Povezane vesti
Udovica ubijenog Ivana milačića u Podgorici opisala likvidaciju: Prišao je i pucao u mog muža, a onda i ka nama! Ubili ga na…
Kurir 25.07.2025
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4,5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
„Muškarac počeo nasumično da puca ka nama, ja sam uspela da se sklonim“: Udovica Ivana Milačića opisala likvidaciju u kafiću…
Nova 25.07.2025
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4, 5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
Vesti dana »
Uskoro nove cisterne sa vodom, još se ne zna da li će ponovo biti isključena voda
Ozon press pre 1 satjoš 60 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 46 minutajoš 22 povezane
Kecmanović poveo, pa stao... Srpski teniser eliminisan sa Rolan Garosa
Kurir pre 36 minutajoš 28 povezanih
Firma koja drži „divlju” prorežimsku televiziju dobila najviše para na niškom konkursu
Cenzolovka pre 1 satjoš 20 povezanih