Povezane vesti
Naša poznata pevačica (51) napisala testament, muž je varao s 14 godina starijom... Ona otvorila dušu i šokirala: Ne znam šta…
Kurir 24.07.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica napisala testament: Muž je varao sa 14 godina starijom, ona sve prepisala sinovima
Mondo 24.07.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. "Pogotovu kada je čuo da imam… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Naša pevačica (51) napisala testament, evo kome je sve ostavila, deca nisu ništa znala
Alo 24.07.2025
Šok ispovest pevačice. Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je još pre deset godina napisala testament i odlučila kome će ostaviti sve što je tokom života stekla. Govoreći o bivšem partneru, Ivana je otvorila temu koja je mnoge šokirala, a sve je… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Pevačica (51) napisala testament i sve ostavila njima, deca su sve saznala
Telegraf 24.07.2025
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica (51) Napisala testament Od supruga doživela najgoru stvar, a njih je htela da zaštiti na svaki način!
Alo 24.07.2025
Deci to nije saopštila ni nakon 10 godina. Ivana Šašić (51) doživela je prevaru od strane supruga, a kada je odlučila da se razvede usledilo je psihičko maltretiranje i uhođenje. Dve godine nakon toga otkrila je da je napisala testament. - Napisala sam… »
Vesti dana »

VJT: Podignuta optužnica protiv Vesića i još 12 osoba za pad nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

"Ne bih volela da se iko razvede, mnogo je stresno": Ovako je Nataša Bekvalac pričala o krahu braka od Dače: Zbog njega je lila suze u javnosti
Blic pre 46 minutajoš 39 povezanih

Trojica poljoprivrednika završila u policiji, privedeni jer su branili protest
Luftika pre 25 minutajoš 13 povezanih

Hladni front juri ka Srbiji! Temperatura drastično pada, i do 15 stepeni! Stiže olujni vetar, evo i kada
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih