Povezane vesti
Posle objave Đurića da je napadnut na ulici, brojni minisitri osudili napad
Insajder pre 1 dan
Nakon što je ministar spoljnih poslova Marko Đurić na društvenoj mreži X objavio da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je šetao sa svoje tri ćerke, tim povodom oglasili su se brojni ministri u Vladi i funkcioneri i osudili taj napad. Đurić je… »
Ministar Đurić napadnut na ulici pred ćerkama: Počinilac pod dejstvom narkotika, slučaj prijavljen policiji
Nedeljnik pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa svoje tri ćerke šetao. On je na mreži „Iks“ naveo da je napad prijavio policiji i tužilaštvu, a da je počinilac „višestruko osuđivani nasilnik iz drugog… »
Đurić: „Napadnut sam sa ćerkama, teško ću im objasniti zašto su napadač i žrtva u očima drugih obrnuti“
In medija pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić je na mreži X preneo neke od pretnji i uvreda koje je dobio na društvenim mrežama, kako je rekao, „nakon potpuno fabrikovane i bezbroj puta ponovljene lažne vesti o sporazumu o dovođenju stranaca“, a pri tom… »
Đurić: Napadnut sam na ulici dok sam šetao sa ćerkama, počinilac osuđivani nasilnik
N1 Info pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić je na mreži X preneo neke od pretnji i uvreda koje je dobio na društvenim mrežama, kako je rekao, "nakon potpuno fabrikovane i bezbroj puta ponovljene lažne vesti o sporazumu o dovođenju stranaca", a pri tom… »
Đurić: Napadnut sam na ulici dok sam šetao sa ćerkama, počinilac osuđivani nasilnik
RTS pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić je na mreži Iks preneo neke od brojnih pretnji i uvreda koje je dobio na društvenim mrežama, kako je rekao, "nakon potpuno fabrikovane i bezbroj puta ponovljene lažne vesti o sporazumu o dovođenju stranaca", a… »
Ministar Đurić kaže da ga je napao „osuđivani nasilnik“ dok je bio s ćerkama. Prijatelji uhapšenog aktiviste tvrde nešto drugo…
Nova pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić objavio je na društvenoj mreži Iks da je pre nekoliko dana fizički napadnut dok je sa svoje tri ćerke, starosti 9, 8 i 5 godina, šetao ulicama rodnog mesta. Međutim, oglasila i druga strana, o čemu je juče… »
Ministar Đurić tvrdi da je napadnut, aktivista uhapšen zbog navodnih prijetnji
Serbian News Media pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić objavio je na društvenoj mreži Iks da je fizički napadnut dok je šetao sa svoje tri ćerke. Tvrdi da je napadač bio „višestruko osuđivani nasilnik pod dejstvom narkotika“ i da je slučaj prijavio nadležnim… »
Uhapšen jer je ministru u lice rekao da je lopov i izdajnik
Pravda pre 2 dana
Petar Peca Antonijević, ekološki aktivista iz Surduka, kako kažu njegovi prijatelji, tajno je uhapšen još 12. jula 2025. i od tada se nalazi u pritvoru jer je, navodno, pretio ministru spoljnih poslova Marku Đuriću. Njegovi prijatelji navode da je istina… »
Đurić: Napadnut sam na ulici dok sam šetao sa ćerkama
Vesti online pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako kaže… »
Pravda pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako kaže… »
Marko Đurić: Napadnut sam dok sam šetao sa ćerkama
Glas Zaječara pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok se šetao sa ćerkama. Kako je napisao na društvenoj mreži Iks, napadnut je na ulici dok je šetao sa svojim ćerkama „mestom kome pripada od rođenja“. Đurić… »
NIN pre 2 dana
Marko Đurić napadnut dok je šetao sa ćerkama! Napadač je poznat policiji kao višestruko osuđivani nasilnik
Dnevnik pre 2 dana
Marko Đurić: Napadnut sam dok sam šetao sa ćerkama
Danas pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok se šetao sa ćerkama. Kako je napisao na društvenoj mreži Iks, napadnut je na ulici dok je šetao sa svojim ćerkama „mestom kome pripada od rođenja“. Неке… »
Marko Đurić napadnut dok je šetao sa ćerkama: Oglasio se ministar: "Počinilac je višestruko osuđivani nasilnik"
Blic pre 2 dana
Ministar Đurić tvrdi da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je šetao sa ćerkama
Insajder pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa svoje tri ćerke šetao. On je na mreži 'Iks' naveo da je napad prijavio policiji i tužilaštvu, a da je počinilac 'višestruko osuđivani nasilnik iz drugog… »
Marko Đurić objavio da je napadnut dok je šetao sa ćerkama
Nova pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić objavio je na društvenoj mreži Iks da je pre nekoliko dana fizički napadnut dok je sa svoje tri ćerke, starosti 9, 8 i 5 godina, šetao ulicama rodnog mesta. Prema njegovim rečima, napadač je „višestruko… »
Napadnut Marko Đurić dok je šetao sa ćerkama: Oglasio se ministar o svim detaljima
Mondo pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa tri ćerke šetao. "Uzgred, istina je da sam pre nekoliko dana i napadnut na ulici dok sam, zajedno sa svojim trima ćerkama, uzrasta 9, 8 i 5… »
Ministar Đurić tvrdi da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je šetao sa ćerkama
Novi magazin pre 2 dana
Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa svoje tri ćerke šetao. On je na mreži "Iks" naveo da je napad prijavio policiji i tužilaštvu, a da je počinilac "višestruko osuđivani nasilnik iz drugog… »
Marko Đurić napadnut dok je šetao sa ćerkama: "Počinilac je osuđivani nasilnik"
Telegraf pre 2 dana
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić saopštio je da je nakon lažnih vesti o sporazumu o dovođenju stranaca izložen brojnim pretnjama na društvenim mrežama, a da je pre nekoliko dana napadnut na ulici dok je sa trima ćerkama šetao, kako… »
Sputnik pre 2 dana
Euronews pre 2 dana
Vesti dana »

Gradonačelnik Beograda Šapić predstavio Nove tramvaje: Dobro došli na prezentaciju vizantijsko-nemanjićkih plavušana! Jedan već od sutra na šinama! (foto)
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane

RHMZ izdao upozorenje za područje Srbije na obilne padavine u toku predstojeće noći
RTV pre 2 satajoš 44 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih