokušaj zastrašivanja akademske zajednice
Insajder pre 5 dana
Prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović saslušan je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) na Novom Beogradu. Rekao je da su u fokusu razgovora bile studentske blokade, a razgovaralo se i o načinu nadoknade nastave, ispitnih rokova… »
Prorektor UB Filipović: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet
Beta pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice". "Razgovaralo… »
Prorektor UB Filipović: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet
Nova pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je ;prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice"… »
Saslušan prorektor Dejan Filipović: „Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice“
Danas pre 5 dana
Nakon jučerašnjeg ispitivanja prorektorke Univerziteta u Beograd Zorice Vujić, danas je na informativnom razgovoru u MUP-u bio i prorektor Dejan Filipović. On je u policiji na Novom Beogradu dva sata davao izjavu, a nakon toga ocenio je da je prijava… »
Radio sto plus pre 5 dana
“Razgovaralo se o studentskim blokadama, o mojim saznanjima o blokadama i o povratku na nastavu. O detaljima izjave ne mogu da govorim, ali bih želeo da kažem da mnoge stvari nisu iz domena mog rada i mogu da konstatujem da ovo smatram kao neki vid… »
Mogu li rektor i prorektori Beogradskog univerziteta da odgovaraju krivično zbog blokada fakulteta?
Danas pre 6 dana
Posle saslušanja Zorice Vujić, prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu, pred policijom će se sledeći naći prorektor za nastavu Dejan Filipović, povodom krivične prijave koju je protiv njih podneo Mario Spasić, generalni sekretar Savet za… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Havaji na udaru cunamija: Stigli prvi talasi, ljudi panično napustili gradove, opasnost može da potraje satima
Nova pre 1 minutjoš 68 povezanih

Urlao, vikao, svaki gol je preneo vatreno! Brazilski komentator zvezdinu utakmicu pretvorio u šou za pamćenje! Snimak postao viralan, poslušajte ovo ludilo!
Kurir pre 16 minutajoš 31 povezana

Meteorolozi kažu da nam danas neće trebati kišobran Biće toplije nego juče, evo šta nas očekuje do kraja nedelje
Dnevnik pre 26 minutajoš 14 povezanih