Povezane vesti
„Zaljubljena sam u njega 100 godina“: Rozga otkrila detalje ljubavnog života
Nova pre 2 dana
Jelena Rozga je u Crnoj Gori imala spektakularan nastup, a pre nego što je izašla na scenu progovorila je o poslu, ljubavi i kako održava vitku liniju. Jelena Rozga je ranije pričala da ima Hašimoto, a sada je otkrila kako uspeva da vodi zdrav način… »
Jelenu rozgu pitali o zabranama srpskih pevača u Hrvatskoj Pevačica odogovorom iznenadila sve
Alo pre 2 dana
Jelena Rozga o zabranama. Hrvatska pevačica Jelena Rozga nastupila je sinoć na crnogorskom primorju, a pred sam nastup progovorila je o sezoni, ljubavi sa svojim dečkom, ali i izbegla da na neka pitanja da odgovor. Kako i u petoj deceniji izgleda… »
(Video) "jedem mnogo mesa": Jelena Rozga otkrila kako održava vitku liniju, pa progovorila o ljubavi sa Ivanom Huljićem…
Blic pre 2 dana
Pevačica Jelena Rozga progovorila je o ljubavi sa sinom Tončija Huljića, Ivanom Huljićem. Jelena Rozga je u Crnoj Gori imala spektakularan nastup, a pre nego što je izašla na scenu progovorila je o poslu, ljubavi i kako održava vitku liniju. - Jeste, evo… »
Pitali smo Rozgu o pokušajima i zabranama srpskih pevača u Hrvatskoj: Njen odgovor traje samo 2 sekunde
Telegraf pre 2 dana
Hrvatska pevačica Jelena Rozga nastupila je sinoć na Top Hilu, najvećoj crnogorskoj diskoteci, a pred sam nastup progovorila je o sezoni, ljubavi sa svojim dečkom, ali i izbegla da na neka pitanja da odgovor. Kako je na samom početku istakla, jedva je… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 4 sati

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 9 satijoš 3 povezane

Uhapšen muškarac za koga se sumnja da je namerno izazvao požar i pucao iz pištolja u Novom Sadu
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi": Ena Čolić oči u oči sa Pejom: "Nije mi svejedno" (Video)
Blic pre 4 satijoš 2 povezane