Povezane vesti

Zlatibor pod opsadom Odjekivali pucnji, na terenu veliki broj policijskih vozila Stigla i Hitna! Meštani u šoku: Sve se…

Zlatibor pod opsadom Odjekivali pucnji, na terenu veliki broj policijskih vozila Stigla i Hitna! Meštani u šoku: Sve se…

Dnevnik pre 6 dana
Večeras su Zlatiborom odjekivali pucnji, javlja Kurir. U Ulici Jovanke Jeftanović, na Zlatiboru, navodno je došlo je do pucnjave. Kako Kurir nezvanično saznaje s lica mesta, ranjen je jedan muškarac, metak ga je pogodio u obraz. Video sam sanitet Hitne… »
Pucnjava na Zlatiboru, ima ranjenih

Pucnjava na Zlatiboru, ima ranjenih

Telegraf pre 6 dana
Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se večeras dogodila na Zlatiboru. Pucnjava se, prema navodima, dogodila u Ulici Jovanke Jeftanović, a jedna osoba ranjena je u glavu. Navodno je metak muškarca pogodio u obraz. "Video sam sanitet Hitne pomoći kako… »
Pucnjava na Zlatiboru, ima teško ranjenih: Jake policijske snage prisutne, Hitna pomoć juri ka Užicu

Pucnjava na Zlatiboru, ima teško ranjenih: Jake policijske snage prisutne, Hitna pomoć juri ka Užicu

Mondo pre 5 dana
Večeras se na Zlatiboru dogodila pucnjava, saznaje "Kurir". Pucnjava se dogodila u Ulici Jovanke Jeftanović i prema nezvaničnim informacijama, ranjen je jedan muškarac kog je metak pogodio u obraz. "Video sam sanitet Hitne pomoći kako ide ka Užicu… »
Kurir saznaje! Pucnjava na Zlatiboru: Ranjen muškarac, metak ga pogodio u obraz - prve slike i snimci sa mesta zločina

Kurir saznaje! Pucnjava na Zlatiboru: Ranjen muškarac, metak ga pogodio u obraz - prve slike i snimci sa mesta zločina

Kurir pre 5 dana
Večeras su Zlatiborom odjekivali pucnji. U Ulici Jovanke Jeftanović došlo je do pucnjave, saznaje Kurir. Kako nezvanično saznajemo sa lica mesta, ranjen je jedan muškarac, metak ga je pogodio u obraz. "Video sam sanitet Hitne pomoći kako ide ka Užicu… »
Pucnjava na Zlatiboru: Ranjen muškarac; Policija na licu mesta

Pucnjava na Zlatiboru: Ranjen muškarac; Policija na licu mesta

B92 pre 5 dana
U Ulici Jovanke Jeftanović na Zlatiboru došlo je do pucnjave. Kako Kurir nezvanično saznaje, ranjen je jedan muškarac, metak ga je pogodio u obraz. "Video sam sanitet Hitne pomoći kako ide ka Užicu. Veliki broj policijskih snaga se uputio ka mestu… »

Vesti dana »