Povezane vesti
''Grof'' Božović: ''Nedostaje mi Rusija, želim ruski pasoš''
Sportske.net 26.07.2025
Crnogorski trener i nekadašnji šef struke Crvene zvezde Miodrag Božović je veliki deo svoje karijere u inostranstvu proveo u Rusiji. On je tamo vodio ekipe Amkara, Moskve, Dinama iz Moskve, Rostova, Lokomotive, Arsenala iz Tule i Krila Sovjetov… »
Bivši trener Zvezde odbio povratak u nekadašnji klub, pa poručio: "Želim ruski pasoš, to je fer i pravedno"
Telegraf 26.07.2025
Legendarni crnogorski fudbalski trener Miodrag Grof Božović čest je gost u ruskim medijimk. Čovek koji je radio u Amkaru u dva navrata, Moskvi, Dinamu iz Moskve, Rostovu, sa kojim je 2014. osvojio i Kup, kao i Lokomotivi, Arsenalu iz Tule dva puta i… »
Božović jasan: Želim ruski pasoš
Sputnik 26.07.2025
Crnogorski fudbalski trener Miodrag Božović, koji je radio sa brojnim klubovima ruske Premijer lige (RPL), rekao je da je ruski pasoš zaslužio dugogodišnjim radom u zemlji. Svoj trenerski put vidi u Rusiji. U Rusiji, Božović je radio u Amkaru… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Poslanici završili zasedanje, nastavak u sredu: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 63 povezane

Američke sankcije kompaniji NIS stupiće na snagu 9. oktobra u šest ujutru
Biznis.rs pre 3 satajoš 26 povezanih

„Sejda nije dobro, ima zdravstvene probleme“: Šerif Konjević plakao zbog Halida Bešlića
Nova pre 3 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 7 satijoš 13 povezanih

"Dušo moja, zauvek si na mojoj levoj strani, volim te": Pevačica koja je bila bliska sa Halidom Bešlićem objavila emotivnu poruku
Blic pre 21 minutajoš 23 povezane