Povezane vesti
"Majka me ostavila na stanici, otac ne znam ko je": Dušan (12) živi bez struje i vode, radi na deponiji da preživi
Mondo 24.07.2025
Brat i sestra Dušan (12) i Anđela Ljubović (18) žive u teškim uslovima u Titelu sa bakom, u šupi bez struje i vode. Dečak pored toga što ide u školu sakuplja gvožđe, lim i drvo na deponiji kako bi zaradio neki dinar da imaju za život. Humanitarac Marko… »
"Velike su vrućine, ali šta da radim, moram da zaradim za život": Duleta (12) je majka ostavila na autobuskoj stanici, oca i…
Blic 24.07.2025
"Velike su vrućine, ali šta da radim, moram da zaradim za život". Već posle prvih reči Dušana (12), dečaka iz Titela, napravi vam se knedla u grlu. Majka ga je ostavila na autobuskoj stanici kada je imamo samo pet godina. Nikad nije saznao ko mu je otac… »
Vesti dana »

Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 ljudi za pad nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 50 minutajoš 44 povezane

Student FTN-a već šest dana štrajkuje glađu u pritvoru, njegova majka je to saznala danas
Moj Novi Sad pre 25 minutajoš 12 povezanih

Pogledajte snimak privođenja poljoprivrednika iz Novog Sada i Bačke Palanke VIDEO
Nova pre 1 satjoš 24 povezane

„Gaza gori“: Ne prestaju žestoki izraelski napadi, UN tvrdi da Izrael sprovodi genocid
Danas pre 3 satajoš 34 povezane

Izrael je počinio genocid u Gazi, saopštila istražna komisija Ujedinjenih nacija
BBC News pre 40 minutajoš 25 povezanih