Povezane vesti
Orbanova osveta: Gradonačelnik Budimpešte pod istragom zbog organizovanja zabranjene Parade ponosa
Telegraf pre 3 dana
Mađarski premijer Viktor Orban pokušao je da otkaže ovogodišnju Paradu ponosa u Budimpešti, ali je gradonačelnik Gergej Karačonj pronašao pravnu rupu koja je omogućila da se održi. Mađarska državna policija ispitaće gradonačelnika Budimpešte Gergeja… »
Gradonačelnik Budimpešte biće saslušan u policiji zbog održavanja Parade ponosa
Radio 021 pre 3 dana
Gradonačelnik Budimpešte Gergelj Karačonj objavio je da je postao osumnjičeni za organizaciju junske Parade ponosa u Budimpešti i da bi naredne nedelje trebalo da bude saslušanu u policiji. Postao sam osumnjičeni, a ako je to cena koju treba da platim u… »
Gradonačelnik Budimpešte postao osumnjičeni za organizaciju Parade ponosa, biće saslušan u policiji
Danas pre 3 dana
Gradonačelnik Budimpešte Gergelj Karačonj objavio je danas da je postao osumnjičeni za organizaciju junske Parade ponosa u Budimpešti i da bi naredne nedelje trebalo da bude saslušanu u policiji. Postao sam osumnjičeni, a ako je to cena koju treba da… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 40 minutajoš 29 povezanih

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 6 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 57 povezanih

Oglasio se heroj iz aviona: "Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd"
Telegraf pre 1 satjoš 26 povezanih