Povezane vesti
Sva imovina Kecmanovića zamrznuta: Roditelji dečaka ubice iz Ribnikara dužni da isplate odštetu od 354,1 milion dinara, evo…
Kurir pre 1 dan
Protiv dečaka-ubice, koji je 3. maja 2023. godine u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro vršnaka i radnika obezbeđenja, a ranio još petoro učenika i nastavnicu istorije, njegovih roditelja Vladimira i Miljane Kecmanović, kao i OŠ "Vladislav Ribnikar"… »
Kecmanovići moraju da isplate najmanje 354 miliona: Roditeljima dečaka ubice imovina zamrznuta, a evo šta će biti ako ne budu…
Blic pre 2 dana
Osnovna škola "Vladislav Ribnikar", dečak ubica iz te škole, kao i njegovi roditelji - Vladimir i Miljana Kecmanović, moraće da isplate najmanje 354.000.000 dinara odštete članovima porodice dece koja su ubijena, kao i nastavnici Tatjani Stevanović i… »
Kecmanovići porodicama žrtava moraju da isplate najmanje 344 miliona! Ako to ne urade, sud će ovako postupiti
Alo pre 2 dana
Ugrubo, samo njihove najvrednije nekretnine vrede bar oko 700.000 evra, što je za najmanje 100.000 evra više od cifre koju je navela njihova advokatica. Osnovna škola "Vladislav Ribnikar", dečak ubica iz te škole, kao i njegovi roditelji - Vladimir i… »
Vesti dana »

"Više me ne zanima da razgovaram sa: Njim!" Tramp ponovo opleo po Putinu nakon novog ultimatuma: "Razočaran sam"
Blic pre 23 minutajoš 36 povezanih

Ocene trgovinskog sporazuma SAD i EU od sumornog dana za Evropu do okončanja razarajuće neizvesnosti
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 2 satajoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 57 povezanih

Heroj iz aviona za NIN: Želeo sam da zaštitim ostale, reagovao sam instinktivno – selim se u Beograd
NIN pre 1 satjoš 26 povezanih