Povezane vesti
"Ništa posebno, radio sam i zahtevnije misije": Izveo spektakularno sletanje na usku plažu na Jadranu i spasao čoveka
Mondo 24.07.2025
Nakon što je jedan od petorice nemačkih turista skočio s litice visoke 17 metara u Brseču, Hrvatskoj, i pritom se povredio, u akciju je pozvan helikopter Hitne medicinske službe. Spektakularno sletanje na usku plažu Klančac, okruženu stenama, izveo je… »
Ispovest pilota helikoptera koji je izveo spektakularnu akciju spasavanja na Jadranu: Turista mu duguje život
Telegraf 24.07.2025
"Ništa posebno. U vojsci sam radio i teže stvari" Nakon što je jedan od petorice nemačkih turista skočio s litice visoke 17 metara u Brseču i pritom se povredio, u akciju je pozvan helikopter Hitne medicinske službe. Spektakularno sletanje na usku plažu… »
Vesti dana »
"Bili smo gladni i žedni i pokucali smo na ta vrata": Muškarac otkrio kako mu je Sejda pomogla pre 40 godina
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
Prva žena na čelu Kule: Dr Vesna Tomić izabrana za predsednicu opštine
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih
Bajraktar: Turska i Rusija pregovaraju o novim isporukama gasa posle 2026.
Politika pre 3 satajoš 37 povezanih
Mijatović podneo ostavku: Ovo nije moj kraj, želim da budem predsednik Partizana
RTS pre 2 satajoš 44 povezane
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 1 satjoš 91 povezana