Povezane vesti

Boriša Simanić zvao Pešića i KSS, odgovor nije dobio: "Rekli su da će videti šta mogu da urade"

Boriša Simanić zvao Pešića i KSS, odgovor nije dobio: "Rekli su da će videti šta mogu da urade"

Mondo pre 5 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić izazvao je veliku buru u domaćoj javnosti objavom na društvenim mrežama. "Hvala Srbijo, ja vama bubreg, slavu i radost, a vi meni poniženje, tugu i žalost", napisao je Simanić i na taj način prokomentarisao odluku da se ne… »
Simanić: "Kucao sam na razna vrata - niko nije otvarao"

Simanić: "Kucao sam na razna vrata - niko nije otvarao"

B92 pre 5 dana
Srpski košarkaš Boriša Simanić osvrnuo se na minule dane, na poruku koju je ostavio na uvid navijačima košarkaške reprezentacije, u kojoj je rekao svima šta mu leži na srcu. Boriša se obratio rečima: "Hvala Srbijo, ja vama bubreg, slavu i radost, a vi… »
Boriša Simanić otvorio dušu: "Ne smeta što nisam pozvan, nego što su vrata zatvorena već dve godine"

Boriša Simanić otvorio dušu: "Ne smeta što nisam pozvan, nego što su vrata zatvorena već dve godine"

Telegraf pre 6 dana
Bivši košarkaški reprezentativac Srbije i osvajač srebrne medalje na Svetskom prvenstvu u Manili, Boriša Simanić, odlučio je da ispriča svoju potresnu priču, pošto se oglasio zbog toga što nije dobio poziv u nacionalni tim. Nakon što ga selektor… »
Boriša Simanić: Vučić me je iznenadio, rekao je da je uz mene

Boriša Simanić: Vučić me je iznenadio, rekao je da je uz mene

Pravda pre 6 dana
Košarkaš Boriša Simanić govorio je za Euronews Srbija detaljno o teškoj povredi koju je zadobio na Svetskom prvenstvu 2023. godine, ali i o razočaranju što ga nisu pozvali na pripreme reprezentacije. Na pitanje kako je izgledao život posle Svetskog… »
"Ipak sam i ja izborio tu Olimpijadu": Simanić za Euronews o razočaranju zbog izostanka iz reprezentacije

"Ipak sam i ja izborio tu Olimpijadu": Simanić za Euronews o razočaranju zbog izostanka iz reprezentacije

Euronews pre 6 dana
Košarkaš Boriša Simanić govorio je za Euronews Srbija detaljno o teškoj povredi koju je zadobio na Svetskom prvenstvu 2023. godine, ali i o razočaranju što ga nisu pozvali na pripreme reprezentacije. Na pitanje kako je izgledao život posle Svetskog… »

Vesti dana »