Povezane vesti

Dragan Đilas: E, moj Đuro…

Dragan Đilas: E, moj Đuro…

Glas Šumadije pre 3 dana
E moj Đuro, pa obeležavanje sto dana Vlade i tvoj govor iz Knjaževca ne prenose ni RTS, ni Pink, ni Informer. Prenosila samo Prva i to deo. Ni u nacionalni dnevnik te ne puštaju. Kratko rečeno, ti si Đuro pukao ko zvečka, izjavio je predsednik Stranke… »
“Gde ti je mesto, Đuro?”: Đilas pita Macuta zbog medijske izolacije

“Gde ti je mesto, Đuro?”: Đilas pita Macuta zbog medijske izolacije

Serbian News Media pre 3 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas oštro je kritikovao medijsku pokrivenost govora premijera Đure Macuta povodom prvih 100 dana Vlade, tvrdeći da je izostanak izveštavanja prorežimskih medija jasan znak da mu je predsednik Aleksandar… »
Đilas: Macut je irelevantna politička figura

Đilas: Macut je irelevantna politička figura

Radio 021 pre 3 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas povodom govora premijera Đura Macuta koji je predstavljao rezultate 100 dana rade vlada "da Macut ni o čemu ne odlučuje". "E moj Đuro, pa obeležavanje sto dana vlade i tvoj govor iz Knjaževca ne prenose ni… »
Đilas o obeležavanju prvih 100 dana vlade: Vučić Macutu pokazao gde mu je mesto

Đilas o obeležavanju prvih 100 dana vlade: Vučić Macutu pokazao gde mu je mesto

Nova pre 3 dana
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom govora premijera Đura Macuta o prvih 100 dana Vlade, ukazujući da izjavu premijera nisu prenosili ni prorežimski mediji, čime mu je Aleksandar Vučić pokazao gde mu je mesto. „E moj Đuro, pa… »

Vesti dana »