Повезане вести
Бориша Симанић звао Пешића и КСС, одговор није добио: "Рекли су да ће видети шта могу да ураде"
Мондо 24.07.2025
Српски кошаркаш Бориша Симанић изазвао је велику буру у домаћој јавности објавом на друштвеним мрежама. "Хвала Србијо, ја вама бубрег, славу и радост, а ви мени понижење, тугу и жалост", написао је Симанић и на тај начин… »
Симанић: "Куцао сам на разна врата - нико није отварао"
Б92 24.07.2025
Српски кошаркаш Бориша Симанић осврнуо се на минуле дане, на поруку коју је оставио на увид навијачима кошаркашке репрезентације, у којој је рекао свима шта му лежи на срцу. Бориша се обратио речима: "Хвала Србијо, ја вама… »
Бориша Симанић отворио душу: "Не смета што нисам позван, него што су врата затворена већ две године"
Телеграф 24.07.2025
Бивши кошаркашки репрезентативац Србије и освајач сребрне медаље на Светском првенству у Манили, Бориша Симанић, одлучио је да исприча своју потресну причу, пошто се огласио због тога што није добио позив у национални тим. Након… »
Бориша Симанић: Вучић ме је изненадио, рекао је да је уз мене
Правда 24.07.2025
Кошаркаш Бориша Симанић говорио је за Еуроневс Србија детаљно о тешкој повреди коју је задобио на Светском првенству 2023. године, али и о разочарању што га нису позвали на припреме репрезентације. На питање како је изгледао… »
"Ипак сам и ја изборио ту Олимпијаду": Симанић за Еуроневс о разочарању због изостанка из репрезентације
Еуроневс 24.07.2025
Кошаркаш Бориша Симанић говорио је за Еуроневс Србија детаљно о тешкој повреди коју је задобио на Светском првенству 2023. године, али и о разочарању што га нису позвали на припреме репрезентације. На питање како је изгледао… »
Вести дана »

Вучић честитао Дан српског јединства, слободе и националне заставе
Телеграф пре 22 минутајош 8 повезаних

Хитна помоћ није стала: Тешка ноћ у Београду, 10 повређених у саобраћајним незгодама
Блиц пре 47 минутајош 7 повезаних