Povezane vesti
Policija traga za razbojnikom sa kačketom i bradom koji je bivšoj misici oteo penziju: Kamere snimile muškarca u crvenom…
Kurir pre 3 dana
Beogradska policija intenzivno traga za osobom koja je 22. jula na ulici u centru Beograda opljačkala bivšu mis Jugoslavije Radmilu Živković Semez i uzela joj 125.000 dinara od penzije koju je neposredno pre toga podigla u Poštanskoj štedionici. Kamere… »
"Udario me pesnicom i oduzeo mi 125.000 din": Ovo su detalji pljačke bivše Mis Jugoslavije, napadnuta u zgradi
Telegraf pre 3 dana
Bivša Mis Jugoslavije, Radmila Živković Semez, opljačkana je usred bela dana ispred svoje zgrade u centru Beograda, a sada je otkrila kako se sve odigralo. Naime, Radmila je ispričala kako je 22. jula napadnuta, a potom opljačkana od strane nepoznate… »
"Pratio me je, udario pesnicom i oteo penziju od 125.000 dinara": Ispovest bivše Mis Jugoslavije
Telegraf pre 3 dana
Radmila Živković Semez, bivša Mis Jugoslavije, napadnuta je i opljačkana 22. jula ispred svoje zgrade u centru Beograda, nakon što je podigla penziju u Poštanskoj štedionici. Prema njenim rečima, razbojnik ju je pratio od banke do zgrade, a napad se… »
"Pratio me je, a onda gurnuo i udario pesnicom": Bivšoj Mis Jugoslavije ukrali 125.000 usred bela dana, otkrila sve detalje
Blic pre 4 dana
Bivša Mis Jugoslavije, Radmila Živković Semez, opljačkana je usred bela dana ispred svoje zgrade u centru Beograda, a sada je otkrila kako se sve odigralo. Naime, Radmila je ispričala kako je 22. jula napadnuta, a potom opljačkana od strane nepoznate… »
"Pratio me od banke do zgrade... Gurnuo, pa udario pesnicom!" Bivša mis Jugoslavije opisala kako je lopov napao usred bela…
Kurir pre 4 dana
Pratio me od banke do zgrade. Kad sam došla ispred zgrade, tražila sam tag kako bi ušla, ali je on tada pritrčao, gurnuo me i udario pesnicom! Pala sam, a on je uzeo moju penziju. Ovo su reči Radmile Živković Semez, bivše Mis Jugoslavije koja je… »
Vesti dana »

Voštinić: U DUNP nisu upala nepoznata lica već plaćenici koji su odbornike izbacivali iz Skupštine Kraljeva
Danas pre 29 minutajoš 41 povezana

Vremenska prognoza: Srbija pred novim talasom kiše i zahlađenjem, mogući obilni pljuskovi
Serbian News Media pre 34 minutajoš 23 povezane

Zaseda Skupština APV: Prolaz kod Banovine ograđen, deo opozicije bojkotuje
Radio 021 pre 19 minutajoš 12 povezanih

RSE: BIA počela nabavku "Cellebrite"kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
N1 Info pre 44 minutajoš 2 povezane

Beograd u pokretu: Novi tramvaji neće poboljšati gradski prevoz, tramvajska mreža zastarela
Beta pre 44 minutajoš 7 povezanih