Повезане вести

Златибор под опсадом Одјекивали пуцњи, на терену велики број полицијских возила Стигла и Хитна! Мештани у шоку: Све се…

Златибор под опсадом Одјекивали пуцњи, на терену велики број полицијских возила Стигла и Хитна! Мештани у шоку: Све се…

Дневник 24.07.2025
Вечерас су Златибором одјекивали пуцњи, јавља Курир. У Улици Јованке Јефтановић, на Златибору, наводно је дошло је до пуцњаве. Како Курир незванично сазнаје с лица места, рањен је један мушкарац, метак га је погодио у образ… »
Пуцњава на Златибору, има рањених

Пуцњава на Златибору, има рањених

Телеграф 24.07.2025
Једна особа рањена је у пуцњави која се вечерас догодила на Златибору. Пуцњава се, према наводима, догодила у Улици Јованке Јефтановић, а једна особа рањена је у главу. Наводно је метак мушкарца погодио у образ. "Видео сам… »
Курир сазнаје! Пуцњава на Златибору: Рањен мушкарац, метак га погодио у образ - прве слике и снимци са места злочина

Курир сазнаје! Пуцњава на Златибору: Рањен мушкарац, метак га погодио у образ - прве слике и снимци са места злочина

Курир 24.07.2025
Вечерас су Златибором одјекивали пуцњи. У Улици Јованке Јефтановић дошло је до пуцњаве, сазнаје Курир. Како незванично сазнајемо са лица места, рањен је један мушкарац, метак га је погодио у образ. "Видео сам санитет Хитне… »
Пуцњава на Златибору, има тешко рањених: Јаке полицијске снаге присутне, Хитна помоћ јури ка Ужицу

Пуцњава на Златибору, има тешко рањених: Јаке полицијске снаге присутне, Хитна помоћ јури ка Ужицу

Мондо 24.07.2025
Вечерас се на Златибору догодила пуцњава, сазнаје "Курир". Пуцњава се догодила у Улици Јованке Јефтановић и према незваничним информацијама, рањен је један мушкарац ког је метак погодио у образ. "Видео сам санитет Хитне помоћи… »
Пуцњава на Златибору: Рањен мушкарац; Полиција на лицу места

Пуцњава на Златибору: Рањен мушкарац; Полиција на лицу места

Б92 24.07.2025
У Улици Јованке Јефтановић на Златибору дошло је до пуцњаве. Како Курир незванично сазнаје, рањен је један мушкарац, метак га је погодио у образ. "Видео сам санитет Хитне помоћи како иде ка Ужицу. Велики број полицијских снага… »

Вести дана »