Povezane vesti

Novinar među privedenima posle blokade auto-puta: „Bio sam targetiran, iako sam samo snimao događaj“

Novinar među privedenima posle blokade auto-puta: „Bio sam targetiran, iako sam samo snimao događaj“

Nedeljnik pre 2 dana
U Prekršajnom sudu u Valjevu nalazi se i petnaestoro privedenih Lazarevčana koji su sinoć blokirali auto-put Miloš Veliki, a među njima je bio i novinar Dragoljub Đorđević, saznaje N1. Nakon što je izašao sa salušanja, novinar Đorđević rekao je za N1 šta… »
Tokom blokade auto-puta priveden i novinar na zadatku: "Opkolili su nas, vikali i bili grubi"

Tokom blokade auto-puta priveden i novinar na zadatku: "Opkolili su nas, vikali i bili grubi"

N1 Info pre 2 dana
U Prekršajnom sudu u Valjevu nalazi se i petnaestoro privedenih Lazarevčana koji su sinoć blokirali auto-put Miloš Veliki, a među njima je bio i novinar Dragoljub Đorđević. Nakon što je izašao sa salušanja, novinar Đorđević rekao je za N1 šta se sinoć… »
„Opkolili su nas, vikali i bili grubi“: Tokom blokade autoputa priveden i novinar na zadatku

„Opkolili su nas, vikali i bili grubi“: Tokom blokade autoputa priveden i novinar na zadatku

Nova pre 2 dana
U Prekršajnom sudu u Valjevu nalazi se i petnaestoro privedenih Lazarevčana koji su sinoć blokirali autoput Miloš Veliki, a među njima je bio i novinar Dragoljub Đorđević. Nakon što je izašao sa salušanja, novinar Đorđević rekao je za N1 šta se sinoć… »

Vesti dana »