Povezane vesti
Udovica ubijenog Ivana milačića u Podgorici opisala likvidaciju: Prišao je i pucao u mog muža, a onda i ka nama! Ubili ga na…
Kurir 25.07.2025
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4,5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
„Muškarac počeo nasumično da puca ka nama, ja sam uspela da se sklonim“: Udovica Ivana Milačića opisala likvidaciju u kafiću…
Nova 25.07.2025
"Počeo je nasumično da puca. Uspela sam da se sakrijem, ali je ranio Strahinju R. u predelu glave, a zatim se vratio do Ivana i ispalio još 4, 5 hitaca u njega", ispričala je Kristina Milačić, inače supruga ubijenog, koja je jedva izvukla živu glavu kada… »
Vesti dana »
'Sve smo se dogovorili, osim Donbasa, a to će ići teško': Tramp posle razgovora sa Zelenskim
BBC News pre 36 minutajoš 17 povezanih
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Beta pre 51 minutajoš 15 povezanih
Hladno jutro u Srbiji: Tokom dana pretežno vedro, sunčano i suvo
N1 Info pre 46 minutajoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Dvoje povređenih u dve saobraćajne nezgode, radnik povređen na gradilištu
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih