Povezane vesti
Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja
Slobodna Evropa 26.07.2025
Talijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u subotu, 27. jula da bi "priznavanje države Palestine prije njezina osnivanja moglo biti kontraproduktivno". "Jako sam za državu Palestinu, ali nisam za to da se prizna prije njezina osnivanja", rekla je… »
Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu
Danas 26.07.2025
Premijerka Italije Đorđa Meloni nagovestila je da njena država neće priznati Palestinu sve dok država ne bude uspostavljena i na terenu, te da smatra da bi trenutno priznanje moglo biti kontraproduktivno. „Rekla sam to nekoliko puta, uključujući i u… »
Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno
NIN 26.07.2025
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu
Politika 26.07.2025
RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije sutra razmatraju novi Zakon o legalizaciji objekata
NIN pre 58 minutajoš 29 povezanih

Zatvoren auto-put Inđija-Maradik, prema Novom Sadu, vozilo probilo odbojnu ogradu
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 8 povezanih

Lekorni podneo ostavku, premijer sa najkraćim mandatom u istoriji Francuske
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu: Ima nastradalih, traga se za još tri osobe
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih