Povezane vesti
Ministarka Milica Đurđević Stamenkovski: Čukaru Peki – simbol preporoda i nove industrijske Srbije
Politika 24.07.2025
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đorđević Stamenkovski boravila je danas u radnoj poseti gradu Boru i tom prilikom obišla kompaniju Srbija Ziđin Mining i rudnik bakra i zlata Čukaru Peki - prvi zeleni rudnik u Srbiji… »
[VIDEO] Đurđević Stamenkovski: Rudari su temelj ekonomskog razvoja Srbije
Ist media 24.07.2025
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski boravila je danas u radnoj poseti Boru i tom prilikom obišla kompaniju Srbija Ziđin Mining i rudnik bakra i zlata Čukaru Peki. U pratnji delegacije Nacionalne… »
Stamenkovski: Raduje me što prosečna plata u Ziđinu priliči zaradi u 21. veku
Euronews 24.07.2025
Ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Milica Đurđević Stamenkovski posetila je danas kompaniju Srbija Ziđin Koper u Boru, gde je o uslovima rada razgovarala sa rudarima, metalurzima i floterima kriveljske flotacije. "Raduje me što… »
Vesti dana »
„Godinu dana, isti zahtev“: Počelo okupljanje na protestu kod FDU
Nedeljnik pre 24 minutajoš 20 povezanih
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 22 povezane
Predsednik: Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima o NIS-u, za 48 sati više informacija
RTV pre 24 minutajoš 14 povezanih
Kantone za Euronews Srbija o mirovnom planu za Ukrajinu: "Čini se kao beleška olovkom na papiru"
Euronews pre 58 minutajoš 15 povezanih

![[VIDEO] Đurđević Stamenkovski: Rudari su temelj ekonomskog razvoja Srbije](https://nstatic.net/268/40126268skajst.jpg)