Povezane vesti

Marija Šerifović se otrovala hranom na putovanju! Odmor iz pakla: Noćas sam jedva preživela, bilo mi je mnogo teško

Marija Šerifović se otrovala hranom na putovanju! Odmor iz pakla: Noćas sam jedva preživela, bilo mi je mnogo teško

Kurir pre 5 dana
Pevačica Marija Šerifović, nakon što je i zvanično završila saradnju za Grandom, odlučila je da odmori i vreo asfalt beogradski asfalt zameni luksuznom destinacijom. Marija je sa svojim polubratom Danijelom Pavlovićem odlučila da ode na letovanje, ali im… »
"Noćas sam jedva preživela" Marija Šerifović otkrila kroz kakvu agoniju je prošla na letovanju: Teško mi je...

"Noćas sam jedva preživela" Marija Šerifović otkrila kroz kakvu agoniju je prošla na letovanju: Teško mi je...

Telegraf pre 5 dana
Marija Šerifović trenutno uživa na odmoru sa najbližima, bratom Danijelom Pavlovićem, sinom Mariom, majkom Vericom, a u jednom trenutku im se pridružila i njena najbolja prijateljica i koleginica Jovana Pajić. Poznata po tome što snima vlogove i deli… »
"Noćas sam jedva preživela": Marija Šerifović otkrila šta ju je snašlo na odmoru, a ovaj muškarac se ne odvaja od nje (video)…

"Noćas sam jedva preživela": Marija Šerifović otkrila šta ju je snašlo na odmoru, a ovaj muškarac se ne odvaja od nje (video)…

Blic pre 5 dana
Pevačica Marija Šerifović sa bratom Danijelom Pavlovićem, sinom Mariom i majkom Vericom otišla je na odmor, a u jednom trenutku priključila im se i njena najbolja prijateljica i koleginica Jovana Pajić. Marija neretko objavljuje vlogove u kojima pokazuje… »
Marija Šerifović jedva preživela noć na odmoru: Bilo mi je mnogo teško! Njen brat sve vreme uz nju: Hvala Bogu pa smo imali...…

Marija Šerifović jedva preživela noć na odmoru: Bilo mi je mnogo teško! Njen brat sve vreme uz nju: Hvala Bogu pa smo imali...…

Kurir pre 5 dana
Marija Šerifović trenutno se nalazi na odmoru, a društvo joj osim sina Maria i majke Verice Šerifović pravi i njen polubrat Danijel Pavlović. U jednom momentu priključila im se i najbolja drugarice pevačice, Jovana Pajić. Pevačica je poznata po tome da… »
Marija Šerifović jedva preživela Pevačica prošla kroz pakao, celu noć trpela nesnosne bolove!

Marija Šerifović jedva preživela Pevačica prošla kroz pakao, celu noć trpela nesnosne bolove!

Alo pre 5 dana
Tokom večere brat i sestra komentarisali su i ocenjivali hranu koja je delovala preukusno, ali je sutradan usledilo neprijatno iznenađenje. Pevačica Marija Šerifović trenutno boravi u Španiji gde puni baterije za predstojeće poslovne poduhvate koji je… »
Marija Šerifović se otrovala u restoranu, pomogao joj jedan jeftin sastojak koji svi imamo u kuhinji

Marija Šerifović se otrovala u restoranu, pomogao joj jedan jeftin sastojak koji svi imamo u kuhinji

Story pre 5 dana
Letovanje Marije Šerifović protiče u sjajnoj atmosferi, što ona gotovo svakodnevno pokazuje putem društvenih mreža. Pevačica u sunčanoj Španiji uživa sa sinom Mariom, majkom Vericom i bratom Danijelom Pavlovićem i ako je suditi po objavama odmor im i te… »

Vesti dana »