Povezane vesti

Stanković: Plate zaposlenima na univerzitetima kad se nadoknadi nastava

Stanković: Plate zaposlenima na univerzitetima kad se nadoknadi nastava

Insajder pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. 'Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Ako nastava bude blokirana i na jesen slede ove mere! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Ako nastava bude blokirana i na jesen slede ove mere! Oglasilo se Ministarstvo prosvete

Dnevnik pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Dejan Vuk Stanković o merama ako se blokade fakulteta nastave na jesen: "Ne možemo mi da Univerzitetu plaćamo da se ne odvija…

Dejan Vuk Stanković o merama ako se blokade fakulteta nastave na jesen: "Ne možemo mi da Univerzitetu plaćamo da se ne odvija…

Blic pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Stanković: Odgovornost za nastavni proces je na visokoškolskim ustanovama

Stanković: Odgovornost za nastavni proces je na visokoškolskim ustanovama

NIN pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da čiste… »
Kakav je plan ako se studentske blokade nastave na jesen? Ministar Stanković: "Primenićemo mere"

Kakav je plan ako se studentske blokade nastave na jesen? Ministar Stanković: "Primenićemo mere"

Mondo pre 2 dana
Oglasilo se ministarstvo prosvete Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere

Oglasilo se ministarstvo prosvete Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere

Alo pre 2 dana
Stanković: Odgovornost za nastavni proces imaju visokoškolske ustanove

Stanković: Odgovornost za nastavni proces imaju visokoškolske ustanove

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi… »
Oglasio se ministar prosvete: Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere

Oglasio se ministar prosvete: Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere

Telegraf pre 2 dana

Vesti dana »