Povezane vesti
Marina Smiljković: Nemamo više šta da izgubimo.
Jugmedia 25.07.2025
U poslednje vreme, sa svih strana dolaze napadi. Zato što govorimo ono što mislimo. Zato što ne ćutimo. Napali su me pojedini iz advokatskih krugova jer sam ukazala na prakse koje ne idu u korist građana, već ih uz pomoć izvršitelja finansijski i… »
Smiljković: Nemamo više šta da izgubimo
Stav.life 25.07.2025
U poslednje vreme, sa svih strana dolaze napadi. Zato što govorimo ono što mislimo. Zato što ne ćutimo.Napali su me pojedini iz advokatskih krugova jer sam ukazala na prakse koje ne idu u korist građana, već ih uz pomoć izvršitelja finansijski i… »
Marina Smiljković bez izvinjenja za govor mržnje: „Ne pristajem na tišinu“
Rešetka 25.07.2025
Odbornica u Skupštini grada Leskovca Marina Smiljković, iz opozicione Grupe građana „Svi za jednog, jedan za sve“, oglasila se saopštenjem povodom, kako navodi, sve učestalijih napada na njen politički i javni angažman. Iako su njene izjave – naročito… »
Vesti dana »
Ubijen šef iranske službe za nacionalnu bezbednost Irana, tvrdi Izrael
Danas pre 29 minutajoš 35 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 1 satjoš 5 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 4 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: „Od 200 aktivnih predmeta ima i onih od kojih ova vlast naročito strepi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Tramp tvrdi da "može da uradi šta god hoće" sa Kubom: "Imaću čast da je uzmem... Bliži joj se kraj"
Telegraf pre 14 minutajoš 29 povezanih