Povezane vesti
Stanković: Plate zaposlenima na univerzitetima kad se nadoknadi nastava
Insajder 26.07.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. 'Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Stanković: Odgovornost za nastavni proces je na visokoškolskim ustanovama
NIN 26.07.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da čiste… »
Stanković: Odgovornost za nastavni proces imaju visokoškolske ustanove
RTV 26.07.2025
BEOGRAD - Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi… »
Oglasio se ministar prosvete: Ako bude nastava blokirana i na jesen, slede ove mere
Telegraf 26.07.2025
Ministar prosvete Dejan Vuk Stanković izjavio je danas da nastavni proces na fakultetima nije odgovornost Ministarstva prosvete već visokoškolskih ustanova. "Mi ne možemo da pratimo dinamiku odvijanja nadoknade nastave, to je njihov posao. Mi želimo da… »
Vesti dana »
Atina: Šestoro poginulih u eksploziji zgrade u turističkoj četvrti Plaka
Beta pre 27 minutajoš 27 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 10 povezanih
Dogovor Kine i SAD o bezbednosti veštačke inteligencije, trgovini i vojnim pitanjima
Nova pre 37 minutajoš 25 povezanih
Paunović pred meč sa Holandijom: Moramo da pokažemo naš inat u teškom trenutku
Politika pre 1 satjoš 31 povezana