Povezane vesti
Stanković: Plate zaposlenima na univerzitetima kad se nadoknadi nastava
Insajder pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. 'Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Ako nastava bude blokirana i na jesen slede ove mere! Oglasilo se Ministarstvo prosvete
Dnevnik pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Dejan Vuk Stanković o merama ako se blokade fakulteta nastave na jesen: "Ne možemo mi da Univerzitetu plaćamo da se ne odvija…
Blic pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Stanković: Odgovornost za nastavni proces je na visokoškolskim ustanovama
NIN pre 2 dana
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da čiste… »
Kakav je plan ako se studentske blokade nastave na jesen? Ministar Stanković: "Primenićemo mere"
Mondo pre 2 dana
Oglasilo se ministarstvo prosvete Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere
Alo pre 2 dana
Stanković: Odgovornost za nastavni proces imaju visokoškolske ustanove
RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi… »
Oglasio se ministar prosvete: Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere
Telegraf pre 2 dana
Vesti dana »

Napadač ubio četvero ljudi, uključujući policajca, u poslovnom tornju u New Yorku
Slobodna Evropa pre 14 minutajoš 20 povezanih

Policija s batinašima upala na Državni univerzitet u Novom Pazaru i izbacila studente (video)
Pravda pre 19 minutajoš 8 povezanih

Danas oblačno, malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom, do 28 stepeni
RTV pre 2 satajoš 10 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Najmanje 16 osoba poginulo u ruskom napadu na kazneno-popravnu ustanovu
RTV pre 39 minutajoš 13 povezanih