Povezane vesti
Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja
Slobodna Evropa pre 3 dana
Talijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u subotu, 27. jula da bi "priznavanje države Palestine prije njezina osnivanja moglo biti kontraproduktivno". "Jako sam za državu Palestinu, ali nisam za to da se prizna prije njezina osnivanja", rekla je… »
Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu
Danas pre 3 dana
Premijerka Italije Đorđa Meloni nagovestila je da njena država neće priznati Palestinu sve dok država ne bude uspostavljena i na terenu, te da smatra da bi trenutno priznanje moglo biti kontraproduktivno. „Rekla sam to nekoliko puta, uključujući i u… »
Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno
NIN pre 3 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu
Politika pre 3 dana
RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Vesti dana »

Direktor policije: Pojedinci u Novom Pazaru su bili nasilni, povređeno više policajaca
RTS pre 6 minutajoš 66 povezanih

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 1 satjoš 59 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 6 satijoš 40 povezanih

Vučić najavio nove mere od 1. septembra: Pripremamo veliki paket mera za podršku građanima
NIN pre 3 satajoš 20 povezanih