Повезане вести
Кустурица стао уз студенте, власт му затворила ресторан: Солидарност забрањени зачин
Луфтика 25.07.2025
Прославјени редитељ Емир Кустурица је у више наврата подржао студентске блокаде и протесте, што се очигледно није допало врху власти. Наиме, његов ресторан Висконти Мокра Гора напрасно је затворен. „Узимајући у обзир чињенице… »
Кустурица: „Хвала“ Вучићу што сам сврстан међу грађане који одговарају пред законом, мени припада да будем на срећнијој страни…
Нова 25.07.2025
Пореска управа Ужица од данас ће привремено забранити рад ресторана Емира Кустурице „Висконти “ у Дрвенграду, због утврђених неправилности у раду, пише у решењу те институције. Наш познати уметник ову одлуку прокоментарисао је… »
Кустурица након затварања ресторана: Хвала Вучићу, мени припаде да будем на овој срећнијој страни
Н1 Инфо 25.07.2025
Прослављеном редитељу Емиру Кустурици је по налогу ужичких инспектора затворен ресторан Висконти на Мокрој гори „због утврђених неправилности у вези са фискалним рачунима и радног ангажовања запослених“ што су поједини медији… »
Кустурица: Захвалан сам Вучићу, на срећнијој сам страни
Правда 25.07.2025
Пореска управа Ужица од сутра ће привремено забранити рад ресторана Емира Кустурице „Лотика доо Висконти“ у Дрвенграду, због утврђених неправилности у раду, пише у решењу те институције. Наш познати уметник ову одлуку… »
Кустурица: „Хвала“ Вучићу, мени припада да будем на срећнијој страни
Данас 25.07.2025
Прослављеном редитељу Емиру Кустурици је по налогу ужичких инспектора затворен ресторан Висконти на Мокро Гори „због утврђених неправилности у вези са фискалним рачунима и радног ангажовања запослених“ што су поједини медији… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 7 сатијош 1 повезана