Povezane vesti
Bojana iz Srbije godinama radi sezonske poslove u Hrvatskoj: "Slike kažu jedno, realnost nije samo plaža"
Mondo pre 4 dana
Devojka Bojana Topalović iz Srbije zime provodi kao profesorka engleskoj u Vijetnamu, dok leti radi sezonske poslove u Hrvatskoj. Ove godine radi u Malom Lošinju u jednom restoranu, a svoje utiske o radu u Hrvatskoj podelila je sa svojim pratiocima na… »
Srpkinja o sezoni u Hrvatskoj: "To je teško zarađen novac" VIDEO
B92 pre 4 dana
Srpska Tiktokerka Bojana Topalović podelila je sa svojim pratiocima kako izgleda rad tokom letnje sezone u hrvatskoj. Srpska Tiktokerka Bojana Topalović zimi radi kao profesorka engleskog u Vijetnamu, a leta provodi u Hrvatskoj na sezonskim poslovima… »
Devojka iz Srbije 5 godina radi sezonski kod Hrvata: Ovo je prava istina o radu tamo
Alo pre 4 dana
Tiktokerka Bojana Topalović iz Srbije zimi radi kao profesorka engleskog jezika u Vijetnamu, dok leta provodi u Hrvatskoj radeći sezonske poslove. Ove godine zaposlena je u jednom restoranu u Malom Lošinju. "Da mi je neko rekao da ću raditi petu sezonu u… »
TikTokerka iz Srbije petu sezonu radi u Hrvatskoj: "Iako storiji govore jedno, stvarnost ipak nije samo plaža"
Telegraf pre 4 dana
"Teško zarađen novac" Tiktokerka Bojana Topalović iz Srbije zimi radi kao profesorka engleskog jezika u Vijetnamu, dok leta provodi u Hrvatskoj radeći sezonske poslove. Ove godine zaposlena je u jednom restoranu u Malom Lošinju. "Da mi je neko rekao da… »
Bojana iz Srbije već petu godinu radi sezonski posao u Hrvatskoj: „To je teško zarađen novac, ali slike s plaže kažu drugo“…
Nova pre 4 dana
Tiktokerka Bojana Topalović iz Srbije zimi radi kao profesorka engleskog u Vijetnamu, a leta provodi u Hrvatskoj na sezonskim poslovima. Ove godine radi u jednom restoranu u Malom Lošinju, a njeni utisci privukli su dosta pažnje. „Da mi nije dobro ne bih… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 16 minutajoš 1 povezana