Povezane vesti
"U tajnosti smo pričali, on je patriota": Terzić otkrio kako je doveo Arnautovića, pa poslao moćnu poruku
Telegraf pre 6 dana
Marko Arnautović novi je fudbaler Crvene zvezde, a ovog četvrtka u 15 sati i zvanično je promovisan na stadionu "Rajko Mitić". Na početku, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je dobrodošlicu novom igraču, i otkrio na koji način je… »
Zvezdan Terzić "kuva" novu "bombu" na Marakani, slučajno najavio još velikih pojačanja: "Marin nije sa nama"
Telegraf pre 6 dana
Tokom promocije Marka Arnautovića ovog četvrtka, prisutnim novinarima se na konferenciji za medije se obratio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je najavio još dolazaka na stadion "Rajko Mitić". Naime, u jednom momentu Terzić je tajnovito… »
Terzić: Zvezda je centar regiona i fudbalska gromada
Euronews pre 5 dana
Ovo nije obično predstavljanje. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar regiona. Ovo je fudbalska gromada od kluba i poruka da su naši putevi jasno obasjani, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na promociji Marka… »
Zvezda na nogama: Arnautović dovodi italijanskog reprezentativca?
Večernje novosti pre 5 dana
Marko Arnautović predstavljen je kao novi fudbaler Crvene zvezde, a na konferenciji z a medije dao je jednu zanimljivu izjavu koja se tiče reprezentativca Italije i fudbalera Intera. FOTO: M. Vukadinović Tokom opširnog razgovora sa novinarima Arnautović… »
Arnautović: Srećan sam zbog dolaska u Zvezdu, mislim da ću u klubu završiti karijeru
Radio sto plus pre 5 dana
“Velika mi je čast da sedim među svojom novom porodicom. Sada sam tu, ne volim mnogo da pričam, najviše volim da sve pokažem na terenu. Jedva čekam da treniram i igram sa ekipom”, rekao je Arnautović na predstavljanju na stadionu “Rajko Mitić”… »
Terzić: Zvezda je gromada, čim Marin nije tu nešto kuvamo…
Sport klub pre 5 dana
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, imao je uvodnu reč na promociji Marka Arnautovića. Bili su tu i predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela i operativni direktor Marko Petrović, ali nisu pričali ništa. „Ne… »
"Marko, oni nas prisluškuju, znaš": Terzić poslao Marina po Zvezdino novo pojačanje
Mondo pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je Marka Arnautovića na konferenciji za medije, a pored iskusnog fudbalera koji je ispunio dečački san, medijima se obratio i Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je da Marko Marin nije prisutan… »
Arnautović zaplakao na promociji u Zvezdi kada je govorio o Mihajloviću
Euronews pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na zvaničnoj konferenciji za medije zaplakao nakon pitanja o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem. "Mnogo je teško, to… »
Terzić: Zvezda je gromada od kluba i centar regiona (video)
Sportski žurnal pre 5 dana
Želim da se zahvalim Marku što je pokazao želju da dođe da bude fudbaler Crvene zvezde. - Ovo nije obično predstavljanje. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar regiona. Ovo je fudbalska gromada od kluba i poruka da su naši putevi jasno… »
Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde (video)
Sportski žurnal pre 5 dana
Mnogo je teško, to nije trebalo da me pitate, on je meni bio brat, otac, sve mi je bio - rekao je Marko za Mihajlovića. Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na… »
Terzić: Dolazak Arnautovića je pokazatelj da je Zvezda fudbalska gromada
Radio sto plus pre 5 dana
“Danas ne prisustvujemo običnom predstavljanju novog igrača, ovo je jasan pokazatelj gde je Crvena zvezda danas i gde želi da bude. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar ovog regiona, da je Zvezda fudbalska gromada od kluba i da su naši putevi… »
Kuvamo još nešto!" Zvezdan Terzić najavio novu transfer bombu FK Crvena zvezda
TOKOM predstavljanja Marka Marina u Crvenoj zvezdi Zvezdan Terzić najavio je da se još nešto kuva u crveno-beloj kuhinji. FOTO: M. Vukadinović Pregovori sa austrijskim napadačem srpskih korena su bili vrlo laki, ali su kontakti dugo postojali, priznaje… »
Oglasile se Delije pred meč sa OFK Beogradom, pomenuli Mihu i Arnautovića: "Ovo je lekcija, ne viđa se..."
Telegraf pre 5 dana
Marko Arnautović je stigao u Crvenu zvezdu pre nekoliko dana, međutim, euforija oko dolaska napadača austrijske reprezentacije nije nimalo utihnula. Danas je iskusni centarfor zvanično predstavljen na Marakani, a ponovo je u suzama pričao o jednoj od… »
"Delije" ne mogu da dođu sebi! Vanredno saopštenje navijača Crvene zvezde posle onog što se desilo na Marakani (video)
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje - Marko Arnautović izašao je pred novinare, a jedno pitanje emotivno je pogodilo novog fudbalera crveno-belih. Ticalo se Siniše Mihajlovića, a reakcija je bila takva - da su zbog toga morale da se… »
Upoznajte Badovince, selo Marka Arnautovića: Evo odakle potiče najveće pojačanje u istoriji Zvezde
Telegraf pre 5 dana
Gde se nalazi selo Badovinci? Marko Arnautović, novo pojačanje Crvene zvezde, zvanično je predstavljen ovog četvrtka od 15 časova na stadionu “Rajko Mitić”, gde su ga dočekali brojni novinari i navijači željni da čuju prve utiske austrijskog… »
Arnautović: Mislim da ću u Zvezdi završiti karijeru, prvi mi je čestitao Barela
RTS pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović zvanično je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić", a tokom konferencije za medije rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu", kao i to da je obećao Siniši Mihajloviću da… »
Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde
RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na zvaničnoj konferenciji za medije zaplakao nakon pitanja o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem. "Mnogo je… »
Arnautović zaplakao na promociji zbog Mihajlovića: "Ja sam mu rekao da ću doći ovde, svaki dan smo pričali o Zvezdi"
Dnevnik pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović zvanično je predstavljen na konferenciji za medije. Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Bilo je dosta pitanja za… »
"Ko? Ja i bez trake mogu dati sve od sebe..." Sjajan odgovor Arnautovića na pitanje o kapitenskoj traci (foto)
Dnevnik pre 5 dana
Ja i bez trake mogu dati sve od sebe, rekao je Marko kratko. Marko Arnautović zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" i upitan je da li bi mu bila čast da bude kapiten? - Ko? Ja da budem kapiten?...Bolje da nose… »
"Ne lažem, pokazaću ti poruke": Arnautović odmah "nabacio" pojačanje Terziću
Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović predstavljen je danas zvanično kao novi fudbaler Crvene zvezde, a na promociji je bilo suza, ali i smeha. Videli smo da je zaplakao ponovo zbog Siniše Mihajlovića, za koga je bio jako vezan, dok je bilo i tema koje su ga oraspoložile i… »
Arnautović plakao na predstavljanju u zvezdi! Marko posle pitanja Kurira nije mogao da dođe sebi! Otkrio sve što je zanimalo…
Kurir pre 5 dana
Od najnovijeg Hronološki Zavrešna je konferencija na kojoj je Marko Arnautović predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde. "Ja da budem kapiten? Bolje da bude Ivanić kapiten. I bez trake mogu da dam sve od sebe, nije mi potrebna traka". "Broj 89? Moja… »
Arnautović zaplakao na promociji: „U Zvezdi završavam karijeru – voleo bih da dođe i Mesi “
Sputnik pre 5 dana
Marko Arnautović, austrijski fudbaler srpskog porekla, promovisan je u Crvenoj zvezdi. Tom prilikom govorio je o tome da je sanjao da jednog dana dođe na Marakanu, a još jednom je potvrdio i da je njegov dolazak među crveno-bele bio velika želja Siniše… »
Marko Arnautović zaplakao na predstavljanju u Zvezdi zbog Siniše Mihajlovića: „Mislim da je ovo moja poslednja stanica…
Danas pre 5 dana
Najnovije pojačanje Crvene zvezde, Marko Arnautović, predstavljen je srpskoj javnosti. Prvo se prisutnima obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. – Ovo je poruka gde je Zvezda danas i gde želi da bude. Poruka je da je Beograd centar ovog… »
Arnautović: "Barela će biti ovde... Možda i kao igrač"
B92 pre 5 dana
Marko Arnautović zvanično je predstavljen na "Marakani" kao novi igrač Crvene zvezde. Prilikom predstavljanja imao je priliku da razgovara sa medijima. U jednom trenutku je pomenuo i jednog od najboljih fudbalera Intera – Nikola Barelu. "Nikolo Barela me… »
Arnautović zaplakao zbog Mihe: "Nije trebalo to da me pitaš" VIDEO
B92 pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda na "Marakani" predstavio je najveće pojačanje, Marka Arnautovića. Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Bilo je dosta pitanja za… »
Predstavljanje uz suze! Marko Arnautović u Zvezdi: Oduševio "delije", spomenuo i Partizan, plakanje sa Dekijem Stankovićem...…
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje, Marko Arnautović izašao je pred brojne novinare, a malo je reći - da je bilo zanimljivo. FOTO: M. Vukadinović - Ja sam uvek govorio. Bratu sam rekao da mi je san da igram za Zvezdu. Ja nisam taj… »
Arnautović promovisan: "Sad nije kraj, nego početak, biće Nikolo Barela ovde"
Sportske.net pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda je na "Marakani" predstavio svoje najveće pojačanje, Marka Arnautovića. Sjajni reprezentativac Austrije je zadužio dres sa brojem 89, potpisao dvogodišnji ugovor i trebalo bi da Zvezdi u napadu donese baš ono što joj je ovih… »
Terzić baca bombe: "Dogovor sa Arnautovićem za sat vremena, a sad kuvamo još nešto!"
Sportske.net pre 5 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je tokom promocije Marka Arnautovića da se očekuje još pojačanja. Tokom današnjeg popodneva u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" održana je konferencija za medije povodom promocije velikog… »
Arnautović potpisao, pa raspametio navijače Zvezde rečima o završetku karijere
Nova pre 5 dana
Marko Arnautović, možda i najveće pojačanje Crvene zvezde u bližoj prošlosti i najzvučnije ime koje je zadužilo dres tima sa Marakane, rečima na konferenciji za medije izazvao je oduševljenje kod navijača tima sa Marakane. Arnautović je tokom prvog… »
"A nemoj to pitanje, jao": Marko Arnautović se uhvatio za glavu i zaplakao zbog Mihe
Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović zaplakao je po dolasku u Crvenu zvezdu kada je video da jedna od tribina nosi ime Siniše Mihajlovića, a to ga je pogodilo i u prvim intervjuima u novom dresu. Bilo mu je jako teško dok je govorio za "Zvezda TV", a još više ga je to… »
Terzić: "Nešto se kuva" VIDEO
B92 pre 5 dana
Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, govorio je na predstavljanju Marka Arnautovića kao novog člana kluba. Marko Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Njegovo… »
"To nije trebalo da me pitaš!" Arnautović briznuo u plač kada je dobio pitanje o Siniši Mihajloviću
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje - Marko Arnautović izašao je pred novinare, a jedno pitanje emotivno je pogodilo novog fudbalera crveno-belih. Ticalo se Siniše Mihajlovića. FOTO: M. Vukadinović Upitan je da još jednom… »
Nikad viđeno na Marakani, Arnautović zaplakao na pomen Siniše Mihajlovića: "Nije trebalo to da me pitaš..."
Telegraf pre 5 dana
Marko Arnautović novi je fudbaler Crvene zvezde, a ovog četvrtka u 15 sati i zvanično je promovisan na stadionu "Rajko Mitić". Tokom promocije, pitanje koje je pogodilo novog fudbalera crveno-belih odnosilo se na njegovog dobrog prijatelja Sinišu… »
Arnautović: Mihajlović me zamolio da dođem u Zvezdu
RTS pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović izjavio je da je dolaskom u redove crveno-belih ispunio svoju, ali i želju Siniše Mihajlovića. Arnautović i Zvezda su postpisali ugovor na dve godine, a beogradski mediji su preneli informaciju da će novi… »
Arnautović je Mihi dao reč: „Sve je bio za mene – brat, otac i drug“
Sputnik pre 5 dana
Marko Aranutović je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u ovom veku, a po dolasku među crveno-bele emotivno je pričao za klupske medije o legenedi Crvene zvezde i svom nekadašnjem treneru, prerano preminulom Siniši Mihajloviću. Vidi se koliko mu… »
"Marko, ti si igrač za bolju ligu od srpske": Zbog ovih reči Arnautović odmah održao lekciju
Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović je novi fudbaler Crvene zvezde, a kako je ispričao u intervjuu za "Zvezda TV" dogovorio se sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem za sat vremena, posle čega je već u ponedeljak bio u Beogradu na potpisivanju ugovora. Interesantno je… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i Vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 22 minutajoš 3 povezane

Oglasio se MUP saopštenjem zbog tuče ispred Marakane pred utakmicu Zvezda - Linkoln
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih