Povezane vesti

Tramp: Govorite o Klintonu, on je bio na Epstinovom ostrvu 28 puta, ja nikada

Tramp: Govorite o Klintonu, on je bio na Epstinovom ostrvu 28 puta, ja nikada

Politika pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. "Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio"… »
Tramp pobesneo na novinare: "Nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Klintona"

Tramp pobesneo na novinare: "Nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Klintona"

Kurir pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »
Tramp: Klinton bio na Epstajnovom ostrvu 28 puta, ja nikada

Vesti online pre 3 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. – Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam nikada bio –… »

Večernje novosti pre 3 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp izjavio je da nikada nije posetio privatno ostrvo Džefrija Epstajna, dok je, kako kaže, bivši predsednik Bil Klinton bio mnogo puta. Foto: Tanjug - Treba da govorite o Bilu Klintonu koji je na ostrvu bio 28 puta. Ja nisam… »
Tramp odbrusio novinarima: "Nikad nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Bila Klintona"

Tramp odbrusio novinarima: "Nikad nisam išao na Epstajnovo ostrvo, zovite Bila Klintona"

Telegraf pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da nikad nije išao na ozloglašeno ostrvo milijardera pedofila Džefrija Epstajna. Tramp je pred novinarima, pre nego što se ukrcao u letelicu pred put u Škotsku, odbacio bilo kakvu povezanost sa Epstajnom, s… »

Vesti dana »