Povezane vesti
Trudna pevačica (38) u problemu! Čeka blizance, a evo sa čim se suočava
Alo pre 3 dana
Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj leži i požalila se pratiocima na problem. Pevačica Milena Vučić (38) čeka blizance, a sada je otkrila sa čim se suočava pred porođaj. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj… »
Pevačica u 4. deceniji nosi blizance, a ovo joj teško pada! Broji sitno do porođaja, pa otkrila s čim se bori
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Milena Vučić (38), koja nosi bliznakinje, nalazi se u poslednjim nedeljama trudnoće, a svoje pratioce redovno obaveštava kako se oseća. Na poslednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu leži u krevetu, a uz to je ostavila i poruku koja… »
Pevačica u 4.: Deceniji nosi blizance, a evo sa čime se bori Broji sitno do porođaja, pokazala kako izgleda u 9. mesecu, a ovo…
Blic pre 3 dana
Pevačica Milena Vučić (38) nosi blizance i broji sitno do porođaja, a sada je objavila fotografiju dok leži i požalila se svojim pratiocima na to sa čime se suočava. "Jurim se sama sa sobom, nosim sa stomakom i borim sa nesanicom. Ne znam gde sam pošla… »
"Tu sam bio zbog Saše Popovića": Bosanac se oglasio i otkrio zašto je napustio Zvezde Granda
Mondo pre 3 dana
Bosanac je doneo odluku da posle nekoliko godina ne bude više član muzičkog takmičenja, a sada se tim povodom prvi put oglasio. "Šta da vam kažem... Sve je rečeno. Osećam se super, zdravo i živo sam. Isti ću biti kao što sam bio. Ja ne postavljam stvari… »
Ćerka Saše Popovića otkrila da je napustila Srbiju Nakon smrti oca mesecima boravila u vili kraj majke i brata, a sada se…
Kurir pre 3 dana
Ćerka pokojnog estradnog maga Saše Popovića i pevačice Suzane Jovanović, ne eksponira se u javnom svetu i nije preterano aktivna na društvenim mrežama, već živi skromnim i povučenim životom, a sada se nakon dužeg vremena oglasila na svom Instagram… »
Ćerka Saše Popovića hitno napustila Srbiju Oglasila se nakon dužeg vremena! (foto)
Alo pre 3 dana
Nije otkrila gde se uputila, a nema sunje da će joj odmor prijati nakon teških trenutaka u predhodnom periodu. Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, nakon dužeg vremena oglasila se na svom Instagram profilu. Poslednjih nekoliko meseci vreme je uglavnom… »
Aleksandra Popović napustila Srbiju: Spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma nakon teškog perioda
Mondo pre 3 dana
Nakon što je prethodne mesece provela povučeno, u miru porodične kuće, okružena najbližima, Aleksandra je odlučila da napravi predah i kratko se skloni od svega što ju je emotivno pritiskalo. Bol zbog gubitka oca još je sveža, a mir koji je tražila… »
(Foto) ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere, pa objavila sliku iz aviona
Blic pre 3 dana
Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, nakon dužeg vremena oglasila se na svom Instagram profilu. Aleksandra je poslednjih nekoliko meseci vreme uglavnom provodila u vili sa majkom, bratom i najbližim članovima porodice nakon Sašine smrti, a sada je na… »
Ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma
Telegraf pre 3 dana
Naslednica Saše Popovića, Aleksandra Popović je veoma povučena, gotovo da ni ne izlazi iz kuće, a sada je napustila Srbiju. Naime, Aleksandra ionako povučena, potpuno se povukla posle smrti svog oca Saše, koji je preminuo 1. marta, u Parizu. Ona je vreme… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 5 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim" Ena u strahu od Peje, nije mogla više da ćuti, sve priznala pred kamerama: "Nije mi svejedno"
Alo pre 4 satijoš 2 povezane