Повезане вести

Трамп: Говорите о Клинтону, он је био на Епстиновом острву 28 пута, ја никада

Трамп: Говорите о Клинтону, он је био на Епстиновом острву 28 пута, ја никада

Политика 25.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да никада није посетио приватно острво Џефрија Епстајна, док је, како каже, бивши председник Бил Клинтон био много пута. "Треба да говорите о Билу Клинтону који је на острву био 28… »
Трамп побеснео на новинаре: "Нисам ишао на Епстајново острво, зовите Клинтона"

Трамп побеснео на новинаре: "Нисам ишао на Епстајново острво, зовите Клинтона"

Курир 25.07.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да никад није ишао на озлоглашено острво милијардера педофила Џефрија Епстајна. Трамп је пред новинарима, пре него што се укрцао у летелицу пред пут у Шкотску, одбацио било какву… »
Трамп: Клинтон био на Епстајновом острву 28 пута, ја никада

Вести онлине 25.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је да никада није посетио приватно острво Џефрија Епстајна, док је, како каже, бивши председник Бил Клинтон био много пута. – Треба да говорите о Билу Клинтону који је на острву био 28… »

Вечерње новости 25.07.2025
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп изјавио је да никада није посетио приватно острво Џефрија Епстајна, док је, како каже, бивши председник Бил Клинтон био много пута. Фото: Тањуг - Треба да говорите о Билу Клинтону који је на… »
Трамп одбрусио новинарима: "Никад нисам ишао на Епстајново острво, зовите Била Клинтона"

Трамп одбрусио новинарима: "Никад нисам ишао на Епстајново острво, зовите Била Клинтона"

Телеграф 25.07.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да никад није ишао на озлоглашено острво милијардера педофила Џефрија Епстајна. Трамп је пред новинарима, пре него што се укрцао у летелицу пред пут у Шкотску, одбацио било какву… »

Вести дана »