Povezane vesti
„Kada sam video u kakvom je stanju SKC...” - Ministar Vuk Stanković: Treba dosta da se sve sredi, a još više vremena za…
Glas Zapadne Srbije pre 25 dana
Nakon što su se za javnost otvorila vrata Studentskog kulturnog centra (SKC), ljudi se pitaju šta se zaista, svih ovih meseci, dešavalo iza zatvorenih vrata i blokiranih fakulteta? „Nema policije jutros ispred SKC, pogledao sam reportažu juče, ono je… »
„Kada sam video u kakvom je stanju SKC...” - Ministar Vuk Stanković: Treba dosta da se sve sredi, a još više vremena za…
Glas Zapadne Srbije pre 24 dana
Nakon što su se za javnost otvorila vrata Studentskog kulturnog centra (SKC), ljudi se pitaju šta se zaista, svih ovih meseci, dešavalo iza zatvorenih vrata i blokiranih fakulteta? „Nema policije jutros ispred SKC, pogledao sam reportažu juče, ono je… »
Vesti dana »

(VIDEO) Žandarmerija potiskuje demonstranate u centru Beograda - lete šok bombe, pirotehnika
N1 Info pre 25 minutajoš 71 povezana

Tramp prekinuo sastanak Hitno pozvao Putina! Drama uoči sastanka u Beloj kući (video)
Alo pre 55 minutajoš 111 povezana

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 3 satajoš 34 povezane

„Bilo je gore nego juče“: Siner se izvinio svima, baš mu je teško pala predaja u finalu – poklonio se Alkarazu
Nova pre 50 minutajoš 27 povezanih

Dala je sve od sebe: Lola Radivojević ispala u kvalifikacijama za US open!
Kurir pre 5 minutajoš 25 povezanih