Povezane vesti
Kusturica stao uz studente, vlast mu zatvorila restoran: Solidarnost zabranjeni začin
Luftika pre 4 dana
Proslavjeni reditelj Emir Kusturica je u više navrata podržao studentske blokade i proteste, što se očigledno nije dopalo vrhu vlasti. Naime, njegov restoran Viskonti Mokra Gora naprasno je zatvoren. „Uzimajući u obzir činjenice konstatovane u zapisniku… »
Kusturica: „Hvala“ Vučiću što sam svrstan među građane koji odgovaraju pred zakonom, meni pripada da budem na srećnijoj strani…
Nova pre 4 dana
Poreska uprava Užica od danas će privremeno zabraniti rad restorana Emira Kusturice „Viskonti “ u Drvengradu, zbog utvrđenih nepravilnosti u radu, piše u rešenju te institucije. Naš poznati umetnik ovu odluku prokomentarisao je rečima: Nagrada Aleksandra… »
Kusturica nakon zatvaranja restorana: Hvala Vučiću, meni pripade da budem na ovoj srećnijoj strani
N1 Info pre 4 dana
Proslavljenom reditelju Emiru Kusturici je po nalogu užičkih inspektora zatvoren restoran Viskonti na Mokroj gori „zbog utvrđenih nepravilnosti u vezi sa fiskalnim računima i radnog angažovanja zaposlenih“ što su pojedini mediji bliski režimu protumačili… »
Kusturica: Zahvalan sam Vučiću, na srećnijoj sam strani
Pravda pre 4 dana
Poreska uprava Užica od sutra će privremeno zabraniti rad restorana Emira Kusturice „Lotika doo Viskonti“ u Drvengradu, zbog utvrđenih nepravilnosti u radu, piše u rešenju te institucije. Naš poznati umetnik ovu odluku prokomentarisao je rečima: Nagrada… »
Kusturica: „Hvala“ Vučiću, meni pripada da budem na srećnijoj strani
Danas pre 4 dana
Proslavljenom reditelju Emiru Kusturici je po nalogu užičkih inspektora zatvoren restoran Viskonti na Mokro Gori „zbog utvrđenih nepravilnosti u vezi sa fiskalnim računima i radnog angažovanja zaposlenih“ što su pojedini mediji bliski režimu protumačili… »
Vesti dana »

VIDEO: Nakon skupa u kampusu protest ispred prostorija SNS u Novom Sadu
Radio 021 pre 3 minutajoš 21 povezana

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 22 povezane

Nema povratka leta ni na pomolu, do ovog datuma kiša i pljuskovi: Čubrilo objavio prognozu za narednih 10 dana
Mondo pre 5 satijoš 44 povezane