Povezane vesti
Udovica ubijenog Ivana milačića u Podgorici opisala likvidaciju: Prišao je i pucao u mog muža, a onda i ka nama! Ubili ga na…
Kurir pre 6 dana
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4,5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
„Muškarac počeo nasumično da puca ka nama, ja sam uspela da se sklonim“: Udovica Ivana Milačića opisala likvidaciju u kafiću…
Nova pre 6 dana
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4, 5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
Vesti dana »

Puštena dvojica učesnika jučerašnjeg protesta, jednom zabranjen prilazak novinarki Informera
Moj Novi Sad pre 2 minutajoš 24 povezane

Partizan na pragu obaranja rekorda, nikad punije tribine u Humskoj u poslednjih 15 godina
Euronews pre 17 minutajoš 27 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Dan žalosti u Kijevu, broj poginulih u napadu porastao na 26, ranjeno 156 osoba
Euronews pre 42 minutajoš 19 povezanih