Povezane vesti
"Ja sam tu bio zbog Saše Popovića, da mu pomognem..." Bosanac o odluci da napusti zg i žiriranju
Telegraf pre 5 dana
Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac napustio je "Zvezde Granda" i potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem za "Pinkove zvezde". Bosanac je doneo odluku da posle nekoliko godina ne bude više član muzičkog takmičenja, a sada se tim povodom prvi put oglasio. … »
Bosanac potpisao novi ugovor! Napustio “Zvezde Granda”
Hello pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac je napustio “Zvezde Granda”, u čijem žiriju je bio dugi niz godina. Njegova odluka mnoge je iznenadila, a on je tim povodom izjavio: Ja sam profesionalac, nisam amater. Tu sam ušao na poziv Saše Popovića, pre 15 godina, da mu… »
Dragan Stojković Bosanac napustio Zvezde Granda, tužan je razlog njegovog prelaska na Pink
Svet & Skandal pre 4 dana
Kompozitor Dragan Stolković Bosanac zvanično je postao deo šoua Pinkove zvezde, koji će se od jeseni emitovati na Pink televiziji. Iako je Grand produkcija demantovala navode da ih Bosanac napušta iz popularnog takmičenja „Zvezde Granda“, jutro je na… »
"Da li je moguće da je ovo priznao javno?!" Ljudi u šoku zbog postupka Željka Mitrovića: "Ovako nešto nikada nije uradio"
Alo pre 4 dana
Korisnici Instagrama se ne smiruju. Muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" će uskoro ponovo početi sa emitovanjem na ružičastoj televiziji, a fanovi ovog formata nestrpljivo očekuju novi početak. Zasad je potvrđeno da će članovi žirija biti Dragomir Despić… »
"Ja sam tu bio zbog Saše popovića" Prva izjava Bosanca nakon vesti da je napustio Zvezde Granda i otišao u Pinkove zvezde
Kurir pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac od septembra je novi član " Pinkovih zvezda", a danas je i zvanično potvrđeno pisanje Kurira od pre nekoliko dana. Nakon javnog potpisivanja ugovora i ove vesti Bosanac se oglasio za domaće medije i obrazložio svoju odluku koja… »
Bosanac napustio Zvezde Granda Mitrović se hitno oglasio. evo koji je razlog!
Alo pre 4 dana
Prelazi u drugo takmičenje! Dragan Stojković Bosanac napušta žiri muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". Sada se vlasnik Pink televizije Željko Mitrović oglasio i otkrio da Bosanac zapravo prelazi u žiri "Pinkovih zvezda", koje uskoro ponovo počinju sa… »
"Tu sam bio zbog Saše popovića": Bosanac se oglasio prvi put nakon što je napustio "Zvezde Granda", a evo šta je rekao o…
Blic pre 4 dana
Harmonikaš Dragan Stojković Bosanac napustio je "Zvezde Granda" i potpisao ugovor sa Željkom Mitrovićem za "Pinkove zvezde". Bosanac je doneo odluku da posle nekoliko godina ne bude više član muzičkog takmičenja, a sada se tim povodom prvi put oglasio. -… »
Bosanac otkrio zašto je napustio grand Oglasio se nakon potpisivanja ugovora!
Alo pre 4 dana
Tim povodom Bosanac se oglasio za domaće medije i otkrio detalje ovog televizijskog transfera. Dragan Stojković Bosanac napustio je "Zvezde Granda" gde je bio dugogodišnji član žirija i prešao u muzičko takmičenje "Pinkove zvezde". Iako se o mogućem… »
Konačno sve izašlo na videlo: Zbog ovoga je Bosanac odlučio da napusti Zvezde Granda
Story pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac napušta "Zvezde Granda", čime se završava jedno dugogodišnje poglavlje koje je obeležilo njegovo učešće u ovom popularnom muzičkom šou-programu. Vest o njegovom odlasku već neko vreme je tema u javnosti, a sada je stigla i… »
Potvrđeno pisanje kurira: Dragan Stojković Bosanac je novi član žirija u "Pinkovim zvezdama", javno potpisao ugovor
Kurir pre 4 dana
Od kako je najavljena nova sezona muzičkog takmičenja "Pinkove zvezde" šuškalo se ko će biti stručni žiri u ovom projektu. Kurir je nedavno pisao da će se u crvenoj stolici naći i Dragan Stojković Bosanac, koji je godinama bio deo takmičenja "Zvezde… »
Bosanac napušta Zvezde Granda: Željko Mitrović se oglasio, potpisao ugovor sa njim: Ovo su detalji
Blic pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac napušta žiri muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a sada se oglasio vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i otkrio na kom projektu će raditi Bosanac ubuduće. Naime, Mitrović je otkrio da Bosanac prelazi u žiri muzičkog… »
Potvrđeno: Bosanac napušta Zvezde Granda, pojavio se i dokaz
Mondo pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac više neće biti član žirija popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", u kojem je godinama bio prepoznatljivo lice. Sada je i potvrđeno na kom novom angažmanu će raditi. Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović oglasio se… »
Bosanac napustio Zvezde Granda! Željko Mitrović potpisao ugovor s njim, sada isplivao i snimak iz kancelarije
Telegraf pre 4 dana
Dragan Stojković Bosanac napušta žiri muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, a sada se oglasio vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i otkrio na kom projektu će raditi Bosanac ubuduće. Naime, Mitrović je otkrio da Bosanac prelazi u žiri muzičkog… »
Vesti dana »

Demonstranti na adresi vesića i vučevića! U Kraljevu razbijeni prozori na prostorijama SNS, policiju gađaju flašama: U Beogradu protest ispred Pionirskog parka (foto/video)
Blic pre 27 minutajoš 2 povezane

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

MUP: Policajci povređeni u napadima pre utakmice FK Crvena Zvezda – Linkoln
RTS pre 1 satjoš 3 povezane