Povezane vesti
Oglasio se bivši NBA košarkaš osuđen na osam godina zbog silovanja
Telegraf pre 2 dana
Bivši NBA igrač Ben Meklemor (32), koji je u prošlosti bio saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, osuđen je na 100 meseci zatvora (preko osam godina) u saveznoj državi Oregon. Presuda je usledila nakon što je proglašen krivim za seksualni napad… »
"Mama, veoma mi je žao... Znam koliko te je ovo povredilo" Oglasio se NBA košarkaš koji je osuđen zbog silovanja - čeka ga…
Kurir pre 2 dana
Nekadašnji sedmi pik na NBA draftu 2013. godine Ben Meklemor, proglašen je krivim za silovanje i seksualno napastvovanje 21-godišnje devojke na jednoj žurci pre četiri godine. Meklemor je osuđen na osam godina zatvora. Meklemor je prethodne sezone igrao… »
"Mama, veoma mi je žao - znam koliko te je ovo povredilo i bol koji nosiš mi teško pada"
B92 pre 2 dana
Sada već bivši američki košarkaš Ben Meklemor tvrdi da je nevin, iako je osuđen za silovanje. Bivši bek Sakramenta, Memfisa, Hjustona, Lejkersa i Portlanda osuđen je na osam godina zatvorske kazne zbog silovanja pre nešto više od mesec dana… »
„Nisam silovatelj, okolnosti su pogrešno predstavljene“
Sport klub pre 2 dana
Nekadašnji NBA košarkaš Ben Meklemor, tvrdi da je nevin nakon što je osuđen na osam godina zatvora zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja. Meklemor je osuđen u saveznoj državi Oregon u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto je proglašen krivim za… »
"Tvrdim da nisam kriv": Nba igrač osuđen na 8 godina zatvora, oglasio se i traži pravdu
Mondo pre 2 dana
Bivši NBA igrač Ben Meklemor osuđen je na više od osam godina zatvora zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja. Nekadašnji košarkaš Lejkersa odgovorio je saopštenjem u kojem tvrdi da nije kriv i da će se i dalje boriti da dokaže nevinost i skine ljagu… »
Vesti dana »

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije
Ekapija pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Novi Sad: Savet prihvatio inicijativu za spomenik žrtvama nadstrešnice, opozicija napustila sednicu
Beta pre 3 satajoš 23 povezane

Partizan prodaje karte i za severnu tribinu: Euforija u Humskoj, godinama se čekao pun stadion
Mondo pre 47 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 64 povezane