Povezane vesti
Oglasio se bivši NBA košarkaš osuđen na osam godina zbog silovanja
Telegraf pre 25 dana
Bivši NBA igrač Ben Meklemor (32), koji je u prošlosti bio saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, osuđen je na 100 meseci zatvora (preko osam godina) u saveznoj državi Oregon. Presuda je usledila nakon što je proglašen krivim za seksualni napad… »
"Mama, veoma mi je žao... Znam koliko te je ovo povredilo" Oglasio se NBA košarkaš koji je osuđen zbog silovanja - čeka ga…
Kurir pre 24 dana
Nekadašnji sedmi pik na NBA draftu 2013. godine Ben Meklemor, proglašen je krivim za silovanje i seksualno napastvovanje 21-godišnje devojke na jednoj žurci pre četiri godine. Meklemor je osuđen na osam godina zatvora. Meklemor je prethodne sezone igrao… »
"Mama, veoma mi je žao - znam koliko te je ovo povredilo i bol koji nosiš mi teško pada"
B92 pre 24 dana
Sada već bivši američki košarkaš Ben Meklemor tvrdi da je nevin, iako je osuđen za silovanje. Bivši bek Sakramenta, Memfisa, Hjustona, Lejkersa i Portlanda osuđen je na osam godina zatvorske kazne zbog silovanja pre nešto više od mesec dana… »
„Nisam silovatelj, okolnosti su pogrešno predstavljene“
Sport klub pre 25 dana
Nekadašnji NBA košarkaš Ben Meklemor, tvrdi da je nevin nakon što je osuđen na osam godina zatvora zbog silovanja i seksualnog zlostavljanja. Meklemor je osuđen u saveznoj državi Oregon u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto je proglašen krivim za… »
"Tvrdim da nisam kriv": Nba igrač osuđen na 8 godina zatvora, oglasio se i traži pravdu
Mondo pre 25 dana
Bivši NBA igrač Ben Meklemor osuđen je na više od osam godina zatvora zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja. Nekadašnji košarkaš Lejkersa odgovorio je saopštenjem u kojem tvrdi da nije kriv i da će se i dalje boriti da dokaže nevinost i skine ljagu… »
Vesti dana »

Blokada Suda u Novom Sadu: Priveden student, SNS pristalice pozivaju na skupove (BLOG)
Novi magazin pre 14 minutajoš 30 povezanih

Protesti i kontraprotesti u Subotici: SNS poziva na skup, studenti apeluju na mir
Serbian News Media pre 38 minutajoš 25 povezanih

Pred nama je miholjsko leto Meteorolog Ristić dao vremensku prognozu za septembar- Prava jesen stiže ovog datuma
Dnevnik pre 58 minutajoš 21 povezana

Đilas (SSP): Brnabić da podnese ostavku, a tužilaštvo da pokrene postupak
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih