Povezane vesti

Profesor Jovo Bakić: Funkcioneri SNS objavili moj broj telefona i adresu, stiglo mi više pretnji

Profesor Jovo Bakić: Funkcioneri SNS objavili moj broj telefona i adresu, stiglo mi više pretnji

Radio 021 pre 3 dana
Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu, Jovo Bakić, izjavio je da mu je u protekla 24 sata stiglo više pretnji. "To se dogodilo pošto su neki lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke objavili na društvenim mrežama moj broj telefona i adresu", rekao… »
Jovo Bakić: Stižu mi pretnje otkako su funkcioneri SNS objavili moj telefon i adresu, ako mi se nešto loše dogodi za to je…

Jovo Bakić: Stižu mi pretnje otkako su funkcioneri SNS objavili moj telefon i adresu, ako mi se nešto loše dogodi za to je…

Jug press pre 3 dana
BEOGRAD Profesor beogradskog Filozofskog fakulteta Jovo Bakić izjavio je danas FoNetu da mu je u protekla 24 sata stiglo više pretnji. To se dogodilo pošto su neki lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) objavili na društvenim mrežama moj broj… »
Jovo Bakić: Ukoliko mi se bilo šta loše dogodi, za to je kriv Vučić

Jovo Bakić: Ukoliko mi se bilo šta loše dogodi, za to je kriv Vučić

Pravda pre 3 dana
Profesor beogradskog Filozofskog fakulteta Jovo Bakić izjavio je danas FoNetu da mu je u protekla 24 sata stiglo više pretnji. To se dogodilo pošto su neki lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) objavili na društvenim mrežama moj broj telefona… »
Bakić: Funkcioneri SNS objavili moj broj telefona i adresu, stiglo mi više pretnji

Bakić: Funkcioneri SNS objavili moj broj telefona i adresu, stiglo mi više pretnji

N1 Info pre 3 dana
Profesor beogradskog Filozofskog fakulteta Jovo Bakić izjavio je danas FoNetu da mu je u protekla 24 sata stiglo više pretnji. To se dogodilo pošto su neki lokalni funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) objavili na društvenim mrežama moj broj telefona… »
„Ako mi se nešto desi krivim Vučića“: Jovu Bakiću upućene pretnje

„Ako mi se nešto desi krivim Vučića“: Jovu Bakiću upućene pretnje

Danas pre 3 dana

Nova pre 3 dana

Vesti dana »