Povezane vesti

Ena Čolić bila kidnapovana, mučio ju je tri dana: Jezivi detalji isplivali, optužila bivšeg za nasilje

Ena Čolić bila kidnapovana, mučio ju je tri dana: Jezivi detalji isplivali, optužila bivšeg za nasilje

Telegraf pre 2 dana
Ena Čolić optužila je bišeg partnera da ju je maltretirao, a onda je otišao korak dalje te ju je kidnapovao i zatvorio na tri dana. Gostujući u emisiji ''Intimna pitanja'' Ena Čolić otvorila je dušu o odnosu sa partnerom kome je podarila sina. - Do… »
"Kidnapovao me je i držao tri dana" Ena Čolić u stravičnoj ispovesti o bivšem: "Znao je svaki moj korak"

"Kidnapovao me je i držao tri dana" Ena Čolić u stravičnoj ispovesti o bivšem: "Znao je svaki moj korak"

Alo pre 2 dana
Čolićeva ispričala horor kroz koji je prošla zbog bivšeg. Ena Čolić, finalistkinja Elite 8, osvojila je četvrto mesto u rijalitiju, a sada je progovorila o detaljima navodnog kidnapovanja od strane svog bivšeg partnera. – Da li je tačno da je do rastanka… »
"Kidnapovao me je, 3 dana sam bila zatvorena": Ena Čolić o bivšem partneru sa kojim ima sina: "Znao je svaki moj korak"

"Kidnapovao me je, 3 dana sam bila zatvorena": Ena Čolić o bivšem partneru sa kojim ima sina: "Znao je svaki moj korak"

Blic pre 3 dana
Ena Čolić, finalistkinja "Elite 8" osvojila je četvrto mesto u rijalitiju, a sada je progovorila o detaljima navodnog kidnapovanja od strane svog bivšeg dečka. - Da li je tačno da je do rastanka od oca tvog deteta došlo zbog prevare? - pitao je voditelj… »

Vesti dana »