Повезане вести

Адвокат: Испитивања проректора протичу у кафкијанској атмосфери, ни полицајци не знају шта тачно истражују

Адвокат: Испитивања проректора протичу у кафкијанској атмосфери, ни полицајци не знају шта тачно истражују

Радио 021 24.07.2025
Адвокат Југослав Тинтор изјавио је да испитивања проректорке за финансије Универзитета у Београду Зорице Вујић и проректора за наставу Дејана Филиповића протичу у "кафкијанској атмосфери". "Ни полицајци не знају шта тачно… »
Адвокат Тинтор: Испитивања проректора протичу у кафкијанској атмосфери, ни полицајци не знају шта истражују

Адвокат Тинтор: Испитивања проректора протичу у кафкијанској атмосфери, ни полицајци не знају шта истражују

Н1 Инфо 24.07.2025
Адвокат Југослав Тинтор изјавио је да испитивања проректорке за финансије Универзитета у Београду Зорице Вујић и проректора за наставу Дејана Филиповића протичу у “кафкијанској атмосфери”. “Ни полицајци не знају шта тачно… »
Академска и просветна заједница под притиском: Званичници негирају политички утицај (ВИДЕО)

Академска и просветна заједница под притиском: Званичници негирају политички утицај (ВИДЕО)

Инсајдер 24.07.2025
Притисци на академску и просветну заједницу у Србији не престају, упркос изјавама званичника да политичког утицаја нема. Све чешће се покрећу поступци против представника универзитета и смењују руководиоци образовних установа… »

Нови магазин 24.07.2025
Адвокат Југослав Тинтор изјавио је да испитивања проректорке за финансије Универзитета у Београду Зорице Вујић и проректора за наставу Дејана Филиповића протичу у “кафкијанској атмосфери”. “Ни полицајци не знају шта тачно… »
Дан уживо: И кад их избаците, остају у срцима

Дан уживо: И кад их избаците, остају у срцима

Н1 Инфо 24.07.2025
Уз помоћ полиције, приватног обезбеђења, а понегде и професора, власт избацује студенте са преосталих факултета у физичкој блокади. Међутим, није реч о крају, већ о наставку борбе другим средствима. О новој фази грађанске и… »
Проректор Филиповић након саслушања: Пријава против мене неоснована, ради се о притиску на Универзитет

Проректор Филиповић након саслушања: Пријава против мене неоснована, ради се о притиску на Универзитет

НИН 24.07.2025
Проректор Универзитета у Београду Дејан Филиповић казао је данас након информативног разговора у полицији да је пријава против њега неоснована и да се ради "искључиво о притиску на универзитет и наставку застрашивања академске… »
Проректор Филиповић после саслушања у полицији: Покушај застрашивања академске заједнице

Проректор Филиповић после саслушања у полицији: Покушај застрашивања академске заједнице

Инсајдер 24.07.2025
Проректор за наставу Универзитета у Београду Дејан Филиповић саслушан је у Министарству унутрашњих послова (МУП) на Новом Београду. Рекао је да су у фокусу разговора биле студентске блокаде, а разговарало се и о начину надокнаде… »
Саслушан проректор Дејан Филиповић: "Ништа друго него наставак застрашивања академске заједнице"

Саслушан проректор Дејан Филиповић: "Ништа друго него наставак застрашивања академске заједнице"

Н1 Инфо 24.07.2025
Након јучерашњег испитивања проректорке Универзитета у Београд Зорице Вујић, данас је на информативном разговору у МУП-у био и проректор Дејан Филиповић. Он је у полицији на Новом Београду два сата давао изјаву, а након тога… »
Проректор УБ Филиповић: Пријава против мене неоснована, ради се о притиску на Универзитет

Проректор УБ Филиповић: Пријава против мене неоснована, ради се о притиску на Универзитет

Бета 24.07.2025
Проректор Универзитета у Београду Дејан Филиповић казао је данас након информативног разговора у полицији да је пријава против њега неоснована и да се ради "искључиво о притиску на универзитет и наставку застрашивања академске… »

Нова 24.07.2025
Проректор Универзитета у Београду Дејан Филиповић казао је данас након информативног разговора у полицији да је ;пријава против њега неоснована и да се ради "искључиво о притиску на универзитет и наставку застрашивања… »

Радио сто плус 24.07.2025
“Разговарало се о студентским блокадама, о мојим сазнањима о блокадама и о повратку на наставу. О детаљима изјаве не могу да говорим, али бих желео да кажем да многе ствари нису из домена мог рада и могу да констатујем да ово… »
Саслушан проректор Дејан Филиповић: „Ништа друго него наставак застрашивања академске заједнице“

Саслушан проректор Дејан Филиповић: „Ништа друго него наставак застрашивања академске заједнице“

Данас 24.07.2025
Након јучерашњег испитивања проректорке Универзитета у Београд Зорице Вујић, данас је на информативном разговору у МУП-у био и проректор Дејан Филиповић. Он је у полицији на Новом Београду два сата давао изјаву, а након тога… »
Могу ли ректор и проректори Београдског универзитета да одговарају кривично због блокада факултета?

Могу ли ректор и проректори Београдског универзитета да одговарају кривично због блокада факултета?

Данас 23.07.2025
После саслушања Зорице Вујић, проректорке за финансије Универзитета у Београду, пред полицијом ће се следећи наћи проректор за наставу Дејан Филиповић, поводом кривичне пријаве коју је против њих поднео Марио Спасић, генерални… »

Вести дана »