Povezane vesti

"U tajnosti smo pričali, on je patriota": Terzić otkrio kako je doveo Arnautovića, pa poslao moćnu poruku

"U tajnosti smo pričali, on je patriota": Terzić otkrio kako je doveo Arnautovića, pa poslao moćnu poruku

Telegraf pre 6 dana
Marko Arnautović novi je fudbaler Crvene zvezde, a ovog četvrtka u 15 sati i zvanično je promovisan na stadionu "Rajko Mitić". Na početku, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poželeo je dobrodošlicu novom igraču, i otkrio na koji način je… »
Zvezdan Terzić "kuva" novu "bombu" na Marakani, slučajno najavio još velikih pojačanja: "Marin nije sa nama"

Zvezdan Terzić "kuva" novu "bombu" na Marakani, slučajno najavio još velikih pojačanja: "Marin nije sa nama"

Telegraf pre 6 dana
Tokom promocije Marka Arnautovića ovog četvrtka, prisutnim novinarima se na konferenciji za medije se obratio i generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, koji je najavio još dolazaka na stadion "Rajko Mitić". Naime, u jednom momentu Terzić je tajnovito… »
Terzić: Zvezda je centar regiona i fudbalska gromada

Terzić: Zvezda je centar regiona i fudbalska gromada

Euronews pre 5 dana
Ovo nije obično predstavljanje. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar regiona. Ovo je fudbalska gromada od kluba i poruka da su naši putevi jasno obasjani, rekao je generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na promociji Marka… »
Zvezda na nogama: Arnautović dovodi italijanskog reprezentativca?

Zvezda na nogama: Arnautović dovodi italijanskog reprezentativca?

Večernje novosti pre 5 dana
Marko Arnautović predstavljen je kao novi fudbaler Crvene zvezde, a na konferenciji z a medije dao je jednu zanimljivu izjavu koja se tiče reprezentativca Italije i fudbalera Intera. FOTO: M. Vukadinović Tokom opširnog razgovora sa novinarima Arnautović… »
Arnautović: Srećan sam zbog dolaska u Zvezdu, mislim da ću u klubu završiti karijeru

Arnautović: Srećan sam zbog dolaska u Zvezdu, mislim da ću u klubu završiti karijeru

Radio sto plus pre 5 dana
“Velika mi je čast da sedim među svojom novom porodicom. Sada sam tu, ne volim mnogo da pričam, najviše volim da sve pokažem na terenu. Jedva čekam da treniram i igram sa ekipom”, rekao je Arnautović na predstavljanju na stadionu “Rajko Mitić”… »
Terzić: Zvezda je gromada, čim Marin nije tu nešto kuvamo…

Terzić: Zvezda je gromada, čim Marin nije tu nešto kuvamo…

Sport klub pre 5 dana
Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, imao je uvodnu reč na promociji Marka Arnautovića. Bili su tu i predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela i operativni direktor Marko Petrović, ali nisu pričali ništa. „Ne… »
"Marko, oni nas prisluškuju, znaš": Terzić poslao Marina po Zvezdino novo pojačanje

"Marko, oni nas prisluškuju, znaš": Terzić poslao Marina po Zvezdino novo pojačanje

Mondo pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je Marka Arnautovića na konferenciji za medije, a pored iskusnog fudbalera koji je ispunio dečački san, medijima se obratio i Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je da Marko Marin nije prisutan… »
Arnautović zaplakao na promociji u Zvezdi kada je govorio o Mihajloviću

Arnautović zaplakao na promociji u Zvezdi kada je govorio o Mihajloviću

Euronews pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na zvaničnoj konferenciji za medije zaplakao nakon pitanja o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem. "Mnogo je teško, to… »
Terzić: Zvezda je gromada od kluba i centar regiona (video)

Terzić: Zvezda je gromada od kluba i centar regiona (video)

Sportski žurnal pre 5 dana
Želim da se zahvalim Marku što je pokazao želju da dođe da bude fudbaler Crvene zvezde. - Ovo nije obično predstavljanje. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar regiona. Ovo je fudbalska gromada od kluba i poruka da su naši putevi jasno… »
Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde (video)

Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde (video)

Sportski žurnal pre 5 dana
Mnogo je teško, to nije trebalo da me pitate, on je meni bio brat, otac, sve mi je bio - rekao je Marko za Mihajlovića. Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na… »
Terzić: Dolazak Arnautovića je pokazatelj da je Zvezda fudbalska gromada

Terzić: Dolazak Arnautovića je pokazatelj da je Zvezda fudbalska gromada

Radio sto plus pre 5 dana
“Danas ne prisustvujemo običnom predstavljanju novog igrača, ovo je jasan pokazatelj gde je Crvena zvezda danas i gde želi da bude. Ovo je poruka da su Beograd i naš stadion centar ovog regiona, da je Zvezda fudbalska gromada od kluba i da su naši putevi… »
Kuvamo još nešto!" Zvezdan Terzić najavio novu transfer bombu FK Crvena zvezda

Kuvamo još nešto!" Zvezdan Terzić najavio novu transfer bombu FK Crvena zvezda

TOKOM predstavljanja Marka Marina u Crvenoj zvezdi Zvezdan Terzić najavio je da se još nešto kuva u crveno-beloj kuhinji. FOTO: M. Vukadinović Pregovori sa austrijskim napadačem srpskih korena su bili vrlo laki, ali su kontakti dugo postojali, priznaje… »
Oglasile se Delije pred meč sa OFK Beogradom, pomenuli Mihu i Arnautovića: "Ovo je lekcija, ne viđa se..."

Oglasile se Delije pred meč sa OFK Beogradom, pomenuli Mihu i Arnautovića: "Ovo je lekcija, ne viđa se..."

Telegraf pre 5 dana
Marko Arnautović je stigao u Crvenu zvezdu pre nekoliko dana, međutim, euforija oko dolaska napadača austrijske reprezentacije nije nimalo utihnula. Danas je iskusni centarfor zvanično predstavljen na Marakani, a ponovo je u suzama pričao o jednoj od… »
"Delije" ne mogu da dođu sebi! Vanredno saopštenje navijača Crvene zvezde posle onog što se desilo na Marakani (video)

"Delije" ne mogu da dođu sebi! Vanredno saopštenje navijača Crvene zvezde posle onog što se desilo na Marakani (video)

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje - Marko Arnautović izašao je pred novinare, a jedno pitanje emotivno je pogodilo novog fudbalera crveno-belih. Ticalo se Siniše Mihajlovića, a reakcija je bila takva - da su zbog toga morale da se… »
Upoznajte Badovince, selo Marka Arnautovića: Evo odakle potiče najveće pojačanje u istoriji Zvezde

Upoznajte Badovince, selo Marka Arnautovića: Evo odakle potiče najveće pojačanje u istoriji Zvezde

Telegraf pre 5 dana
Gde se nalazi selo Badovinci? Marko Arnautović, novo pojačanje Crvene zvezde, zvanično je predstavljen ovog četvrtka od 15 časova na stadionu “Rajko Mitić”, gde su ga dočekali brojni novinari i navijači željni da čuju prve utiske austrijskog… »
Arnautović: Mislim da ću u Zvezdi završiti karijeru, prvi mi je čestitao Barela

Arnautović: Mislim da ću u Zvezdi završiti karijeru, prvi mi je čestitao Barela

RTS pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović zvanično je predstavljen na stadionu "Rajko Mitić", a tokom konferencije za medije rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu", kao i to da je obećao Siniši Mihajloviću da… »
Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde

Arnautović zaplakao na promociji: Obećao sam Siniši, želim mnogo golova u dresu Zvezde

RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović rekao je da je došao u Zvezdu da daje golove i obećao da će "pričati na terenu". On je na zvaničnoj konferenciji za medije zaplakao nakon pitanja o prijateljstvu sa Sinišom Mihajlovićem. "Mnogo je… »
Arnautović zaplakao na promociji zbog Mihajlovića: "Ja sam mu rekao da ću doći ovde, svaki dan smo pričali o Zvezdi"

Arnautović zaplakao na promociji zbog Mihajlovića: "Ja sam mu rekao da ću doći ovde, svaki dan smo pričali o Zvezdi"

Dnevnik pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović zvanično je predstavljen na konferenciji za medije. Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Bilo je dosta pitanja za… »
"Ko? Ja i bez trake mogu dati sve od sebe..." Sjajan odgovor Arnautovića na pitanje o kapitenskoj traci (foto)

"Ko? Ja i bez trake mogu dati sve od sebe..." Sjajan odgovor Arnautovića na pitanje o kapitenskoj traci (foto)

Dnevnik pre 5 dana
Ja i bez trake mogu dati sve od sebe, rekao je Marko kratko. Marko Arnautović zvanično je predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde na stadionu "Rajko Mitić" i upitan je da li bi mu bila čast da bude kapiten? - Ko? Ja da budem kapiten?...Bolje da nose… »
"Ne lažem, pokazaću ti poruke": Arnautović odmah "nabacio" pojačanje Terziću

"Ne lažem, pokazaću ti poruke": Arnautović odmah "nabacio" pojačanje Terziću

Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović predstavljen je danas zvanično kao novi fudbaler Crvene zvezde, a na promociji je bilo suza, ali i smeha. Videli smo da je zaplakao ponovo zbog Siniše Mihajlovića, za koga je bio jako vezan, dok je bilo i tema koje su ga oraspoložile i… »
Arnautović plakao na predstavljanju u zvezdi! Marko posle pitanja Kurira nije mogao da dođe sebi! Otkrio sve što je zanimalo…

Arnautović plakao na predstavljanju u zvezdi! Marko posle pitanja Kurira nije mogao da dođe sebi! Otkrio sve što je zanimalo…

Kurir pre 5 dana
Od najnovijeg Hronološki Zavrešna je konferencija na kojoj je Marko Arnautović predstavljen kao novi fudbaler Crvene zvezde. "Ja da budem kapiten? Bolje da bude Ivanić kapiten. I bez trake mogu da dam sve od sebe, nije mi potrebna traka". "Broj 89? Moja… »
Arnautović zaplakao na promociji: „U Zvezdi završavam karijeru – voleo bih da dođe i Mesi “

Arnautović zaplakao na promociji: „U Zvezdi završavam karijeru – voleo bih da dođe i Mesi “

Sputnik pre 5 dana
Marko Arnautović, austrijski fudbaler srpskog porekla, promovisan je u Crvenoj zvezdi. Tom prilikom govorio je o tome da je sanjao da jednog dana dođe na Marakanu, a još jednom je potvrdio i da je njegov dolazak među crveno-bele bio velika želja Siniše… »
Marko Arnautović zaplakao na predstavljanju u Zvezdi zbog Siniše Mihajlovića: „Mislim da je ovo moja poslednja stanica…

Marko Arnautović zaplakao na predstavljanju u Zvezdi zbog Siniše Mihajlovića: „Mislim da je ovo moja poslednja stanica…

Danas pre 5 dana
Najnovije pojačanje Crvene zvezde, Marko Arnautović, predstavljen je srpskoj javnosti. Prvo se prisutnima obratio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić. – Ovo je poruka gde je Zvezda danas i gde želi da bude. Poruka je da je Beograd centar ovog… »
Arnautović: "Barela će biti ovde... Možda i kao igrač"

Arnautović: "Barela će biti ovde... Možda i kao igrač"

B92 pre 5 dana
Marko Arnautović zvanično je predstavljen na "Marakani" kao novi igrač Crvene zvezde. Prilikom predstavljanja imao je priliku da razgovara sa medijima. U jednom trenutku je pomenuo i jednog od najboljih fudbalera Intera – Nikola Barelu. "Nikolo Barela me… »
Arnautović zaplakao zbog Mihe: "Nije trebalo to da me pitaš" VIDEO

Arnautović zaplakao zbog Mihe: "Nije trebalo to da me pitaš" VIDEO

B92 pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda na "Marakani" predstavio je najveće pojačanje, Marka Arnautovića. Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Bilo je dosta pitanja za… »
Predstavljanje uz suze! Marko Arnautović u Zvezdi: Oduševio "delije", spomenuo i Partizan, plakanje sa Dekijem Stankovićem...…

Predstavljanje uz suze! Marko Arnautović u Zvezdi: Oduševio "delije", spomenuo i Partizan, plakanje sa Dekijem Stankovićem...…

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje, Marko Arnautović izašao je pred brojne novinare, a malo je reći - da je bilo zanimljivo. FOTO: M. Vukadinović - Ja sam uvek govorio. Bratu sam rekao da mi je san da igram za Zvezdu. Ja nisam taj… »
Arnautović promovisan: "Sad nije kraj, nego početak, biće Nikolo Barela ovde"

Arnautović promovisan: "Sad nije kraj, nego početak, biće Nikolo Barela ovde"

Sportske.net pre 5 dana
Fudbalski klub Crvena zvezda je na "Marakani" predstavio svoje najveće pojačanje, Marka Arnautovića. Sjajni reprezentativac Austrije je zadužio dres sa brojem 89, potpisao dvogodišnji ugovor i trebalo bi da Zvezdi u napadu donese baš ono što joj je ovih… »
Terzić baca bombe: "Dogovor sa Arnautovićem za sat vremena, a sad kuvamo još nešto!"

Terzić baca bombe: "Dogovor sa Arnautovićem za sat vremena, a sad kuvamo još nešto!"

Sportske.net pre 5 dana
Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić rekao je tokom promocije Marka Arnautovića da se očekuje još pojačanja. Tokom današnjeg popodneva u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" održana je konferencija za medije povodom promocije velikog… »
Arnautović potpisao, pa raspametio navijače Zvezde rečima o završetku karijere

Arnautović potpisao, pa raspametio navijače Zvezde rečima o završetku karijere

Nova pre 5 dana
Marko Arnautović, možda i najveće pojačanje Crvene zvezde u bližoj prošlosti i najzvučnije ime koje je zadužilo dres tima sa Marakane, rečima na konferenciji za medije izazvao je oduševljenje kod navijača tima sa Marakane. Arnautović je tokom prvog… »
"A nemoj to pitanje, jao": Marko Arnautović se uhvatio za glavu i zaplakao zbog Mihe

"A nemoj to pitanje, jao": Marko Arnautović se uhvatio za glavu i zaplakao zbog Mihe

Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović zaplakao je po dolasku u Crvenu zvezdu kada je video da jedna od tribina nosi ime Siniše Mihajlovića, a to ga je pogodilo i u prvim intervjuima u novom dresu. Bilo mu je jako teško dok je govorio za "Zvezda TV", a još više ga je to… »
Terzić: "Nešto se kuva" VIDEO

Terzić: "Nešto se kuva" VIDEO

B92 pre 5 dana
Zvezdan Terzić, prvi čovek Crvene zvezde, govorio je na predstavljanju Marka Arnautovića kao novog člana kluba. Marko Arnautović je sa šampionom Srbije potpisao dvogodišnji ugovor, a mediji navode da će zarađivati dva i po miliona evra po sezoni. Njegovo… »
"To nije trebalo da me pitaš!" Arnautović briznuo u plač kada je dobio pitanje o Siniši Mihajloviću

"To nije trebalo da me pitaš!" Arnautović briznuo u plač kada je dobio pitanje o Siniši Mihajloviću

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje - Marko Arnautović izašao je pred novinare, a jedno pitanje emotivno je pogodilo novog fudbalera crveno-belih. Ticalo se Siniše Mihajlovića. FOTO: M. Vukadinović Upitan je da još jednom… »
Nikad viđeno na Marakani, Arnautović zaplakao na pomen Siniše Mihajlovića: "Nije trebalo to da me pitaš..."

Nikad viđeno na Marakani, Arnautović zaplakao na pomen Siniše Mihajlovića: "Nije trebalo to da me pitaš..."

Telegraf pre 5 dana
Marko Arnautović novi je fudbaler Crvene zvezde, a ovog četvrtka u 15 sati i zvanično je promovisan na stadionu "Rajko Mitić". Tokom promocije, pitanje koje je pogodilo novog fudbalera crveno-belih odnosilo se na njegovog dobrog prijatelja Sinišu… »
Arnautović: Mihajlović me zamolio da dođem u Zvezdu

Arnautović: Mihajlović me zamolio da dođem u Zvezdu

RTS pre 5 dana
Novi fudbaler Crvene zvezde Marko Arnautović izjavio je da je dolaskom u redove crveno-belih ispunio svoju, ali i želju Siniše Mihajlovića. Arnautović i Zvezda su postpisali ugovor na dve godine, a beogradski mediji su preneli informaciju da će novi… »
Arnautović je Mihi dao reč: „Sve je bio za mene – brat, otac i drug“

Arnautović je Mihi dao reč: „Sve je bio za mene – brat, otac i drug“

Sputnik pre 5 dana
Marko Aranutović je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde u ovom veku, a po dolasku među crveno-bele emotivno je pričao za klupske medije o legenedi Crvene zvezde i svom nekadašnjem treneru, prerano preminulom Siniši Mihajloviću. Vidi se koliko mu… »
"Marko, ti si igrač za bolju ligu od srpske": Zbog ovih reči Arnautović odmah održao lekciju

"Marko, ti si igrač za bolju ligu od srpske": Zbog ovih reči Arnautović odmah održao lekciju

Mondo pre 5 dana
Marko Arnautović je novi fudbaler Crvene zvezde, a kako je ispričao u intervjuu za "Zvezda TV" dogovorio se sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem za sat vremena, posle čega je već u ponedeljak bio u Beogradu na potpisivanju ugovora. Interesantno je… »

Vesti dana »