Повезане вести
Огласио се бивши НБА кошаркаш осуђен на осам година због силовања
Телеграф 26.07.2025
Бивши НБА играч Бен Меклемор (32), који је у прошлости био саиграч Богдана Богдановића и Немање Бјелице, осуђен је на 100 месеци затвора (преко осам година) у савезној држави Орегон. Пресуда је уследила након што је проглашен… »
"Мама, веома ми је жао... Знам колико те је ово повредило" Огласио се НБА кошаркаш који је осуђен због силовања - чека га…
Курир 26.07.2025
Некадашњи седми пик на НБА драфту 2013. године Бен Меклемор, проглашен је кривим за силовање и сексуално напаствовање 21-годишње девојке на једној журци пре четири године. Меклемор је осуђен на осам година затвора. Меклемор… »
"Мама, веома ми је жао - знам колико те је ово повредило и бол који носиш ми тешко пада"
Б92 26.07.2025
Сада већ бивши амерички кошаркаш Бен Меклемор тврди да је невин, иако је осуђен за силовање. Бивши бек Сакрамента, Мемфиса, Хјустона, Лејкерса и Портланда осуђен је на осам година затворске казне због силовања пре нешто више од… »
„Нисам силоватељ, околности су погрешно представљене“
Спорт клуб 26.07.2025
Некадашњи НБА кошаркаш Бен Меклемор, тврди да је невин након што је осуђен на осам година затвора због силовања и сексуалног злостављања. Меклемор је осуђен у савезној држави Орегон у Сједињеним Америчким Државама, пошто је… »
"Тврдим да нисам крив": Нба играч осуђен на 8 година затвора, огласио се и тражи правду
Мондо 26.07.2025
Бивши НБА играч Бен Меклемор осуђен је на више од осам година затвора због силовања и сексуалног узнемиравања. Некадашњи кошаркаш Лејкерса одговорио је саопштењем у којем тврди да није крив и да ће се и даље борити да докаже… »
Вести дана »
Из ЕУ стигли хеликоптери и копнене екипе за гашење пожара - боље у Делиблатској пешчари, на Столовима и даље тиња
РТС пре 15 минутајош 111 повезана
САД увеле царине од 50 одсто на канадску робу, Отава најављује реципрочне мере
Наслови.аи пре 15 минутајош 26 повезаних
Отварање Нушићијаде: Напредњаци извиждани, Селаковић одустао од говора
Врање невс пре 44 минутајош 8 повезаних
Ријера: Имамо сјајну групу момака, навијачи заслужују максимум
Еуроневс пре 40 минутајош 42 повезане
Временска прогноза и метеоаларми: Сунчано и топло време уз краће освежење на северу
Наслови.аи пре 2 сатајош 37 повезаних