Povezane vesti

Policija traga za razbojnikom sa kačketom i bradom koji je bivšoj misici oteo penziju: Kamere snimile muškarca u crvenom…

Policija traga za razbojnikom sa kačketom i bradom koji je bivšoj misici oteo penziju: Kamere snimile muškarca u crvenom…

Kurir pre 3 dana
Beogradska policija intenzivno traga za osobom koja je 22. jula na ulici u centru Beograda opljačkala bivšu mis Jugoslavije Radmilu Živković Semez i uzela joj 125.000 dinara od penzije koju je neposredno pre toga podigla u Poštanskoj štedionici. Kamere… »
"Udario me pesnicom i oduzeo mi 125.000 din": Ovo su detalji pljačke bivše Mis Jugoslavije, napadnuta u zgradi

"Udario me pesnicom i oduzeo mi 125.000 din": Ovo su detalji pljačke bivše Mis Jugoslavije, napadnuta u zgradi

Telegraf pre 3 dana
Bivša Mis Jugoslavije, Radmila Živković Semez, opljačkana je usred bela dana ispred svoje zgrade u centru Beograda, a sada je otkrila kako se sve odigralo. Naime, Radmila je ispričala kako je 22. jula napadnuta, a potom opljačkana od strane nepoznate… »
"Pratio me je, udario pesnicom i oteo penziju od 125.000 dinara": Ispovest bivše Mis Jugoslavije

"Pratio me je, udario pesnicom i oteo penziju od 125.000 dinara": Ispovest bivše Mis Jugoslavije

Telegraf pre 3 dana
Radmila Živković Semez, bivša Mis Jugoslavije, napadnuta je i opljačkana 22. jula ispred svoje zgrade u centru Beograda, nakon što je podigla penziju u Poštanskoj štedionici. Prema njenim rečima, razbojnik ju je pratio od banke do zgrade, a napad se… »
"Pratio me je, a onda gurnuo i udario pesnicom": Bivšoj Mis Jugoslavije ukrali 125.000 usred bela dana, otkrila sve detalje

"Pratio me je, a onda gurnuo i udario pesnicom": Bivšoj Mis Jugoslavije ukrali 125.000 usred bela dana, otkrila sve detalje

Blic pre 4 dana
Bivša Mis Jugoslavije, Radmila Živković Semez, opljačkana je usred bela dana ispred svoje zgrade u centru Beograda, a sada je otkrila kako se sve odigralo. Naime, Radmila je ispričala kako je 22. jula napadnuta, a potom opljačkana od strane nepoznate… »
"Pratio me od banke do zgrade... Gurnuo, pa udario pesnicom!" Bivša mis Jugoslavije opisala kako je lopov napao usred bela…

"Pratio me od banke do zgrade... Gurnuo, pa udario pesnicom!" Bivša mis Jugoslavije opisala kako je lopov napao usred bela…

Kurir pre 4 dana
Pratio me od banke do zgrade. Kad sam došla ispred zgrade, tražila sam tag kako bi ušla, ali je on tada pritrčao, gurnuo me i udario pesnicom! Pala sam, a on je uzeo moju penziju. Ovo su reči Radmile Živković Semez, bivše Mis Jugoslavije koja je… »

Vesti dana »