Povezane vesti

Paskval o Barseloni: "To nije istina"

Paskval o Barseloni: "To nije istina"

B92 pre 3 dana
Budućnost Ćavija Paskvala ostaje otvorena nakon završetka saradnje sa Zenitom. U poslednjim godinama često se pominjao njegov povratak u Barselonu, gde je proveo 11 sezona i osvojio Evroligu, četiri titule španskog prvenstva i više Kupova Kralja. Ipak… »
Proslavljeni trener čeka pravu priliku za povratak u evroligu: Spreman sam da pauziram godinu dana, ako se ukaže šansa -…

Proslavljeni trener čeka pravu priliku za povratak u evroligu: Spreman sam da pauziram godinu dana, ako se ukaže šansa -…

Kurir pre 3 dana
Doskorašnji trener Zenita, proslavljeni španski stručnjak Ćavi Paskval, izjavio je da mu je cilj da ponovo predvodi tim koji nastupa u Evroligi. Bivši trener Barselone i Panatinaikosa poslednjih pet godina proveo je na klupi Zenita. Iako se dugo… »
Paskval i Evroliga - Barselona otpala, a koje su opcije?

Paskval i Evroliga - Barselona otpala, a koje su opcije?

Sportske.net pre 3 dana
Trofejni španski trener Ćavi Paskval sasvim izvesno će u skorije vreme trenirati neki evroligaški tim, ali u ovom trenutku su male šanse da to bude Barselona, potvrdio je čovek koji je davne 2010. godine doneo poslednji naslov evropskog prvaka… »
Čuveni trener o povratku u Evroligu: „Spreman sam da…“

Čuveni trener o povratku u Evroligu: „Spreman sam da…“

Nova pre 3 dana
Ćavi Paskval, čuveni španski trener i šef struke Zenita, pričao je o potencijalnom povratku u Evroligu. Paskval je u Rusiji od 2020. godine i ima veliku popularnost među navijačima Zenita. Ipak, mnogi Španci su želeli da ga vide ponovo na klupi… »
Paskval: Čekam pravu priliku za povratak u Evroligu

Paskval: Čekam pravu priliku za povratak u Evroligu

Sport klub pre 3 dana
Doskorašnji trener Zenita Ćavi Paskval izjavio je da želi povratak u Evroligu, ali da će taj potez napraviti isključivo kada mu se ukaže obećavajući projekat - a ne po svaku cenu. Ovaj 52-godišnjak je prethodnih pet godina proveo na klupi Zenita, a… »

Vesti dana »