Povezane vesti
Gradonačelnik Budimpešte osumnjičen za organizaciju Parade ponosa, biće saslušan u policiji
N1 Info pre 5 dana
Gradonačelnik Budimpešte Gergelj Karačonj objavio je danas da je postao osumnjičeni za organizaciju junske Parade ponosa u Budimpešti i da bi naredne nedelje trebalo da bude saslušanu u policiji. "Postao sam osumnjičeni, a ako je to cena koju treba da… »
Gradonačelnik Budimpešte: Postao sam osumnjičeni u istrazi o zabranjenoj Paradi ponosa
Euronews pre 5 dana
Gradonačelnik Budimpešte Gergelj Karačonj izjavio je danas da je postao "osumnjičeni" u policijskoj istrazi usmerenoj na organizatore skupa za LGBTQ+ prava, koji se prošlog meseca pretvorio u antirežimski protest, javlja Hirado. "Postao sam osumnjičeni i… »
Vesti dana »

Jak zemljotres 8,8 stepeni u Rusiji izazvao cunami, Japan i Havaji naredili evakuaciju
RTS pre 9 minutajoš 8 povezanih

Protesti podrške novopazarskim studentima širom Srbije: Policija koristila biber sprej protiv demonstranata u Novom Sadu, sukobi Žandarmerije i građana u Kraljevu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Netanjahu osudio Starmerovu nameru da Britanija prizna državu Palestinu: "Sutra će biti pretnja njima"
Blic pre 5 satijoš 3 povezane