Povezane vesti
Šta će predsednik Republike Srbije raditi večeras u 18 časova: Ovo je najava
Telegraf pre 3 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić: Dunavski koridor velika stvar za istočnu Srbiju, do novembra biće skoro gotov
RTV pre 2 dana
GOLUBAC - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, tokom obilaska radova na izgradnji Dunavskog koridora, brze saobraćajnice od auto-puta E75 do Požarevca, Velikog Gradišta i Golupca, da će skoro sve biti završeno do novembra i da će ostati još oko… »
Menjamo lice Srbije guramo zemlju napred Vučić: Dobar posao je urađen od strane kineskih kompanija, imaju moju i podršku…
Večernje novosti pre 2 dana
PREDSEDNIK Republike Srbije, Aleksandar Vučić, obišao je radove na Dunavskom koridoru. Foto Novosti On je na svom Instagram nalogu napisao: Mnogo sam srećan što sam danas ovde i što sve ovako lepo izgleda. Ova brza saobraćajnica je velika stvar za istok… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora: Od Beograda do Golupca će se stizati za samo sat i 20 minuta
Blic pre 2 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će danas radove na izgradnji Dunavskog koridora. Početak obilaska radova planiran je za 18.00 časova, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike. Predsednik Vučič je 22. februara… »
Vučić danas obilazi radove na izgradnji Dunavskog koridora
B92 pre 2 dana
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane

"Uzdržite se od putovanja u Hrvatsku": Hitno se oglasilo Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Preporuka važi za ovaj period
Blic pre 2 minutajoš 1 povezana

Rada Manojlović u haljini koja otkriva sve! Gosti u šoku, izrezi na sve strane, prekratka, providna, vrtoglave štikle! (foto)
Alo pre 26 minutajoš 2 povezane