Povezane vesti
Ubod nožem u srce Informera
Cenzolovka 25.07.2025
Ne znam koliku snagu u praksi, za neke buduće generacije presuda, ima kad neko na sudu, ko je optužen za napad nožem na nekoga i ko je priznao krivicu, izjavi da je to učinio jer je bio pod dejstvom medijske propagande režima Aleksandra Vučića, pre… »
Nišlijka koja je napala dekanku: Nisam htela da je ubodem, stalno sam gledala Informer
Radio 021 25.07.2025
Žena iz Niša (69), optužena jer je tokom skupa građana 30. marta u Nišu nožem ranila u ruku dekanku Filozofskog fakulteta Nataliju Jovanović, iznela je na sudu svoju odbranu. Ona je na ročištu izjavila da nije htela da je ubode, ali da je "Jovanović bila… »
Ubod nožem u srce Informera
Danas 25.07.2025
Ne znam koliku snagu u praksi, za neke buduće generacije presuda, ima kad neko na sudu, ko je optužen za napad nožem na nekoga i ko je priznao krivicu, izjavi da je to učinio jer je bio pod dejstvom medijske propagande režima Aleksandra Vučića, pre… »
Slučaj penizionerke navučene na Informer
Vreme 25.07.2025
Snežana C. je posle povređivanja nožem profesorke Natalije Jovanović dokazala da je upila teoriju i praksu Vučića i Informera. Ukratko – kada napadaš izigravaj žrtvu i nikada nemoj priznati ličnu odgovornost. Sada kaže da joj je žao zbog svega. „ Sve se… »
Vesti dana »
Vučić u Indiji: Ne smemo da propustimo AI revoluciju, moramo da požurimo sa razvojem
RTS pre 31 minutajoš 14 povezanih
Bivši predsednik Južne Koreje osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog uvođenja vanrednog stanja
Serbian News Media pre 10 minutajoš 14 povezanih
Sofronijević: Prijavljeni objekti se upisuju u katastar, do sada nije bilo prigovora
RTS pre 1 satjoš 11 povezanih