Povezane vesti

Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja

Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja

Slobodna Evropa pre 27 dana
Talijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u subotu, 27. jula da bi "priznavanje države Palestine prije njezina osnivanja moglo biti kontraproduktivno". "Jako sam za državu Palestinu, ali nisam za to da se prizna prije njezina osnivanja", rekla je… »
Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu

Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu

Danas pre 26 dana
Premijerka Italije Đorđa Meloni nagovestila je da njena država neće priznati Palestinu sve dok država ne bude uspostavljena i na terenu, te da smatra da bi trenutno priznanje moglo biti kontraproduktivno. „Rekla sam to nekoliko puta, uključujući i u… »
Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno

Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno

NIN pre 26 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu

Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu

Politika pre 26 dana
RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »

Vesti dana »