Povezane vesti
Punk - folk haos na Ušću: Brkovi stižu na Belgrade Beer Fest - Najveći rok spektakl u regionu biće održan od 28. do 31. avgusta…
Blic 25.07.2025
Jedan od najeksplozivnijih bendova sa ovih prostora, Brkovi, nastupiće 29. avgusta na Belgrade Beer Festu. Zagrebački punk-folk sastav, poznat po hitovima „Hormon sreće“, „Hoću da mi dijete sluša narodnjake “, „Tolerancija “, donosi atmosferu pravog… »
Punk - folk haos na Ušću: Brkovi stižu na Belgrade Beer Fest
B92 25.07.2025
Najveći rok spektakl u regionu biće održan od 28. do 31. avgusta. Jedan od najeksplozivnijih bendova sa ovih prostora, Brkovi, nastupiće 29. avgusta na Belgrade Beer Festu. Zagrebački punk-folk sastav, poznat po hitovima "Hormon sreće", „Hoću da mi… »
Vesti dana »
Pajić (Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
N1 Info pre 57 minutajoš 31 povezana
Iz dvora u sobicu sa krevetom i WC šoljom: Bivši princ Endru se suočava sa najvećom noćnom morom: Može da bude osuđen na doživotnu robiju!
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 2 minutajoš 18 povezanih
"Mislim da će kralj Čarls posegnuti za jakim pićem" Hapšenje bivšeg princa Endrua ukaljalo reputaciju kraljevske porodice, ovo je nešto najgore što im se desilo
Kurir pre 1 satjoš 28 povezanih
Poslanik Skupštine Vojvodine: Predlog da se osnuje akademija kojom će upravljati osoba osumnjičena za falsifikovanje diploma
N1 Info pre 36 minutajoš 26 povezanih