Повезане вести
„Заљубљена сам у њега 100 година“: Розга открила детаље љубавног живота
Нова 26.07.2025
Јелена Розга је у Црној Гори имала спектакуларан наступ, а пре него што је изашла на сцену проговорила је о послу, љубави и како одржава витку линију. Јелена Розга је раније причала да има Хашимото, а сада је открила како успева… »
Јелену розгу питали о забранама српских певача у Хрватској Певачица одоговором изненадила све
Ало 26.07.2025
Јелена Розга о забранама. Хрватска певачица Јелена Розга наступила је синоћ на црногорском приморју, а пред сам наступ проговорила је о сезони, љубави са својим дечком, али и избегла да на нека питања да одговор. Како и у петој… »
(Видео) "једем много меса": Јелена Розга открила како одржава витку линију, па проговорила о љубави са Иваном Хуљићем…
Блиц 26.07.2025
Певачица Јелена Розга проговорила је о љубави са сином Тончија Хуљића, Иваном Хуљићем. Јелена Розга је у Црној Гори имала спектакуларан наступ, а пре него што је изашла на сцену проговорила је о послу, љубави и како одржава… »
Питали смо Розгу о покушајима и забранама српских певача у Хрватској: Њен одговор траје само 2 секунде
Телеграф 26.07.2025
Хрватска певачица Јелена Розга наступила је синоћ на Топ Хилу, највећој црногорској дискотеци, а пред сам наступ проговорила је о сезони, љубави са својим дечком, али и избегла да на нека питања да одговор. Како је на самом… »
Вести дана »
Севају варнице! Трамп се обрушио на Мерца, прети Немачкој радикалним потезом! Ево зашто Америка има тамо базе
Курир пре 1 сатјош 29 повезаних
Репортери без граница: Србија пала на 104. место на Светском индексу слободе медија
Морава инфо пре 8 сатијош 21 повезана
За првомајске празнике појачане контроле у Нишу: од почетка године 120 погинулих на путевима
Градски портал 018 пре 2 сатајош 31 повезана
Пењароја после победе над Слободом: "Имали смо проблема, али победом је остварен примарни циљ"
Дневник пре 27 минутајош 53 повезане