Povezane vesti

Šta će predsednik Republike Srbije raditi večeras u 18 časova: Ovo je najava

Šta će predsednik Republike Srbije raditi večeras u 18 časova: Ovo je najava

Telegraf pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić: Dunavski koridor velika stvar za istočnu Srbiju, do novembra biće skoro gotov

Vučić: Dunavski koridor velika stvar za istočnu Srbiju, do novembra biće skoro gotov

RTV pre 2 dana
GOLUBAC - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obilaska radova na izgradnji Dunavskog koridora, brze saobraćajnice od auto-puta E75 do Požarevca, Velikog Gradišta i Golupca, da će skoro sve biti završeno do novembra i da će ostati još oko… »
Menjamo lice Srbije guramo zemlju napred Vučić: Dobar posao je urađen od strane kineskih kompanija, imaju moju i podršku…

Menjamo lice Srbije guramo zemlju napred Vučić: Dobar posao je urađen od strane kineskih kompanija, imaju moju i podršku…

Večernje novosti pre 2 dana
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je radove na Dunavskom koridoru. Foto Novosti On je na svom Instagram nalogu napisao: Mnogo sam srećan što sam danas ovde i što sve ovako lepo izgleda. Ova brza saobraćajnica je velika stvar za istok… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora: Od Beograda do Golupca će se stizati za samo sat i 20 minuta

Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora: Od Beograda do Golupca će se stizati za samo sat i 20 minuta

Blic pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora

Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora

B92 pre 2 dana

Vesti dana »