Povezane vesti

Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja

Premijerka Italije nije za priznanje Palestine prije njezina osnivanja

Slobodna Evropa pre 3 dana
Talijanska premijerka Giorgia Meloni izjavila je u subotu, 27. jula da bi "priznavanje države Palestine prije njezina osnivanja moglo biti kontraproduktivno". "Jako sam za državu Palestinu, ali nisam za to da se prizna prije njezina osnivanja", rekla je… »
Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu

Meloni nagovestila kada će Italija priznati Palestinu

Danas pre 3 dana
Premijerka Italije Đorđa Meloni nagovestila je da njena država neće priznati Palestinu sve dok država ne bude uspostavljena i na terenu, te da smatra da bi trenutno priznanje moglo biti kontraproduktivno. „Rekla sam to nekoliko puta, uključujući i u… »
Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno

Meloni: Priznavanje palestinske države pre osnivanja može biti kontraproduktivno

NIN pre 3 dana
Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »
Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu

Đorđa Meloni: Veoma sam za palestinsku državu

Politika pre 3 dana
RIM – Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da bi priznavanje palestinske države pre njenog zvaničnog osnivanja moglo da bude "kontraproduktivno". U intervjuu za italijanski list "Republika", Meloni je naglasila da je ona "veoma za palestinsku… »

Vesti dana »