Povezane vesti

Trudna pevačica (38) u problemu! Čeka blizance, a evo sa čim se suočava

Trudna pevačica (38) u problemu! Čeka blizance, a evo sa čim se suočava

Alo pre 25 dana
Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj leži i požalila se pratiocima na problem. Pevačica Milena Vučić (38) čeka blizance, a sada je otkrila sa čim se suočava pred porođaj. Na svom Instagram profilu je objavila fotografiju na kojoj… »
Pevačica u 4. deceniji nosi blizance, a ovo joj teško pada! Broji sitno do porođaja, pa otkrila s čim se bori

Pevačica u 4. deceniji nosi blizance, a ovo joj teško pada! Broji sitno do porođaja, pa otkrila s čim se bori

Telegraf pre 25 dana
Pevačica Milena Vučić (38), koja nosi bliznakinje, nalazi se u poslednjim nedeljama trudnoće, a svoje pratioce redovno obaveštava kako se oseća. Na poslednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu leži u krevetu, a uz to je ostavila i poruku koja… »
Pevačica u 4.: Deceniji nosi blizance, a evo sa čime se bori Broji sitno do porođaja, pokazala kako izgleda u 9. mesecu, a ovo…

Pevačica u 4.: Deceniji nosi blizance, a evo sa čime se bori Broji sitno do porođaja, pokazala kako izgleda u 9. mesecu, a ovo…

Blic pre 25 dana
Pevačica Milena Vučić (38) nosi blizance i broji sitno do porođaja, a sada je objavila fotografiju dok leži i požalila se svojim pratiocima na to sa čime se suočava. "Jurim se sama sa sobom, nosim sa stomakom i borim sa nesanicom. Ne znam gde sam pošla… »
"Tu sam bio zbog Saše Popovića": Bosanac se oglasio i otkrio zašto je napustio Zvezde Granda

"Tu sam bio zbog Saše Popovića": Bosanac se oglasio i otkrio zašto je napustio Zvezde Granda

Mondo pre 25 dana
Bosanac je doneo odluku da posle nekoliko godina ne bude više član muzičkog takmičenja, a sada se tim povodom prvi put oglasio. "Šta da vam kažem... Sve je rečeno. Osećam se super, zdravo i živo sam. Isti ću biti kao što sam bio. Ja ne postavljam stvari… »
Ćerka Saše Popovića otkrila da je napustila Srbiju Nakon smrti oca mesecima boravila u vili kraj majke i brata, a sada se…

Ćerka Saše Popovića otkrila da je napustila Srbiju Nakon smrti oca mesecima boravila u vili kraj majke i brata, a sada se…

Kurir pre 25 dana
Ćerka pokojnog estradnog maga Saše Popovića i pevačice Suzane Jovanović, ne eksponira se u javnom svetu i nije preterano aktivna na društvenim mrežama, već živi skromnim i povučenim životom, a sada se nakon dužeg vremena oglasila na svom Instagram… »
Ćerka Saše Popovića hitno napustila Srbiju Oglasila se nakon dužeg vremena! (foto)

Ćerka Saše Popovića hitno napustila Srbiju Oglasila se nakon dužeg vremena! (foto)

Alo pre 25 dana
Nije otkrila gde se uputila, a nema sunje da će joj odmor prijati nakon teških trenutaka u predhodnom periodu. Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, nakon dužeg vremena oglasila se na svom Instagram profilu. Poslednjih nekoliko meseci vreme je uglavnom… »
Aleksandra Popović napustila Srbiju: Spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma nakon teškog perioda

Aleksandra Popović napustila Srbiju: Spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma nakon teškog perioda

Mondo pre 25 dana
Nakon što je prethodne mesece provela povučeno, u miru porodične kuće, okružena najbližima, Aleksandra je odlučila da napravi predah i kratko se skloni od svega što ju je emotivno pritiskalo. Bol zbog gubitka oca još je sveža, a mir koji je tražila… »
(Foto) ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere, pa objavila sliku iz aviona

(Foto) ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere, pa objavila sliku iz aviona

Blic pre 25 dana
Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović, nakon dužeg vremena oglasila se na svom Instagram profilu. Aleksandra je poslednjih nekoliko meseci vreme uglavnom provodila u vili sa majkom, bratom i najbližim članovima porodice nakon Sašine smrti, a sada je na… »
Ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma

Ćerka Saše Popovića napustila Srbiju: Aleksandra spakovala kofere i otišla iz porodičnog doma

Telegraf pre 25 dana
Naslednica Saše Popovića, Aleksandra Popović je veoma povučena, gotovo da ni ne izlazi iz kuće, a sada je napustila Srbiju. Naime, Aleksandra ionako povučena, potpuno se povukla posle smrti svog oca Saše, koji je preminuo 1. marta, u Parizu. Ona je vreme… »

Vesti dana »