Povezane vesti
Konačno otkriveno zašto Toma prati Nadeždu Biljić u stopu! Razlog će vas slomiti: Ko će uzeti novac koji zaradim?
Kurir 24.07.2025
Nadežda Biljić i Toma Panić ljubavnu priču započeli su tokom učešća u rijaliti programu ' 'Zadruga'', a nedugo zatim na svet je došao neodoljivi dečak Longo. Bračni partneri se gotovo nikada ne odvajaju, a Toma Nadeždu prati čak i na nastupima. Tokom… »
"To naravno publika ne sme da oseti" Nadežda Biljić otkrila zašto njen suprug mora da je s njom na nastupima: Dešava se da...…
Kurir 24.07.2025
Nadežda Biljić gostujući u emisiji na Red televiziji govorila je o raznim temama, a onda je sve zanimalo zašto njen supurg Toma Panić uvek ide s njom na nastupe. Pevačica je odlučila da i na tu priču stavi tačku - Meni je najbitnije da je Toma tu. Ja sam… »
Vesti dana »

Obilne padavine i sneg u Srbiji: RHMZ izdao crvene meteolarme za jug, istok i centralne krajeve
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 71 povezana

Picula: Rusija ne dozvoljava Beogradu brzo rešenje promene vlasništva u NIS-u
Vesti online pre 1 satjoš 16 povezanih

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 49 povezanih

Nis: priprema zahtev za još jedno odlaganje primene američkih sankcija: Evo šta predlaže Rusija
Blic pre 19 minutajoš 29 povezanih

Dvoje mrtvih u 'terorističkom incidentu' u Mančesteru, objavila policija
BBC News pre 55 minutajoš 64 povezane