Povezane vesti
Vlada usvojila program za borbu protiv dijabetesa
Serbian News Media 24.07.2025
Vlada Srbije je usvojila Operativni program prevencije i kontrole dijabetesa za period od 2025. do 2029. godine. Program obuhvata i plan aktivnosti za period 2026–2027. godine. Ovaj program je usklađen sa smernicama Svetske zdravstvene organizacije (SZO)… »
Vlada donela Operativni programa prevencije i kontrole dijabetesa za naredne četiri godine
Danas 24.07.2025
Vlada Srbije je na današnjoj sednici donela zaključak o usvajanju Operativnog programa prevencije i kontrole dijabetesa u Srbiji za period od 2025. do 2029. godine, sa planom aktivnosti za period od 2026. do 2027. godine. Taj plan, navela je Vlada… »
Vlada usvojila program prevencije i kontrole dijabetesa u Srbiji do 2029. godine
NIN 24.07.2025
Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o usvajanju Operativnog programa prevencije i kontrole dijabetesa u Srbiji za period od 2025. do 2029. godine sa planom aktivnosti za period od 2026. do 2027. godine. Zaključak je, kako se navodi u saopštenju… »
Vlada usvojila program prevencije i kontrole dijabetesa u Srbiji do 2029. godine
Telegraf 24.07.2025
Vlada Srbije usvojila je danas Zaključak o usvajanju Operativnog programa prevencije i kontrole dijabetesa u Srbiji za period od 2025. do 2029. godine sa planom aktivnosti za period od 2026. do 2027. godine. Zaključak je, kako se navodi u saopštenju… »
Vesti dana »
Ja sam trenirao u jeku borbe, zahvalan sam što uopšte i mogu da sedim ovde danas: Nikola Topić progovorio o pobedi nad karcinomom i povratku košarci!
Hot sport pre 13 minutajoš 22 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 4 minutajoš 16 povezanih
Iz debelih zimskih jakni u samo duksericu za 48 sati! Ali to ne znači da neće opet biti hladno: Detaljna prognoza za vikend i sledeću nedelju
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih
Na leto je tim pravljen isključivo da bi se ostvarili uspesi u međunarodnim takmičenjima?! Đoan Penjaroja ogolio situaciju u Partizanu posle proaza od Mege!
Hot sport pre 28 minutajoš 19 povezanih
Ove deonice su trenutno najopasnije za vožnju zbog vremenskih uslova: Oglasili se "Putevi Srbije"
Mondo pre 13 minutajoš 9 povezanih