Повезане вести
Убод ножем у срце Информера
Цензоловка 25.07.2025
Не знам колику снагу у пракси, за неке будуће генерације пресуда, има кад неко на суду, ко је оптужен за напад ножем на некога и ко је признао кривицу, изјави да је то учинио јер је био под дејством медијске пропаганде режима… »
Нишлијка која је напала деканку: Нисам хтела да је убодем, стално сам гледала Информер
Радио 021 25.07.2025
Жена из Ниша (69), оптужена јер је током скупа грађана 30. марта у Нишу ножем ранила у руку деканку Филозофског факултета Наталију Јовановић, изнела је на суду своју одбрану. Она је на рочишту изјавила да није хтела да је убоде… »
Убод ножем у срце Информера
Данас 25.07.2025
Не знам колику снагу у пракси, за неке будуће генерације пресуда, има кад неко на суду, ко је оптужен за напад ножем на некога и ко је признао кривицу, изјави да је то учинио јер је био под дејством медијске пропаганде режима… »
Случај пенизионерке навучене на Информер
Време 25.07.2025
Снежана Ц. је после повређивања ножем професорке Наталије Јовановић доказала да је упила теорију и праксу Вучића и Информера. Укратко – када нападаш изигравај жртву и никада немој признати личну одговорност. Сада каже да јој је… »
Вести дана »
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Бивши фудбалер Звезде срушио црвено-беле на Маракани, па се "извинио": Војводина је овако дошла до победе
Телеграф пре 1 сатјош 31 повезана