Povezane vesti
Teolog Stojković o snimku sa slavlja Informera: “Išao sam kao Srbin, ne kao poverenik Hilandara” (VIDEO)
Serbian News Media pre 6 dana
Snimak teologa Miloša Stojkovića, poznatog kao poverenika za manastir Hilandar, na proslavi u organizaciji Informera, izazvao je pažnju javnosti. Na snimku se vidi kako Stojković pije i ljubi ruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, što je pokrenulo… »
Teolog koji je na Informerovom veselju ljubio ruku predsedniku Srbije: „Moje je pravo da volim Vučića, slediću ga dok sam živ“…
Nova pre 6 dana
Na društvenim mrežama se pojavio snimak teologa Miloša Stojkovića, koji je javnosti poznat kao poverenik za manastir Hilandar, kako na slavlju Informera pije i ljubi ruku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću. On ističe da je na slavlje nije išao kao… »
Vesti dana »

Brokerska kuća: Najveći polugodišnji gubitak NIS-a od pandemije
Nova ekonomija pre 29 minutajoš 32 povezane

Tužilaštvo uputilo zahtjev PU Novi Pazar da pribavi podatke o događajima na DUNP u utorak
RTV Novi Pazar pre 28 minutajoš 40 povezanih

Novi Sad: Skupština usvojila inicijativu za podizanje spomenika, opozicija napustila sednicu
Radio sto plus pre 5 minutajoš 27 povezanih

Skupština grada Novog Sada: Usvojena inicijativa za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice (FOTO)
Danas pre 25 minutajoš 28 povezanih