Povezane vesti
Marina Smiljković: Nemamo više šta da izgubimo.
Jugmedia pre 2 dana
U poslednje vreme, sa svih strana dolaze napadi. Zato što govorimo ono što mislimo. Zato što ne ćutimo. Napali su me pojedini iz advokatskih krugova jer sam ukazala na prakse koje ne idu u korist građana, već ih uz pomoć izvršitelja finansijski i… »
Smiljković: Nemamo više šta da izgubimo
Stav.life pre 2 dana
U poslednje vreme, sa svih strana dolaze napadi. Zato što govorimo ono što mislimo. Zato što ne ćutimo.Napali su me pojedini iz advokatskih krugova jer sam ukazala na prakse koje ne idu u korist građana, već ih uz pomoć izvršitelja finansijski i… »
Marina Smiljković bez izvinjenja za govor mržnje: „Ne pristajem na tišinu“
Rešetka pre 2 dana
Odbornica u Skupštini grada Leskovca Marina Smiljković, iz opozicione Grupe građana „Svi za jednog, jedan za sve“, oglasila se saopštenjem povodom, kako navodi, sve učestalijih napada na njen politički i javni angažman. Iako su njene izjave – naročito… »
Vesti dana »

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Da li ćete mi poverovati, ili ne – Milojević pred revanš: U glavi mi je samo Linkoln, igraćemo kao da je 0:0
Dnevnik pre 29 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 64 povezane