Повезане вести
Полиција трага за разбојником са качкетом и брадом који је бившој мисици отео пензију: Камере снимиле мушкарца у црвеном…
Курир 25.07.2025
Београдска полиција интензивно трага за особом која је 22. јула на улици у центру Београда опљачкала бившу мис Југославије Радмилу Живковић Семез и узела јој 125.000 динара од пензије коју је непосредно пре тога подигла у… »
"Ударио ме песницом и одузео ми 125.000 дин": Ово су детаљи пљачке бивше Мис Југославије, нападнута у згради
Телеграф 25.07.2025
Бивша Мис Југославије, Радмила Живковић Семез, опљачкана је усред бела дана испред своје зграде у центру Београда, а сада је открила како се све одиграло. Наиме, Радмила је испричала како је 22. јула нападнута, а потом… »
"Пратио ме је, ударио песницом и отео пензију од 125.000 динара": Исповест бивше Мис Југославије
Телеграф 25.07.2025
Радмила Живковић Семез, бивша Мис Југославије, нападнута је и опљачкана 22. јула испред своје зграде у центру Београда, након што је подигла пензију у Поштанској штедионици. Према њеним речима, разбојник ју је пратио од банке… »
"Пратио ме је, а онда гурнуо и ударио песницом": Бившој Мис Југославије украли 125.000 усред бела дана, открила све детаље
Блиц 25.07.2025
Бивша Мис Југославије, Радмила Живковић Семез, опљачкана је усред бела дана испред своје зграде у центру Београда, а сада је открила како се све одиграло. Наиме, Радмила је испричала како је 22. јула нападнута, а потом… »
"Пратио ме од банке до зграде... Гурнуо, па ударио песницом!" Бивша мис Југославије описала како је лопов напао усред бела…
Курир 25.07.2025
Пратио ме од банке до зграде. Кад сам дошла испред зграде, тражила сам таг како би ушла, али је он тада притрчао, гурнуо ме и ударио песницом! Пала сам, а он је узео моју пензију. Ово су речи Радмиле Живковић Семез, бивше Мис… »
Вести дана »
(БЛОГ) Завршен скуп у Орашцу: Окупљени узвикивали "устанак", "Ваљево"...
Н1 Инфо пре 3 сатајош 8 повезаних
Пољопривредници из шест чачанских села блокирали стари пут Чачак-Краљево Пољопривредници извезли тракторе на пут Крагујевац-Јагодина
Озон пресс пре 6 сатијош 33 повезане
Милић: Ево доказа да је пензионисани генерал Симовић осуђен на шест месеци затвора
Време пре 8 сатијош 6 повезаних