Povezane vesti
Tramp: Govorite o Klintonu, on je bio na Epstinovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Politika 25.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. "Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio"… »
Tramp pobesneo na novinare: "Nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Klintona"
Kurir 25.07.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »
Tramp: Klinton bio na Epstajnovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Večernje novosti 25.07.2025
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. Foto: Tanjug - Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam… »
Tramp: Klinton bio na Epstajnovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Vesti online 25.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. – Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio –… »
Tramp odbrusio novinarima: "Nikad nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Bila Klintona"
Telegraf 25.07.2025
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »
Vesti dana »

(Radarski snimci) upozorenje na oluju sa grmlajvinom: U Beogradu već počelo da pljušti: Evo kako će se kretati nevreme kroz Srbiju
Blic pre 38 minutajoš 62 povezane

Poljoprivrednici uoči protesta: Svima nam je ugrožena egzistencija
Vesti online pre 4 satijoš 15 povezanih

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 4 minutajoš 8 povezanih

Jamajka prvi put ima vladara od Juseina Bolta: Oblik Sevil novi svetski šampion na 100 metara
Mondo pre 39 minutajoš 34 povezane