Povezane vesti
Ubod nožem u srce Informera
Cenzolovka pre 5 dana
Ne znam koliku snagu u praksi, za neke buduće generacije presuda, ima kad neko na sudu, ko je optužen za napad nožem na nekoga i ko je priznao krivicu, izjavi da je to učinio jer je bio pod dejstvom medijske propagande režima Aleksandra Vučića, pre… »
Nišlijka koja je napala dekanku: Nisam htela da je ubodem, stalno sam gledala Informer
Radio 021 pre 5 dana
Žena iz Niša (69), optužena jer je tokom skupa građana 30. marta u Nišu nožem ranila u ruku dekanku Filozofskog fakulteta Nataliju Jovanović, iznela je na sudu svoju odbranu. Ona je na ročištu izjavila da nije htela da je ubode, ali da je "Jovanović bila… »
Ubod nožem u srce Informera
Danas pre 5 dana
Ne znam koliku snagu u praksi, za neke buduće generacije presuda, ima kad neko na sudu, ko je optužen za napad nožem na nekoga i ko je priznao krivicu, izjavi da je to učinio jer je bio pod dejstvom medijske propagande režima Aleksandra Vučića, pre… »
Slučaj penizionerke navučene na Informer
Vreme pre 5 dana
Snežana C. je posle povređivanja nožem profesorke Natalije Jovanović dokazala da je upila teoriju i praksu Vučića i Informera. Ukratko – kada napadaš izigravaj žrtvu i nikada nemoj priznati ličnu odgovornost. Sada kaže da joj je žao zbog svega. „ Sve se… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku, izazvao cunami i vulkansku erupciju
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 207 povezanih

Oblačno jutro, popodne razvedravanje, pa sunčano do nedelje
Serbian News Media pre 6 satijoš 27 povezanih

Dobre vesti za Srbiju i nacionalnu naftnu kompaniju Jadranski naftovod dobio dozvolu da nastavi isporuku nafte NIS-u
Dnevnik pre 3 satajoš 18 povezanih