Povezane vesti

Udovica ubijenog Ivana milačića u Podgorici opisala likvidaciju: Prišao je i pucao u mog muža, a onda i ka nama! Ubili ga na…

Udovica ubijenog Ivana milačića u Podgorici opisala likvidaciju: Prišao je i pucao u mog muža, a onda i ka nama! Ubili ga na…

Kurir pre 6 dana
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4,5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
„Muškarac počeo nasumično da puca ka nama, ja sam uspela da se sklonim“: Udovica Ivana Milačića opisala likvidaciju u kafiću…

„Muškarac počeo nasumično da puca ka nama, ja sam uspela da se sklonim“: Udovica Ivana Milačića opisala likvidaciju u kafiću…

Nova pre 6 dana
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4, 5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »

Vesti dana »