Povezane vesti

Advokat: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta tačno istražuju

Advokat: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta tačno istražuju

Radio 021 pre 6 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u "kafkijanskoj atmosferi". "Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Advokat Tintor: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta istražuju

Advokat Tintor: Ispitivanja prorektora protiču u kafkijanskoj atmosferi, ni policajci ne znaju šta istražuju

N1 Info pre 5 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u “kafkijanskoj atmosferi”. “Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Akademska i prosvetna zajednica pod pritiskom: Zvaničnici negiraju politički uticaj (VIDEO)

Akademska i prosvetna zajednica pod pritiskom: Zvaničnici negiraju politički uticaj (VIDEO)

Insajder pre 5 dana
Pritisci na akademsku i prosvetnu zajednicu u Srbiji ne prestaju, uprkos izjavama zvaničnika da političkog uticaja nema. Sve češće se pokreću postupci protiv predstavnika univerziteta i smenjuju rukovodioci obrazovnih ustanova. Zvanična objašnjenja… »

Novi magazin pre 5 dana
Advokat Jugoslav Tintor izjavio je da ispitivanja prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu Zorice Vujić i prorektora za nastavu Dejana Filipovića protiču u “kafkijanskoj atmosferi”. “Ni policajci ne znaju šta tačno istražuju. Ni okrivljeni ni mi… »
Dan uživo: I kad ih izbacite, ostaju u srcima

Dan uživo: I kad ih izbacite, ostaju u srcima

N1 Info pre 5 dana
Uz pomoć policije, privatnog obezbeđenja, a ponegde i profesora, vlast izbacuje studente sa preostalih fakulteta u fizičkoj blokadi. Međutim, nije reč o kraju, već o nastavku borbe drugim sredstvima. O novoj fazi građanske i studentske pobune koja će se… »
Prorektor Filipović nakon saslušanja: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet

Prorektor Filipović nakon saslušanja: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet

NIN pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice". "Razgovaralo… »
Saslušan prorektor Dejan Filipović: "Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice"

Saslušan prorektor Dejan Filipović: "Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice"

N1 Info pre 5 dana
Nakon jučerašnjeg ispitivanja prorektorke Univerziteta u Beograd Zorice Vujić, danas je na informativnom razgovoru u MUP-u bio i prorektor Dejan Filipović. On je u policiji na Novom Beogradu dva sata davao izjavu, a nakon toga ocenio je da je prijava… »
Prorektor Filipović posle saslušanja u policiji: Pokušaj zastrašivanja akademske zajednice

Prorektor Filipović posle saslušanja u policiji: Pokušaj zastrašivanja akademske zajednice

Insajder pre 5 dana
Prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović saslušan je u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) na Novom Beogradu. Rekao je da su u fokusu razgovora bile studentske blokade, a razgovaralo se i o načinu nadoknade nastave, ispitnih rokova… »
Prorektor UB Filipović: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet

Prorektor UB Filipović: Prijava protiv mene neosnovana, radi se o pritisku na Univerzitet

Beta pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice". "Razgovaralo… »

Nova pre 5 dana
Prorektor Univerziteta u Beogradu Dejan Filipović kazao je danas nakon informativnog razgovora u policiji da je ;prijava protiv njega neosnovana i da se radi "isključivo o pritisku na univerzitet i nastavku zastrašivanja akademske zajednice"… »
Saslušan prorektor Dejan Filipović: „Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice“

Saslušan prorektor Dejan Filipović: „Ništa drugo nego nastavak zastrašivanja akademske zajednice“

Danas pre 5 dana
Nakon jučerašnjeg ispitivanja prorektorke Univerziteta u Beograd Zorice Vujić, danas je na informativnom razgovoru u MUP-u bio i prorektor Dejan Filipović. On je u policiji na Novom Beogradu dva sata davao izjavu, a nakon toga ocenio je da je prijava… »

Radio sto plus pre 5 dana
“Razgovaralo se o studentskim blokadama, o mojim saznanjima o blokadama i o povratku na nastavu. O detaljima izjave ne mogu da govorim, ali bih želeo da kažem da mnoge stvari nisu iz domena mog rada i mogu da konstatujem da ovo smatram kao neki vid… »
Mogu li rektor i prorektori Beogradskog univerziteta da odgovaraju krivično zbog blokada fakulteta?

Mogu li rektor i prorektori Beogradskog univerziteta da odgovaraju krivično zbog blokada fakulteta?

Danas pre 6 dana
Posle saslušanja Zorice Vujić, prorektorke za finansije Univerziteta u Beogradu, pred policijom će se sledeći naći prorektor za nastavu Dejan Filipović, povodom krivične prijave koju je protiv njih podneo Mario Spasić, generalni sekretar Savet za… »

Vesti dana »