Povezane vesti

Naša poznata pevačica (51) napisala testament, muž je varao s 14 godina starijom... Ona otvorila dušu i šokirala: Ne znam šta…

Naša poznata pevačica (51) napisala testament, muž je varao s 14 godina starijom... Ona otvorila dušu i šokirala: Ne znam šta…

Kurir pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica napisala testament: Muž je varao sa 14 godina starijom, ona sve prepisala sinovima

Naša pevačica napisala testament: Muž je varao sa 14 godina starijom, ona sve prepisala sinovima

Mondo pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. "Pogotovu kada je čuo da imam… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Naša pevačica (51) napisala testament, evo kome je sve ostavila, deca nisu ništa znala

"Ne znam šta može da mi se desi" Naša pevačica (51) napisala testament, evo kome je sve ostavila, deca nisu ništa znala

Alo pre 4 dana
Šok ispovest pevačice. Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je još pre deset godina napisala testament i odlučila kome će ostaviti sve što je tokom života stekla. Govoreći o bivšem partneru, Ivana je otvorila temu koja je mnoge šokirala, a sve je… »
"Ne znam šta može da mi se desi" Pevačica (51) napisala testament i sve ostavila njima, deca su sve saznala

"Ne znam šta može da mi se desi" Pevačica (51) napisala testament i sve ostavila njima, deca su sve saznala

Telegraf pre 4 dana
Pevačica Ivana Šašić (51) otkrila je da je već napisala testament i otkrila kome je ostavila sve što je zaradila. Naime, ona je govoreći o bivšem partneru pokrenula temu koja je mnoge šokirala, a ona ju je pričala s knedlom u grlu. - Pogotovu kada je čuo… »
Naša pevačica (51) Napisala testament Od supruga doživela najgoru stvar, a njih je htela da zaštiti na svaki način!

Naša pevačica (51) Napisala testament Od supruga doživela najgoru stvar, a njih je htela da zaštiti na svaki način!

Alo pre 4 dana
Deci to nije saopštila ni nakon 10 godina. Ivana Šašić (51) doživela je prevaru od strane supruga, a kada je odlučila da se razvede usledilo je psihičko maltretiranje i uhođenje. Dve godine nakon toga otkrila je da je napisala testament. - Napisala sam… »

Vesti dana »