Повезане вести

Огласио се бивши НБА кошаркаш осуђен на осам година због силовања

Огласио се бивши НБА кошаркаш осуђен на осам година због силовања

Телеграф 26.07.2025
Бивши НБА играч Бен Меклемор (32), који је у прошлости био саиграч Богдана Богдановића и Немање Бјелице, осуђен је на 100 месеци затвора (преко осам година) у савезној држави Орегон. Пресуда је уследила након што је проглашен… »
"Мама, веома ми је жао... Знам колико те је ово повредило" Огласио се НБА кошаркаш који је осуђен због силовања - чека га…

"Мама, веома ми је жао... Знам колико те је ово повредило" Огласио се НБА кошаркаш који је осуђен због силовања - чека га…

Курир 26.07.2025
Некадашњи седми пик на НБА драфту 2013. године Бен Меклемор, проглашен је кривим за силовање и сексуално напаствовање 21-годишње девојке на једној журци пре четири године. Меклемор је осуђен на осам година затвора. Меклемор… »
"Мама, веома ми је жао - знам колико те је ово повредило и бол који носиш ми тешко пада"

"Мама, веома ми је жао - знам колико те је ово повредило и бол који носиш ми тешко пада"

Б92 26.07.2025
Сада већ бивши амерички кошаркаш Бен Меклемор тврди да је невин, иако је осуђен за силовање. Бивши бек Сакрамента, Мемфиса, Хјустона, Лејкерса и Портланда осуђен је на осам година затворске казне због силовања пре нешто више од… »
„Нисам силоватељ, околности су погрешно представљене“

„Нисам силоватељ, околности су погрешно представљене“

Спорт клуб 26.07.2025
Некадашњи НБА кошаркаш Бен Меклемор, тврди да је невин након што је осуђен на осам година затвора због силовања и сексуалног злостављања. Меклемор је осуђен у савезној држави Орегон у Сједињеним Америчким Државама, пошто је… »
"Тврдим да нисам крив": Нба играч осуђен на 8 година затвора, огласио се и тражи правду

"Тврдим да нисам крив": Нба играч осуђен на 8 година затвора, огласио се и тражи правду

Мондо 26.07.2025
Бивши НБА играч Бен Меклемор осуђен је на више од осам година затвора због силовања и сексуалног узнемиравања. Некадашњи кошаркаш Лејкерса одговорио је саопштењем у којем тврди да није крив и да ће се и даље борити да докаже… »

Вести дана »