Povezane vesti
Naša poznata pevačica (51) napisala testament, muž je varao s 14 godina starijom... Ona otvorila dušu i šokirala: Ne znam šta…
Kurir pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica napisala testament: Muž je varao sa 14 godina starijom, ona sve prepisala sinovima
Mondo pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. "Pogotovu kada je čuo da imam… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Naša pevačica (51) napisala testament, evo kome je sve ostavila, deca nisu ništa znala
Alo pre 4 dana
Šok ispovest pevačice. Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je još pre deset godina napisala testament i odlučila kome će ostaviti sve što je tokom života stekla. Govoreći o bivšem partneru, Ivana je otvorila temu koja je mnoge šokirala, a sve je… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Pevačica (51) napisala testament i sve ostavila njima, deca su sve saznala
Telegraf pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica (51) Napisala testament Od supruga doživela najgoru stvar, a njih je htela da zaštiti na svaki način!
Alo pre 4 dana
Deci to nije saopštila ni nakon 10 godina. Ivana Šašić (51) doživela je prevaru od strane supruga, a kada je odlučila da se razvede usledilo je psihičko maltretiranje i uhođenje. Dve godine nakon toga otkrila je da je napisala testament. - Napisala sam… »
Vesti dana »

"Tramp je izgubio strpljenje jer Putin jedini može da zaustavi rat!" Skraćen rok za postizanje mira sa Ukrajinom - stručnjaci o mogućem 12-odnevnom scenariju
Kurir pre 2 satajoš 50 povezanih

Novi snimak kako je Zoran savladao napadača u avionu: Oglasila se i kompanija "Izidžet" o incidentu
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 9 satijoš 26 povezanih