Povezane vesti
U Srebrenici čuvao krave, u Prištini igrao fudbal s Albankom: Rastina bolna ispovest, pili kafu i čekali da padne bomba
Mondo 25.07.2025
Reper je evocirao uspomene i otkrio kako je izgledao život u Prištini od 1989. do 1999. godine. "Malo smo u drugačijim uslovima živeli, prosto, rasli. I u nekim uslovima koji nisu bili baš uobičajeni za decu. To se tek kasnije shvatilo, pošto sam ja… »
"Pijemo kafu i čekamo bomba da padne" Emotivna ispovest Raste o teškim vremenima: U Srebrenici sam čuvao krave...
Kurir 25.07.2025
Stefan Đurić Rasta nedavno je govorio o svom detinjstvu, životu u Prištini, Srebrenici, ali i najlepšrem periodu koje mu je ostalo u sećanju. Reper je evocirao uspomene i otkrio kako je izgledao život u Prištini od 1989. do 1999. godine. - Malo smo u… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 57 minutajoš 65 povezanih
Veselinov: Ko ovo pročita, više neće ući u crkvu! Sveti Sava nije bio Srbin, a kosti su mu spaljene iz samo jednog razloga
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću, poseban osvrt na stanje u United media
Nova pre 1 satjoš 2 povezane
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Fajnenšel tajms: Bezbednosne garancije SAD za Ukrajinu uslovljene ustupanjem Donbasa
Beta pre 3 satajoš 24 povezane