Povezane vesti
Dragan Đilas: E, moj Đuro…
Glas Šumadije pre 3 dana
E moj Đuro, pa obeležavanje sto dana Vlade i tvoj govor iz Knjaževca ne prenose ni RTS, ni Pink, ni Informer. Prenosila samo Prva i to deo. Ni u nacionalni dnevnik te ne puštaju. Kratko rečeno, ti si Đuro pukao ko zvečka, izjavio je predsednik Stranke… »
“Gde ti je mesto, Đuro?”: Đilas pita Macuta zbog medijske izolacije
Serbian News Media pre 3 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas oštro je kritikovao medijsku pokrivenost govora premijera Đure Macuta povodom prvih 100 dana Vlade, tvrdeći da je izostanak izveštavanja prorežimskih medija jasan znak da mu je predsednik Aleksandar… »
Đilas: Macut je irelevantna politička figura
Radio 021 pre 3 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas povodom govora premijera Đura Macuta koji je predstavljao rezultate 100 dana rade vlada "da Macut ni o čemu ne odlučuje". "E moj Đuro, pa obeležavanje sto dana vlade i tvoj govor iz Knjaževca ne prenose ni… »
Đilas o obeležavanju prvih 100 dana vlade: Vučić Macutu pokazao gde mu je mesto
Nova pre 3 dana
Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom govora premijera Đura Macuta o prvih 100 dana Vlade, ukazujući da izjavu premijera nisu prenosili ni prorežimski mediji, čime mu je Aleksandar Vučić pokazao gde mu je mesto. „E moj Đuro, pa… »
Vesti dana »

Vasiljević: Svi koji su napadali policiju tokom protesta u Novom Pazaru biće privedeni
RTV pre 46 minutajoš 69 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 4 satijoš 59 povezanih

Da li je Vučić u predizbornoj kampanji: Najavljuje nove mere usmerene "posebno ka srednjoj klasi i siromašnijim ljudima"
N1 Info pre 1 satjoš 21 povezana

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 6 satijoš 44 povezane

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 7 satijoš 40 povezanih