Povezane vesti
Tramp: Govorite o Klintonu, on je bio na Epstinovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Politika pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. "Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio"… »
Tramp pobesneo na novinare: "Nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Klintona"
Kurir pre 24 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »
Tramp: Klinton bio na Epstajnovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Večernje novosti pre 25 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. Foto: Tanjug - Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam… »
Tramp: Klinton bio na Epstajnovom ostrvu 28 puta, ja nikada
Vesti online pre 24 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. – Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio –… »
Tramp odbrusio novinarima: "Nikad nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Bila Klintona"
Telegraf pre 25 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih

Tramp i Putin o bezbednosnim garancijama i sastanku u Moskvi, dok EU i Ukrajina nastavljaju pregovore
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 276 povezanih

(BLOG) Protesti podrške Nikolini Sinđelić, završena blokada suda u Novom Sadu, u Beogradu studentkinja privedena u autobusu
N1 Info pre 34 minutajoš 42 povezane