Povezane vesti
Počeli sa holivudskim snovima, a SAD... Hari i Megan ostaju bez Netfliksa i 100 miliona dolara! Da li je ovo konačan kraj…
Dnevnik 24.07.2025
Netfliks je odlučio da ne produži višemilionski ugovor sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa, princom Harijem i Megan Markl. Ugovor, vredan 100 miliona dolara, potpisan je 2020. godine i ističe u septembru ove godine. Kako prenosi britanski San, saradnja… »
Sto miliona dolara vredan ugovor Megan Markl i princa Harija sa Netfliksom uskoro ističe, ali neće biti obnovljen
Euronews 24.07.2025
Višegodišnji ugovor koji su Megan Markl i princ Hari potpisali sa Netfliksom neće biti obnovljen kada istekne u septembru, prenosi magazin People. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sklopili su 2020. godine dogovor sa striming servisom, vredan oko 100… »
Vesti dana »

Aranđelovac: Uhapšen jer je opljačkao menjačnicu pištoljem-igračkom
Serbian News Media pre 17 minutajoš 26 povezanih

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 27 minutajoš 65 povezanih

Neporaženi za titulu: Nemačka i Turska u finalu posle ubedljivih pobeda, za bronzu Grčka i Finska
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih

Izrael odbacio rezoluciju Generalne skupštine UN koja podržava priznanje palestinske države
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane