Povezane vesti
Ministarka Milica Đurđević Stamenkovski: Čukaru Peki – simbol preporoda i nove industrijske Srbije
Politika 24.07.2025
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đorđević Stamenkovski boravila je danas u radnoj poseti gradu Boru i tom prilikom obišla kompaniju Srbija Ziđin Mining i rudnik bakra i zlata Čukaru Peki - prvi zeleni rudnik u Srbiji… »
[VIDEO] Đurđević Stamenkovski: Rudari su temelj ekonomskog razvoja Srbije
Ist media 24.07.2025
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski boravila je danas u radnoj poseti Boru i tom prilikom obišla kompaniju Srbija Ziđin Mining i rudnik bakra i zlata Čukaru Peki. U pratnji delegacije Nacionalne… »
Stamenkovski: Raduje me što prosečna plata u Ziđinu priliči zaradi u 21. veku
Euronews 24.07.2025
Ministarka rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Milica Đurđević Stamenkovski posetila je danas kompaniju Srbija Ziđin Koper u Boru, gde je o uslovima rada razgovarala sa rudarima, metalurzima i floterima kriveljske flotacije. "Raduje me što… »
Vesti dana »
Kakve veze imaju fabrika dronova koju je Vučić najavio za 2026. godinu i jedan od najbogatijih Čeha?
Nova pre 5 satijoš 40 povezanih
Tramp pre sastanka sa Zelenskim: Sudbina mira u Ukrajini zavisi od mene
Danas pre 21 satjoš 69 povezanih
Vučić: "Krajem marta otvaranje prve velike fabrike dronova u našoj zemlji"
Blic pre 17 minutajoš 28 povezanih
Luna se oglasila nakon užasa na Novom Beogradu: Muškarac zverski izbo ženu koja je bila sa unučetom, Đoganijeva uputila važan apel
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
Bobi Marjanović dominira u ABA ligi: Upisao dabl-dabl i obradovao Dončića
Mondo pre 7 minutajoš 26 povezanih

![[VIDEO] Đurđević Stamenkovski: Rudari su temelj ekonomskog razvoja Srbije](https://nstatic.net/268/40126268skajst.jpg)