Повезане вести

"Ја сам ту био због Саше Поповића, да му помогнем..." Босанац о одлуци да напусти зг и жирирању

"Ја сам ту био због Саше Поповића, да му помогнем..." Босанац о одлуци да напусти зг и жирирању

Телеграф 25.07.2025
Хармоникаш Драган Стојковић Босанац напустио је "Звезде Гранда" и потписао уговор са Жељком Митровићем за "Пинкове звезде". Босанац је донео одлуку да после неколико година не буде више члан музичког такмичења, а сада се тим… »
Босанац потписао нови уговор! Напустио “Звезде Гранда”

Босанац потписао нови уговор! Напустио “Звезде Гранда”

Хелло 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац је напустио “Звезде Гранда”, у чијем жирију је био дуги низ година. Његова одлука многе је изненадила, а он је тим поводом изјавио: Ја сам професионалац, нисам аматер. Ту сам ушао на позив Саше Поповића… »
Драган Стојковић Босанац напустио Звезде Гранда, тужан је разлог његовог преласка на Пинк

Драган Стојковић Босанац напустио Звезде Гранда, тужан је разлог његовог преласка на Пинк

Свет & Скандал 25.07.2025
Композитор Драган Столковић Босанац званично је постао део шоуа Пинкове звезде, који ће се од јесени емитовати на Пинк телевизији. Иако је Гранд продукција демантовала наводе да их Босанац напушта из популарног такмичења „Звезде… »
"Да ли је могуће да је ово признао јавно?!" Људи у шоку због поступка Жељка Митровића: "Овако нешто никада није урадио"

"Да ли је могуће да је ово признао јавно?!" Људи у шоку због поступка Жељка Митровића: "Овако нешто никада није урадио"

Ало 25.07.2025
Корисници Инстаграма се не смирују. Музичко такмичење "Пинкове звезде" ће ускоро поново почети са емитовањем на ружичастој телевизији, а фанови овог формата нестрпљиво очекују нови почетак. Засад је потврђено да ће чланови… »
"Ја сам ту био због Саше поповића" Прва изјава Босанца након вести да је напустио Звезде Гранда и отишао у Пинкове звезде

"Ја сам ту био због Саше поповића" Прва изјава Босанца након вести да је напустио Звезде Гранда и отишао у Пинкове звезде

Курир 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац од септембра је нови члан " Пинкових звезда", а данас је и званично потврђено писање Курира од пре неколико дана. Након јавног потписивања уговора и ове вести Босанац се огласио за домаће медије и… »
Босанац напустио Звезде Гранда Митровић се хитно огласио. ево који је разлог!

Босанац напустио Звезде Гранда Митровић се хитно огласио. ево који је разлог!

Ало 25.07.2025
Прелази у друго такмичење! Драган Стојковић Босанац напушта жири музичког такмичења "Звезде Гранда". Сада се власник Пинк телевизије Жељко Митровић огласио и открио да Босанац заправо прелази у жири "Пинкових звезда", које… »
"Ту сам био због Саше поповића": Босанац се огласио први пут након што је напустио "Звезде Гранда", а ево шта је рекао о…

"Ту сам био због Саше поповића": Босанац се огласио први пут након што је напустио "Звезде Гранда", а ево шта је рекао о…

Блиц 25.07.2025
Хармоникаш Драган Стојковић Босанац напустио је "Звезде Гранда" и потписао уговор са Жељком Митровићем за "Пинкове звезде". Босанац је донео одлуку да после неколико година не буде више члан музичког такмичења, а сада се тим… »
Босанац открио зашто је напустио гранд Огласио се након потписивања уговора!

Босанац открио зашто је напустио гранд Огласио се након потписивања уговора!

Ало 25.07.2025
Тим поводом Босанац се огласио за домаће медије и открио детаље овог телевизијског трансфера. Драган Стојковић Босанац напустио је "Звезде Гранда" где је био дугогодишњи члан жирија и прешао у музичко такмичење "Пинкове… »
Коначно све изашло на видело: Због овога је Босанац одлучио да напусти Звезде Гранда

Коначно све изашло на видело: Због овога је Босанац одлучио да напусти Звезде Гранда

Стори 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац напушта "Звезде Гранда", чиме се завршава једно дугогодишње поглавље које је обележило његово учешће у овом популарном музичком шоу-програму. Вест о његовом одласку већ неко време је тема у јавности… »
Потврђено писање курира: Драган Стојковић Босанац је нови члан жирија у "Пинковим звездама", јавно потписао уговор

Потврђено писање курира: Драган Стојковић Босанац је нови члан жирија у "Пинковим звездама", јавно потписао уговор

Курир 25.07.2025
Од како је најављена нова сезона музичког такмичења "Пинкове звезде" шушкало се ко ће бити стручни жири у овом пројекту. Курир је недавно писао да ће се у црвеној столици наћи и Драган Стојковић Босанац, који је годинама био… »
Потврђено: Босанац напушта Звезде Гранда, појавио се и доказ

Потврђено: Босанац напушта Звезде Гранда, појавио се и доказ

Мондо 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац више неће бити члан жирија популарног музичког такмичења "Звезде Гранда", у којем је годинама био препознатљиво лице. Сада је и потврђено на ком новом ангажману ће радити. Власник Пинк телевизије Жељко… »
Босанац напушта Звезде Гранда: Жељко Митровић се огласио, потписао уговор са њим: Ово су детаљи

Босанац напушта Звезде Гранда: Жељко Митровић се огласио, потписао уговор са њим: Ово су детаљи

Блиц 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац напушта жири музичког такмичења „Звезде Гранда“, а сада се огласио власник Пинк телевизије Жељко Митровић и открио на ком пројекту ће радити Босанац убудуће. Наиме, Митровић је открио да Босанац прелази… »
Босанац напустио Звезде Гранда! Жељко Митровић потписао уговор с њим, сада испливао и снимак из канцеларије

Босанац напустио Звезде Гранда! Жељко Митровић потписао уговор с њим, сада испливао и снимак из канцеларије

Телеграф 25.07.2025
Драган Стојковић Босанац напушта жири музичког такмичења „Звезде Гранда“, а сада се огласио власник Пинк телевизије Жељко Митровић и открио на ком пројекту ће радити Босанац убудуће. Наиме, Митровић је открио да Босанац прелази… »

Вести дана »