Повезане вести
"Ништа посебно, радио сам и захтевније мисије": Извео спектакуларно слетање на уску плажу на Јадрану и спасао човека
Мондо 24.07.2025
Након што је један од петорице немачких туриста скочио с литице високе 17 метара у Брсечу, Хрватској, и притом се повредио, у акцију је позван хеликоптер Хитне медицинске службе. Спектакуларно слетање на уску плажу Кланчац… »
Исповест пилота хеликоптера који је извео спектакуларну акцију спасавања на Јадрану: Туриста му дугује живот
Телеграф 24.07.2025
"Ништа посебно. У војсци сам радио и теже ствари" Након што је један од петорице немачких туриста скочио с литице високе 17 метара у Брсечу и притом се повредио, у акцију је позван хеликоптер Хитне медицинске службе… »
Вести дана »

МУП: Ухапшен осумњичени за бацања бомбе у угоститељски локал у Зрењанину
Нови магазин пре 36 минутајош 30 повезаних

"Молила сам се Богу да су живе": Потресне изјаве комшија након пожара у Раковици
Телеграф пре 36 минутајош 38 повезаних

"Пета ради по закону и ја радим по закону": Огласила се директорка Пете београдске гимназије: Ево да ли ће бити на дужности након конкурса
Блиц пре 3 сатајош 33 повезане

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 1 сатјош 13 повезаних

Спремите кишобране, пљуштаће! Сутра стиже промена времена, температуре до 17 степени!
Ало пре 4 сатијош 33 повезане