Povezane vesti
Šta će predsednik Republike Srbije raditi večeras u 18 časova: Ovo je najava
Telegraf pre 24 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić: Dunavski koridor velika stvar za istočnu Srbiju, do novembra biće skoro gotov
RTV pre 23 dana
GOLUBAC - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obilaska radova na izgradnji Dunavskog koridora, brze saobraćajnice od auto-puta E75 do Požarevca, Velikog Gradišta i Golupca, da će skoro sve biti završeno do novembra i da će ostati još oko… »
Menjamo lice Srbije guramo zemlju napred Vučić: Dobar posao je urađen od strane kineskih kompanija, imaju moju i podršku…
Večernje novosti pre 23 dana
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je radove na Dunavskom koridoru. Foto Novosti On je na svom Instagram nalogu napisao: Mnogo sam srećan što sam danas ovde i što sve ovako lepo izgleda. Ova brza saobraćajnica je velika stvar za istok… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora: Od Beograda do Golupca će se stizati za samo sat i 20 minuta
Blic pre 24 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora
B92 pre 24 dana
Vesti dana »

Određeno zadržavanje od 48 sati za muškarca koji je bacio molotovljev koktel na Kuću cveća
N1 Info pre 47 minutajoš 55 povezanih

Novi neredi u Srbiji, podrška studentkinji Nikolini, održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost
BBC News pre 1 satjoš 49 povezanih