Povezane vesti
Ministar Mali obišao upravu za trezor u Knjaževcu: Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram sa ljudima i kada iz prve ruke…
Kurir pre 3 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali obišao je danas ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu i tom prilikom razgovarao sa zaposlenima o uslovima rada i planovima Uprave za naredni period. "Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram… »
Mali u Knjaževcu povodom prvih 100 dana Vlade: Obišao ekspozituru Uprave za trezor FOTO/VIDEO
B92 pre 3 dana
Ministar finansija Siniša Mali obišao je ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu. "Imao sam priliku i zadovoljstvo da razgovaram sa zaposlenima o uslovima rada i novinama u radu Uprave u narednom periodu. Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram sa… »
(Foto): Ministar Siniša Mali obišao ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu: Građani će jednim plaćanjem moći da plate više…
Blic pre 3 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali obišao je danas ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu i razgovarao sa zaposlenima o uslovima rada i novinama u radu Uprave u narednom periodu. - Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram sa… »
Mali obišao ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu
Euronews pre 3 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali obišao je danas ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu i razgovarao sa zaposlenima o uslovima rada i novinama u radu Uprave u narednom periodu. "Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram sa… »
Uskoro stiže sjajna pogodnost za građane Ministar Mali: Samo sa jednim plaćanjem, moći će da plate više naloga za prenos uz…
Alo pre 3 dana
Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali obišao je danas ekspozituru Uprave za trezor u Knjaževcu i razgovarao sa zaposlenima o uslovima rada i novinama u radu Uprave u narednom periodu. "Uvek mi je drago kada na terenu razgovaram sa… »
Vesti dana »

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana

Tramvaji "Bozankaja" od sutra na ulicama Beograda – 3 miliona evra po komadu, tender pod sumnjom
Insajder pre 10 satijoš 26 povezanih