Povezane vesti

"Hitno oslobodite Popovića" Oglasili se iz Amerike, Kurti je prešao svaku granicu!

"Hitno oslobodite Popovića" Oglasili se iz Amerike, Kurti je prešao svaku granicu!

Alo pre 4 dana
Republikanska kongresmenka iz države Njujork i predsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD Klaudija Teni pozvala je predsednicu Kosova Vjosu Osmani da odmah oslobodi pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića iz pritvora. "Duboko… »
Vjosi Osmani stigla jasna poruka iz Amerike

Vjosi Osmani stigla jasna poruka iz Amerike

Vesti online pre 4 dana
Klaudija Teni, republikanska predstavnica iz američke savezne države Njujork i kopredsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD, izjavila je da je zabrinuta zbog hapšenja pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Igora Popovića… »
Američka kongresmenka se obratila Vjosi Osmani: Odmah oslobodite Igora Popovića

Američka kongresmenka se obratila Vjosi Osmani: Odmah oslobodite Igora Popovića

Sputnik pre 4 dana
Klaudija Teni, republikanska predstavnica iz američke savezne države Njujork i kopredsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD, izjavila je da je zabrinuta zbog hapšenja pomoćnika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Igora Popovića… »
Klaudija Teni: Zabrinuta sam zbog hapšenja Igora Popovića, pozivam na njegovo oslobađanje

Klaudija Teni: Zabrinuta sam zbog hapšenja Igora Popovića, pozivam na njegovo oslobađanje

Euronews pre 4 dana
Klaudija Teni, republikanska predstavnica iz američke savezne države Njujork i kopredsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD izjavila je da je zabrinuta zbog hapšenja pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića. "Duboko sam… »
Teni: Zabrinuta sam zbog hapšenja Igora Popovića, pozivam na njegovo oslobađanje

Teni: Zabrinuta sam zbog hapšenja Igora Popovića, pozivam na njegovo oslobađanje

RTV pre 4 dana
NJUJORK - Klaudija Teni, republikanska predstavnica iz američke savezne države Njujork i kopredsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD, izjavila je da je zabrinuta zbog hapšenja pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića. "Duboko… »
"Pozivam Vljosu Osmani da ga odmah oslobodi": Kongresmenka Klaudija Teni reagovala zbog hapšenja Igora Popovića na KiM: Duboko…

"Pozivam Vljosu Osmani da ga odmah oslobodi": Kongresmenka Klaudija Teni reagovala zbog hapšenja Igora Popovića na KiM: Duboko…

Blic pre 5 dana
Klaudija Teni, kongresmenka SAD reagovala je povodom hapšenja Igora Popovića, pomoćnika direktora Kancelarije za KiM, i istakala da je "duboko zabrinuta zbog nepravednog hapšenja". "Duboko sam zabrinuta zbog nepravednog hapšenja Igora Popovića od strane… »

Politika pre 4 dana
Klaudija Teni, republikanska predstavnica iz američke savezne države Njujork i kopredsedavajuća Srpskog kokusa u Predstavničkom domu SAD izjavila je da je zabrinuta zbog hapšenja pomoćnika direktora Kancelarije za KiM Igora Popovića. "Duboko sam… »

Vesti dana »